מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

1. King Kenny Member

מכבי צריכה להביא לשופטים גביע הוקרה, או איזה פרס כספי בנוסף לשוחד (הם עשו עבודה מצויינת), אולי מכבי גם יתנו לשופטים את האליפות, שיהנו ממה שהם הביאו. מהרבע הראשון הם עשו המון טעויות, הם רצו שמכבי תיקח. מעניין כמה מוני פנאן שילם להם. וגם יש לי טענות לדן שמיר, למה הוא לא לקח פסק זמן. הוראס ג'נקינס ופילוסופיית המשחק שלו, לנסות לבד ואם זה לא מצליח אז אולי נמסור למישהו.

2. ACBenb Member

כל מי שרוצה סדרה, קחו בחשבון שהביתיות תהיה עם מכבי והסיכוי של תל אביב יגדל. משחק אחד זה הכי טוב, אבל כמו שראינו המשחקים הם בנוקיה וזה כבר חיסרון לירולשים.
    משחק אחד עדיף על סדרה, זו דעתי לפחות. כי גם אם ירושלים תנצח את כל המשחקים שלה בבית נגד מכבי, מה שגם לא נראה לי יקרה, יהיו יותר משחקים בבית של מכבי.

3. King Kenny Member

פיינל פור זה טוב רק כדי שאולי השתנו האלופות, אבל הפיינל פור זאת שיטה של גביע. סדרה זאת שיטה של ליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/07
  4. Number 8 Member

בלה בלה בלה.. עושה לכם טוב להאשים את השופטים? תאשימו. התואר לא ילקח ממכבי.

5. King Kenny Member

אם לא טעויות השיפוט ירושלים היו לוקחים. אם טפירו לא היה יוצא בעבירה לא הייתה ולא נבראה ועוד פסלו שלה באותה התקפה אז ירושלים היו מנצחים.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה משחק אחד או סידרה עכשיו, חלון ההזדמנויות נסגר. האליפות האגדית של גליל עליון הזינה את כל ענף הכדורסל בארץ שמחוץ ליד נוקיהו ב-15 שנים האחרונות, ונתנה להם תקווה וסיבה להמשיך ולקיים את הענף הזה. היום היה צ'אנס שלא יחזור על עצמו שוב לספק עוד אליפות חד-פעמית כזו ששוב תיתן לכל הענף, שנמצא במצב של מוות קליני, זריקת מוטיבציה. עכשיו בטח נצטרך לחכות עוד 15 שנים כדי שחלון ההזדמנויות הזה ייפתח שוב, רק מי יבטיח לנו שהענף ישרוד את ה-15 שנים האלו?

זה לא נראה טוב

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/07
  7. King Kenny Member

יש לי רעיון לשיפור הענף הזה..... לפרק את מכבי ת"א http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

8. Number 8 Member

ואם מישהו היה לוקח אחריות ועושה עבירה בכל פעם שביינום חדר בלי הפרעה או ששחקני הפועל ירושלים לא היו מאבדים יתרון 13 בכיס. אבל הכי קל להאשים את השופטים.
    עושה לכם טוב על הלב.. תאשימו. מכבי אלופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/07
  9. Forever Green Member

כמה תגובות בנוגע לכמה דברים שנכתבו פה..

א) הקהל של הפועל ירושלים הוא קהל מושפע, הוא אכן קהל תומך אבל לא הייתי לומד ממנו בשום אופן.
    הוא קהל שמורכב רובו מדתיים למרות שהפועל ירושלים אמורה לייצג את הצד הליברלי של העיר והשמאלני (וזאת אחת הסיבות שאני שונא את הפועל ירושלים, אבל כמובן שזה לא מתקרב אפילו לשינאה שלי אל מכבי ת"א.)
    הוא קהל שמורכב מילדים מהמגזר הדתי שלא מבין שהם אמורים לייצג את ההיפך מהפועל ירושלים, ומשתמשים במשפטי קומוניזם ובכרזות, חולצות וסמלים של צ'ה גווארה מבלי לדעת מי זה, מה הוא עשה ומה הוא מייצג (בערך כמו אוהדי הפועל ת"א לפני שנתיים, רק שהפועל ירושלים שונאים אותם שינאת מוות ובכל זאת מושפעים מהם).

ב) לבן אדם שכתב שהוא טרמפיסט ואוהד כורסא, בגלל אנשים כמוך לא תהיה לנו תרבות ספורט לעולם במדינה.
    הכדורגל ימשיך להיות אדיש ואנמי והכדורסל ימשיך להיות חד צדדי ומגעיל, אם אתה גאה בזה, שיבושם לך.

ג) גהנום.

ד) תפסיקו כבר אם השטויות וההתבכיינויות שלכם על המילים שנאמרו ולאן תשלחו את האוהדים ואת שמעון מזרחי ובלה בלה...
    מוות ליפות הנפש ומוות להתבכיינות-
    יחי השינאה העמוקה והאמיתית, יחי הרגש!

מכבי ת"א זה סרטן מדבק שהתפשט כבר בכל ליגת העל בכדורסל,
    מחלה ללא מרפא.

הייתי מוסיף כמה משפטים שאני באמת מאחל אותם לשמעון מזרחי ולמכבי ת"א, אבל הייתם מזדעזעים, תוקפים אותי ומעיפים אותי מפה, אז אני מעדיף לסיים את ההודעה וזהו...

אותנו אתם לא מייצגים.
    "הסרטן של המדינה, הנגיף של ישראל..."

10. fego7 Member

שופטים של מכבי

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הבנת הנקרא! בכדורגל אני מאחל לך ולעוד הרבה להופיע כמוני למגרשים, המשחקים שהפסדתי של מכבי הרצליה ב6 שנים האחרונות אפשר לספור על יד אחת. הייתי בכל החורים בארץ ובכל המגרשים בארץ כפול 3, משהו שאתה אף פעם כנראה לא תעשה ומגרשים שאתה בחיים לא תגיע בדרכים שבחיים לא תדמיין את עצמך הולך. עם אפס אוהדים מסביבך. אז אני מרשה לעצמי להגיד, עם כל השחצנות שבדבר, שעם עוד היו אוהדים כמוני בכדורגל אז התרבות שלנו הייתה הרבה יותר גבוהה. ועדיין הכדורגל שלנו חרא. וזה לחלוטין לא בגלל האוהדים

אז כן, בכדורסל אני מכבי ת"א, ואני עושה את זה מהבית כי אני לא מוכן לשלם מחירים שעוריירתים לכרטיס (מה לעשות שמכבי ת"א אצלי בכדורסל לא מגיע לקרוסליים של דרגת האהדה לכדורגל), זה אני וכן- אני מתבשם נהדר. בימים שבני הרצליה הייתה קיימת לא הייתי מפספס משחקים, אבל זה כמו שאתה יודע נגמר.

תרבות הספורט במדינה לא קיימת איתי, ולא תהיה קיימת בלעדי- ולאוהדים אין שום קשר לזה. זה פונקציה של ניהול, ניהול ועוד פעם ניהול.

:aaarse: :aaarse: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

12. Stretford Ender Member

יצא לי להיות בנוקיה היום..
    הלכתי בעיקר לתת את הכבוד לגליל ולראות אותם במשחק האחרון של העונה. קיבלתי יופי של הצגה מהבחורים ואחלה של סיום לעונה הזאת. מקווה שעונה הבאה תהיה אפילו יותר טובה.

הגמר היה סתם בונוס מבחינתי, רציתי שהפועל ינצחו אבל כשמפסידים כזה יתרון בכל כך קצת זמן פשוט לא מגיע. אלוהים אוהב את מכבי כנראה.
    לא יצאתי מבואס מדי, למרות שכן רציתי שתהיה סוף סוף רוח חדשה בכדורסל אבל הגעתי למסקנה שגם אם ירושלים הייתה לוקחת, זה פשוט לא היה משנה כלום. מכבי יבנו את עצמם מחדש אני מאמין, יקחו זרים איכותיים אולי גם מאמן יותר טוב ויחזרו לרדות בכדורסל הישראלי.

האווירה הייתה טובה מאוד, משני הצדדים האמת, אפילו את הקהל של מכבי שמעו ובהחלט היה כיף להיות בנוקיה.
    חבל שלגליל היו שלושה אוהדים כולל אותי אבל עדיין היה נחמד.

13. George Best Member

לקרוא ולהצדיע לדן שמיר, שעם כל הרצון שלו לקחת אליפות, לא פחות מאף אוהד ירושלמי/שונא מכבי אחר, מצליח להוציא תגובה כזו אחרי הפסד כה צורב:
    "אין לי לתאר את מה שאני מרגיש, אין לזה מילים. איך שלא נהפוך את זה, זה כואב. היה חסר לנו ריבאונד אחד, אבל אלו החיים. זה ימשיך לכאוב מאוד. מכל הדרכים להפסיד זאת גם כן דרך. זה אמנם עוד יום בעונה שעברנו, אבל זה מאוד כואב. אני חושב שמה שהיה פה זו הסיבה לכך שאנשים אוהבים את הספורט הזה".

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלכתחילה רציתי שמכבי תל אביב תיקח את האליפות, אבל בצורה שהמשחק התפתח, האליפות הוכתמה בטעויות שיפוט.
    עשה לי רע לשמוע את מאיר טפירו. היו לי דמעות בעיניים. אין דבר שיותר מקומם אותי משמונעים מספורטאי חדור כח רצון ותשוקה למשחק לנצח. פשוט לא יכולתי לעצור את הדמעות.

היום מכבי תל אביב הוכיחה שהיא אימפריה אמיתית. אני לא מדבר על הסיום, כי עליו אפשר להתווכח מהיום ועד להודעה חדשה, אלא אני מדבר על מה שקרה לאורך כל המשחק. שום דבר לא עבד במכונה הצהובה ולמרות זאת הם תמיד הצליחו להישאר במשחק.

וקראתי את כל התגובות שהיו כאן. יש לדיון הזה מה למכור ואני מקווה שלא יפסיקו אתכם.

Forever Green - הגיע הזמן שתתחיל להגיב בפורום הכדורגל הישראלי. משתמשים כמוך לא רואים כל יום.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא ראיתי את המשחק.... אבל יש לי דבר אחד להגיד- ירושלים ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

ליצנים לוזרים.

לא מסוגלים לנצח את מכבי... אני מזכיר לשלוח זר לבני השרון שרק בזכותם יש לירושלים תואר ביד... הרי ברור שאת מכבי היא לא מסוגלת לנצח.

אפסים!!!