מכבי ת"א:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏29/5/04.

1. E-tam-R Member

מה זה משנה כלל איזה ליגה יותר טובה?

אתם מתווכחים על איזה ליגה יותר טובה, במקום לדון על איזה קבוצה יותר טובה

זה שהליגה היוונית טובה יותר מהליגה הנורבגית זה נכון, אבל זה לא אומר כלום.

רוזנבורג עובדתית, מכל הבחינות, קבוצה טובה יותר ובהרבה מפאוק

2. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בואו נעשה משוואה כזאת:
    פאוק < רוזנבורג
    ת"א < חיפה

מסקנה- חיפה צריכה לנצח את חיפה כמו שת"א ניצחה את פאוק, אבל זה לא קרה, מה רע במשוואה שלנו?

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל שטורם גראץ באותה שנה הייתה מפורקת.. כל ההנהלה שלה התפטרה, היא הייתה בבעיות כלכליות, והיא הייתה ברצף של 7 הפסדים..
    ממש לא אותה שטורם גראץ שניצחה את הפועל בקלות.

ספרטק מוסקבה הגיעה לליגת האלופות גם 7-8 פעמים ברצף, רצף שנפסק לפני שנתיים בדיוק כמו אצל רוזנבורג, זה לא אומר שום דבר על ספרטק עכשיו..

אם אתה אומר שהליגה היוונית שווה ברמתה לליגה הישראלית אז או שאתה טיפש או שאתה מחפש בכוח תירוצים או שאתה שתי הדברים ביחד, אגב, אתם במשחק גרוע הפסדם לרוזנבורג רק 2-1, אז למה רוזנבורג עדיין אימפריה ופאו"ק ששיחקו רע והפסידו לנו הם לא?

אוהדי חיפה פשוט מגעילים אותי, קודם הם התלהבו שהם היחידה שהגיעו לליגת האלופות, ועוד כעסו שלא כל אוהדי הקבוצות היריבות תומכים בהם, אחרי ה2-1 הם אמרו שפאוק היא חרא קבוצה, (כאילו שמילואי מנצ'סטר שלא היו זקוקים לנקודה אחת שיחקו יותר טוב), ועכשיו אם נעלה הם יגידו שעלינו רק בגלל הניצחון הטכני - שפאוק התייאשו, ובינתיים כבר מתבכיינים שההישג שלהם היה גדול יותר, ומתחילים להשוות, פשוט דוחה, רק בגלל אוהדים כאלה אני רוצה שרוזנבורג יקרעו אותם, לא שזה יקרה..

4. E-tam-R Member

לילך,

מה שרע במשוואה שלך זה שכדורגל זה לא מתמטיקה, כי אם הוא היה מתמטיקה הוא לא היה מעניין אף אחד מאיתנו

ולמשוואה עצמה:
    פאוק<<<רוזנבורג
    מכבי<חיפה

חיפה לא קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי, אבל רוזנבורג קבוצה הרבה הרבה יותר טובה מפאוק

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתוך ה-8 פעמים שהם שיחקו בליגת האלופות, אל תשכחו ש4 לפחות הם היו כשליגת האלופות מנתה בין 8-16 קבוצות...ואז רק האלופה ואולי סגנית היתה עולה...שנה שעברה הם קיבלו את לה קורוניה והודחו, אם היתה לא היו מקבלים את חיפה, הם גם לא היו עולים, למרות שאני חושב שכך או כך חיפה תנצח אותם פה.

תגובה ארוכה ומורכבת, עבור אוהדי חיפה, המזלזלים תיכתב על ידי בלילה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/04
  6. cavenaghi Member

אתה חשוב שבגלל שיוון זכתה באליפות אירופה זה אומר שהליגה שם טובה.
    רוב השחקנים בנבחרת משחקים באירופה, כמעט אף אחד לא ביוון.
    הליגה שם ברמה נמוכה ביותר, בטח שלא הרבה יותר טובה מהליגה שלנו.

"מילואי מנצ'סטר", כפי שאתה קורא להם, לוקחת בישראל אליפות בהליכה, בלי קשר בכלל שהטענה שלך שהם "מילואים" פשוט מטומטמת.

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אני רוצה לברך את מכבי ת"א- אף אחד לא יזכור אם זה בזכות הניצחון ביוון או בזכות הנהלה יוונית לא מקצועית, הרי הם ניצחו שם, ועכשיו הם בליגת האלופות. קודם אתיחס לתגובות הקודמות ואז לעתיד:
    אמרתם רוזנבורג באה מליגה חצי מקצוענית, אבל מה זה משנה מאיזו ליגה היא מגיעה? ראינו אתמול כמה משמעותי עכשיו ניסיון של 8 עונות בצ'מפיונס ליג, אבל מילא הייתם אומרים סתם העפילו 8 שנים רצוף בצ'מפיונס ליג בצירוף מקרים, אבל הם ניצחו את היונייטד (החזקה), וניצחו בסן סירו את מילאן, והגיעו עד רבע הגמר פעם אחת, ושוב, ראינו כמה שלמרות שהסגל מבוגר, הניסיון העצום של השחקנים במשחקים בינ"ל עושה את ההבדל (בראטבאק כבש 16 שערים בליגת האלופות!). ובואו נגיד שמכבי חיפה אתמול מלבד דקות ראשונות אומללות, לא נפלה מרוזנבורג והכי חשוב- שיחקה את הכדורגל שלה וניסתה לתקוף ולכבוש, כמו מכבי ת"א ביוון, ולא סגרה משחק 90 דקות כמו שהיינו רגילים בעבר. לדעתי מכבי חיפה תעפיל גם כן.

עזבו עכשיו את כל הויכוחים, עכשיו מסתכלים לעבר העתיד:
    מכבי ת"א עברה באופן מעשי לליגת האלופות, אחלה הישג, מכובד, ואני מקווה שאוהדי מכבי חיפה לא יעשו את מה שהיה שנוא עליהם ויפרגנו. אבל מלבד הכסף הגדול שיכנס עכשיו למכבי ת"א, אסור לנוח על זרי הדפנה, שכן אם העפילו לצ'מפיונס ליג כדי לחטוף 6 פעמים 4-0 מכל יריבה, כבר עדיף לשתף שחקן לא רשום כדי להפסיד 3-0 ולעוף בכוונה. למרבה הצער, הסגל הנוכחי של מכבי ת"א ממש לא טוב ואני רציני, יש לו לא מעט בעיות בעיקר מהקישור קדימה אבל דרוש גם בלם ברמה גבוהה כדי לייצב את ההגנה. ראינו אמנם סטרול טוב ביוון אבל ראינו גם את שטראובר מתמתח כמה פעמים וזה לא צריך לקרות.

8. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם לשם השוואה כי מישהו כתב פה קודם שחיפה הקבוצה הכי טובה בליגה מבחינת הניהול, אוהדי חיפה הולכים לשלם על כרטיס נוער 70-100 שקל למשחק בר"ג, בעוד האוהדים של מכבי יוכלו לקנות כרטיס נוער לבלומפילד במחיר של 35-40, שלא לדבר על מנויים שהולכים לשלם פחות מ20 שקל(50% הנחה)
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Yaak#Berko Member

תראה. המחירים באמת יקרים. אני לא אומר שלא. אבל למנויים של העונה והעונה שעברה יש 50 אחוז הנחה, וחוץ מזה, כשמכבי חיפה תעשה 4 מליון שקל במשחק בית בר"ג, מכבי תל אביב תעשה מיליון שקל מבלומפילד, כתוצאה מכך, מכבי חיפה תעמיד סגל ארוך פי 2 מזה של מכבי, ותוכל להתמודד באירופה. חוץ מזה, הקבוצות האלו צריכות להתמודד עם קבוצות אירופאיות. תחשוב רגע נניח על פאנתנייקוס. אתה מדמיין, בסרט הכי וורוד, שכרטיס למשחק ליגת אלופות של פנתנייקוס עולה 12 יורו? (70 שקל)?

אני אגיד לך - ממש לא. יותר קרוב ל-25-30 יורו, לכרטיס הכי זול.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/04
  10. יוגב אסולין Guest

תגידו ניראה למישהו שלמכבי השנה יש קבוהצ מספיק טובה כדי להתמודד בליגת האלופות או שהיא תיהיה שמה שק חבטות? לפי דעתי למכבי אין יותר מידי מה למכור חוץ ממלחמה ונשמה. ובמיקרה הטוב משחק מושלם אבל בחלק האחורי בעיקר. מבחינה התקפית בטח ברמות האלה כרגע למכבי אין מספיק מה לתת. היא חייבת שחקן במרכז שדה שיסדר אותם ועוד מישהו בחוד.

ומכבי הולכת לקבל הרבה כסף... וזה נדרש לעשות את השינוי הזה ומהר.

11. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאק דיברת אליי? נא לפנות בלשון נקבה, תודה
    ואז מה עם חיפה יעשו 4 מיליון, מכבי יעשו 25 מהעליה לליגת האלופות(ב"ע), בעוד שחיפה לא בטוחה כרגע בעליה.
    מה גם שלחיפה כבר יש 2 הרכבים(אחד עולה והשני בספסל), אז לא נראה לי שהכסף הזה יעזור.

ויוגב, תיהיה בטוח שאפילו לוני ודריקס יהיו מוכנים להוציא חלק מהכסף על העליה(שוב, ב"ע) על חיזוק הקבוצה כדי שלא נעשה בושות באירופה

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

"בעזרת עשם"?

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

הגזמתם קצת עם הסגל של מכבי.
    נכון, הסגל של חיפה הרבה יותר מרשים על הנייר, אבל למכבי יש שחקנים מוכשרים ויחד עם ההקרבה, הנשמה וחוסר הפחד של השחקנים הצעירים נוצר שילוב מעולה.

ברור שלא כל משחק יהיה כמו המשחק בסלוניקי (בעיקר המחצית הראשונה), אבל למכבי יש סגל טוב עם סיכוי להיאבק על האליפות, ולא בהכרח לעשות בושות באירופה (וחובה לזכור שיש עוד גומלין).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/04
  13. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב"ע= בעעעעעעעעעעע
    אני= http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום קשר בין העובדה שחוץ מפרדיננד ונוויל אף שחקן הרכב לגיטימי לא שיחק, לבין העובדה שהם לוקחים אליפות בארץ בהליכה, נכון לוקחים, להשוות בין יונייטד לפאוק זה לא חוכמה גדולה

מעולם לא אמרתי שזה בגלל הזכייה ביורו, אל תכניס לי מילים לפה.
    יש הבדל בין "לא הרבה יותר טובה" לבין "אותה רמה" תסכים איתי.

אבל אתה לא עונה, למה אם אנחנו במשחק גדול שלנו מנצחים את פאוק זה הופך את פאוק לחרא קבוצה, למרות שכולם אמרו שהיא מצויינת לפני המפגש ושהיא הרבה יותר טובה מאיתנו, למה כשאתם במשחק רע מאוד מפסידים 2-1 בחוץ לרוזנבורג זה לא מוריד מערכה של רוזנבורג?

15. Yaak#Berko Member

ב"ש מוכנה לשחרר את בונפלד כמעט ללא תמורה. אני מהמר שתוך 48 שעות יתחילו שמועות, ועד הגומלין הוא כבר יהיה חתום.