נגר סיכם מהסיבה הפשוטה שאתה צריך שני שחקנים מכל עמדה, אתה לא יכול להסתכן בפציעה של סאלם אבו סיאם ולהיות בלי גיבוי.
העניין הוא שהוא חושב שהוא ישחק יותר העונה. הוא גם אמר שהיו לו הצעות מקבוצות אחרות אבל הוא לא רצה לעזוב.
אני חושב שעופר שטרית צריך לשחק בפרמיירליג, אז מה?. הוא יודע שהוא הולך לחמם את הספסל ולעלות רק כגיבוי. כנראה שמכבי שמו עוד 5-10 אלף דולר יותר מכפ"ס, נתניה או מארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
מכבי ת"א יורדת מהבלם הבוסני אמיר ספאחיץ'...מכבי היתה מוכנה להביא אותו אך בכל מחיר, ודרישתו למשכורת נטו!!! היא זו שתירפדה את העסקה...בעקרון הפרטים עם הרוסים כבר סוכמו, אבל הבלם הבוסני (שחושב שהוא איזה לוסיו או משהו) רצה חצי מיליון דולר נטו! נטו! רק בשביל לבוא לפה לשחק... מכבי עכשיו תלך על בלם נבחרת סלובקיה Michal Hanek שמשחק בקבוצת דינאמו מוסקבה, השחקן פותח בנבחרת סלובקיה באופן קבוע, מתנסה לגובה של 1.84 וניחן במשחק ראש מצויין והוא מוגדר כשחקן מהיר. כמו כן הוא יכול לשחק גם בקישור אך במכבי רוצים אותו בתור בלם. חוץ ממנו לא מתוכננים להגיע עוד שחקנים כך שמבחינת הזרים מכבי תישאר עם דוארטה, בלם זר, קאקו ואמבמבה. וחבל דווקא מכבי צריכה עוד קשר ישראלי לדעתי ועוד מגן ימני.
אתה רוצה להגיד שבבלם הסלובקי ייסתיים בניית הסגל של הצהובים לעונה הבאה?. אז איך ייראה ההרכב הראשון לעונה הבאה?..
זהו נגמר מסע הרכש. לא שכחו משהו? מה עם שוער??? בכל המגרש יש שחקנים ברמות גבוהות, ופתאום המיקי מאוס הזה בשער?
ההרכב המסתמן: שוער: שטראובר מגן ימני: ארז אליאב או שיביאו שחקן אחר או יחיאל בלמים: יחיאל/סטרול/מישאלוף ובלם זר מגן שמאלי: סאלם אבו סיאם קשרים: בלסינג קאקו, ג'ובאני רוסו, אייל ברקוביץ' ותמיר כהן/לירן כהן/ארז מסיקה חלוצים: אבי נמני וז'וזה דוארטה. זה ההרכב שמסתמן...אמבמבה יהיה על הספסל או שנמני ישחק בקישור ואמבמבה יהיה חלוץ שני. --- בלי קשר אני הייתי מוסיף עוד מגן ימני וקשר... --- אגב ספאחיץ' על פי המנג'ר שחקן לא רע בכלל (חוץ מהפייס 10) http://d32.yousendit.com/F/12J03I8A3OB842E...ir%20Spahic.Xxx
אני דווקא מחזיק מאליאב..הוא לא סבן...אבל אם הוא בכושר הוא שחקן מצויין בשמאל...יש לכם לקוות ששוקי יחזור להיות אותו שחקן של בני יהודה...אבל בינתיים זה נראה שהמגן שמאלי זאת העמדה הכי חלשה שלכם.
סאלם אבו סיאם שחקן הרבה יותר טוב משוקי נגר...בכל אופן אני לא מאמין שמכבי ת"א תיקח אליפןותץ כי הסגל שלה קצר וגם יש לה שחקנים יותר מדי מבוגרים...
אפשר לחשוב איזו רמה זה אליאב, סטרול ומישאלוף מכיב לא השקיעו מספיק בהגנה הם חייבים להביא ת'בלם הזר לפחות קלינגר בכלל מפגר שהוא העיף את פנסטיל, אפשר לחשוב מה הוא אמר...