מכבי ת"א:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏29/5/04.

1. E-tam-R Member

מכבי הודיעה שתוותר על האופציות של אסולין וברדה

במכבי ת"א הודיעו היום כי הם יורדים מאסולין. המנכ"ל אלי דריקס: "ליאור אסולין הוא שחקן תחת חוזה בבית"ר י-ם. לכן, גם אם העסקה עם הרצליה לא תצא לפועל, אנחנו לא יכולים לפנות אליו. חוץ מזה, אנחנו לא חוזרים לעבר".

על אליניב ברדה אמר דריקס: "אנחנו רוצים אותו, אבל העסקה לא יוצאת אל הפועל בגלל העלות הכלכלית שלה. יש עוד מספר שמות של חלוצים, וברגע שניר קלינגר יחליט את מי הוא רוצה, נפנה וננסה לצרף אותו".

כרגע השם החם הוא של שי הולצמן, כשבעמדת המתנה נמצאים כפיר אודי ורפי כהן.

2. burning soil Member

בעקבות הנסיגה מעסקת אסולין וברדה,האופציות שנותרו למכבי
    לחיזוק חוד ההתקפה הן רפי כהן,כפיר אודי,ושי הולצמן כאשר האחרון הוא המועדף,
    בעוד גם אודי הוא אופציה לא רעה.

לגבי המשחק היום,מקצועית מכבי עדיפה,הקהל יהיה פקטור רציני במשחק,אולי
    אפילו ישפיע על תוצאת המשחק,הנסיון של קלינגר לא לעשות את מכבי לפייבוריטית
    הוא נכון,הרי ראינו מה קרה בשנה שעברה,ובכל זאת אני לא מרגיש בטוח לגבי
    המשחק הזה,לא בטוח מספיק שמכבי אכן תעלה,אם כי אני מאמין שאפשר לעשות את זה.

3. קופירוק Member

אני חושב שאם קלינגר יעשה את ההחלטות הנכונות מכבי תנצח היום, גם אני כמו לילך חושב שת"א תשחק הכי טוב בצורת המשחק 4-4-2 כשעובד ואדו בחוד אבל עוד טיפה ימינה ואחורה..
    לדעתי העובדה שאם ת"א תעבור שלב היא תשחק מול פאוק, צריכה לתת מוטיבציה לשחקנים.

4. *הפועל-רעננה* Member

גם אני מאמין ומקווה שאכן מכבי ת"א תעבור לשלב הבא ומקסימום, אם לא יגיעו לליגת האלופות, לפחות הם יהיו בגביע אופ"א... למרות שכמובן עדיף את ליגת האלופות ואני מקווה שנזכה לראות כמה שיותר קבוצות ישראליות ברמות הגבוהות ביותר בכדורגל האירופאי... בהצלחה !!! !!! !!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. קופירוק Member

אם אני זוכר טוב, גם אם מכבי ת"א לא תעבור את hjk היא תלך לאופ"א אני טועה?

6. burning soil Member

לא לא,אם מכבי תנשור כבר מחר ממוקדמות ליגת האלופות היא תסיים את דרכה
    באירופה בשלב מוקדם,אם תעפיל לסיבוב השלישי ותודח בו,הרי שמכבי תשחק
    בגביע אופ"א בסיבוב הראשון.

7. Emil Member

אכן, קבוצה שמודחת מסיבוב המקדמות השלישי בליגת האלופות עוברת לאופ"א, לסיבוב המוקדמות האחרון שלפני שלב הבתים

8. lirancool Member

בהצלחה למכבי, חבל שקלינגר לא עולה באמת 4-4-2 אבל העיקר שנבקיע גולים ונמנע משארים ונבטיח מקום בגביע למקרה שנעוף בסיבוב ה3!

מישהו זוכר אותי? בכל מקרה לפני איזה שנתיים הייתי פעיל בפורום וגם מנהל לתקופה קצרה, בכל מקרה אני חוזר נראה לי לכתוב קצת בפורוםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

9. קופירוק Member

נראה לי שאני זוכר היית מנהל בפורום הימורים נכון..?

10. lirancool Member

אכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי רוצה לדעת את דעתכם על מכבי.
    מבין קבוצות הצמרת הייתי אומר שכיום למכבי יש את הסגל הכי חלש (בהשוואה להפועל ת"א ומכבי חיפה). הסגל מאוד קצר ומתבסס על שחקנים חסרי ניסיון.
    האם מישהו כאן באמת משלה אותו שמכבי יכולה לקחת העונה אליפות אחרי שבקושי התחזקה, ואילו מכבי חיפה התחזקה לאין שיעור?

אני תולה את האשמה בדריקס ובלוני, שפשוט לא מצליחים לסכם עם אף שחקן ובסופו של דבר עושים איזה תרגיל ומבריחים שחקנים - ראינו את זה עם בוקולי, אסולין ותורג'מן.

דרך אגב, אדורנו שוחרר?

12. אלי מתחן Member

למכבי ת"א יש סיכוי מצויין להתמודד על האליפות, אין תחליף לסגל שרץ כמה שנים טובות ביחד אפילו עם רכש כמו שחיפה עשתה.
    ולהפועל ת"א אין סגל טוב, לא יודע איך הגעתם למסקנה הזאת.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה שלקבוצות הנכות האלה , דוגמא הלסינקי יש שמות על החולצות ולנו רק שמגיעים לשלב הבתים יש שמות (בגלל החיוב של אוופ"א).

מכבי צריכה להתחיל לשכוח מחלום שלב הבתים של הצ'מפיונס , במקרה הטוב היא מפסידה לפאוק ונושרת לאוופ"א.
    איך שהיא נראית היום מול קבוצה כל כך חלשה כמו הלסינקי,שאיך שהייא משחקת מתאימה למרכז טבלה בליגה שלנו לא מגיע למכבי לעלות לשלב הבתים,גם תחסוך לה בושות וגם לכל המדינה.
    באוופ"א אולי מכבי יכולה לעשות משהו,עם שני משחקים שבמשחק אחד אפשר לתפוס יום ולעבור כל קבוצה,עד שיגיעו אריות אירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/04
  14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א ניצחה במזל את הלסינקי 1 - 0 בדקה ה- 88 משער של לירן כהן המחליף, פנסטיל הציל את קבוצתו פעמיים- פעם ביד ופעם בראש.
    עכשיו היריבה הבאה - פאוק סלוניקי היוונית, תהיה קשה יותר.

15. Emil Member

אם עוברים סיבוב אחד בגביע אופ"א לא צריך לחכות "עד שיגיעו אריות אירופה" מהסיבה הפשוטה שהסיבוב הבא הוא כבר שלב בתים, כמו בצ'מפיונס ליג, לכן תהיה קבוצה גדולה בתור ראש בית, ואולי עוד קבוצה טובה בתור מדורגת שנייה.

ככה או ככה, אם עוברים את הסיבוב הראשון מקבלים בשלב הבתים קבוצה אחת חזקה (מדורגת יעני) זה בטוח. וכשמסתכלים על זה, יש הרבה מאד קבוצות טובות בגביע אופ"א שיכולות להיות ראשי בתים, אבל אף אחת מהן לא תיפול תחת ההגדרה של "אריות אירופה" אולי למעט 3-4. הבולטות הן אתלטיק בילבאו, פארמה, לאציו, ניוקאסל ופיינורד. ככה או ככה אין ברשימה אף קבוצה מדרג א'.

ולמי שלא הבין:

כדי שמכבי ת"א (או מכבי חיפה, או סכנין, או פ"ת...) תפגוש קבוצה ממש קשה היא צריכה כנראה לעבור את שלב הבתים, וגם אז הקבוצות שיצטרפו הן רק המקומות השלישים מהצ'מפיונס...

(מה, כבר גלשנו לגביע אופ"א? מכבי עוד לא הספיקה להפסיק לפאוק...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/8/04