ברוך דגו, אתה אפס!. די להתבכיינות חסרת השחר הזו, נמאס!. מילא להתבכיין, אבל לעשות ניצול ציני בביטוי "הכושי עשה את שלו"?!. זו הדרך שבחרת לך, "מבית אבא". להשמיץ בתקשורת, ללכלך. הרי ידעת מראש שאתה לא בתוכניות לעונה הבאה. תתבגר כבר. אני מקווה שעד שזה יקרה לך תתקע בראשון לציון במאבקי ההשרדות בליגה השנייה.
טוב שאתה לא מגזים, מכבי התנהגו חרא אל שחקן שתמיד נתן את הנשמה עבורינו, רק בגלל שהוא היה הכוכב השני אחרי נמני והקהל עשה מזה תחרות על המנהיגות לא אומר שלא מגיע לו לפחות כבוד. לא ככה נפרדים משחקן נשמה.
אם יש משהו שאני לא מבין, זה למה רק במכבי אנחנו שומעים כל הזמן על האבות של השחקנים, בחיים לא שמעתי על אבא של יניב קטן, או על אבא של אוחנה רק על אבא של בן חיים, של דגו, של ראובן עובד
מה אתה מזיין בשכל? סלח לי אבל אתה בקנדה ואתה לא יודע באמת מה קורה עם דגו ומה קרה איתו באמת בוענת האליפות ואח"כ אני כן יודע
עם כל הכבוד, את הדברים האלה אני לא יחשוף פה...בוא אני יאמר לך דבר כזה: הוא ודוד תשובה האחרונים שיכולים לדבר על צביעות ושקר, והכוונה שלי גם אליו!
ועכשיו לפי ספורט5 דגו זומן לבדיקות הרפואיות.. החלטה נכונה בלי קשר, עד שאין מחליף חתום לדגו, לא צריך לשחרר את המקור לדעתי
לעומת דגו, את מוסא לא הזמינו למבחנים, מה שאומר שהוא יצטרך למצוא לעצמו קבוצה חדשה (יש!!!!!) גם את סטרול זימנו, אך לא בטוח שהוא יגיע.
אין לדגו מה לחפש במכבי תל אביב מודל 05-06 . אם השנה ללא כל ה"גלקטיקוס" אז שנה הבאה עם כל הכוכבים הנוצצים הוא ישחק ?והרבה? שיעבור לקבוצה כמו כפר סבא,אולי הפועל תל אביב. אין לו מה לחפש במכבי תל אביב. תגידו קובי מוסא מגן ימני או שמאלי?
נו מוסא, מרוקאי, אלג'יראי או השד יודע מה.. זה לא ערבי בכל מקרה חוץ מזה הוא יהודי וזה מה שמשנה להם לא?