הטענות האלה באמת אויליות. לי רק נותר להצטער על ההחמצה של שלומי אדרי האפס. לגבי ההגנה, אני גם חושב שהבאה של שלושת השחקנים תייצב את ההגנה, רק תשאיר את צד שמאל כחלש.
סאלם אבו סיאם לא כזה רע...בכל אופן אני יודע שמכבי רוצה להביא בשביל חיזוק מגן שמאלי את תומר חליבה...שהאמת משחק רע כבר שנתיים
חליבה הוא מגן ימני, אומנם יש לו רגל שמאל טובה אבל זה לא התפקיד המרכזי שלו.. אביתר אילוז הוא כישרון אבל עדיין עושה הרבה בעיות בחלק ההגנתי..הוא דווקא תוקף מצויין אבל אני חושב שמכבי ת"א צריכה מגן יותר חזק ויציב בחלק ההגנתי.. בקשר לספאחיץ', אין שום בעיות איתו במו"מ אלא פשוט הבלם וסוכנו מחכים עם החתימה מכיוון שהם מקווים שאולי ההופעה המצויינת שלו במדי נבחרת בוסניה נגד ספרד בתיקו אפס השבוע יביא לו הצעות יותר אטרקטיביות מקבוצה ישראלית...
לכתבה .. בלי קשר אני די מקושר למה שקורה מכיוון שהחברה שאני עובד בה עומדת להיות מעורבת בשווק המנויים למכבי ת"א לעונה הבאה..
יכולתו הטובה של אמיר ספאחיץ', בלמה של נבחרת בוסניה-הרצוגובינה, בו מעוניינת מכבי ת''א, במשחק מול נבחרת ספרד במוקדמות מונדיאל 2006, הביאה את קבוצתו הרוסית שיניק לדרוש עליו סכומי כסף גבוהים יותר. בתחילה דובר על עסקה הנעה סביב כחצי מיליון דולרים, אך כעת הסכום הרצוי עומד על כ-650 אלף דולרים. חשוב לציין, כי גם סוכנו של השחקן מעוניין כעת בחוזה גבוה יותר עבור שחקנו.