מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

1. Royrubi Member

עכשיו שמישהו בהפועל ירושלים יגיד לי שלא עדיף סידרה, בסידרה הייתם מנצחים פעמיים בבית ואולי גונבים איזה משחק בהיכל. אם בעונה כזו גרועה של הצהובים בירושלים לא לקחו אליפות זה אומר הרבה על הדרך של המועדון. בקשר לזכייה עצמה, והטענות של אוהדי ירושלים כאילו מכבי גנבה את המשחק, הגונב מניסיון גניבה, פטור.

2. Forever Green Member

בדומה למה שטפירו אמר,
    לא תהיה ליגה בארץ כל עוד שמעון מזרחי במכבי ת"א (וכנראה שגם אחרי).
    זו צריכה להיות משימה לאומית לפרק את הקבוצה הזאת שהרסה כמעט כל חלקה ופיסה טובה בכדורסל הישראלי.

כל ישראלי מוכשר וחכם צריך לעבור לגליל עליון ולהקים שם קבוצה שתפרק את השליטה של מכבי ת"א בכדורסל הישראלי.

ולא, אני לא אוהד הפועל ירושלים
    ולא אוהד גליל עליון
    וממש לא מעריץ של טפירו או משהו בסיגנון..
    וגם אותי ליגת העל בכדורסל לא ממש מעניינת, למרות שאני משתדל לעקוב...

אבל עזבו, הליגה הזאת עמוק בבוץ (בגלל מכבי ת"א ושמעון מזרחי, לא בגלל שמנסים להפיל אותם ולא להשתוות אליהם או משהו בסיגנון.)

שנה הבאה מכבי חיפה סרט מלחמה בלאומית,
    יכול להיות יותר מרגש מזה?
    מה זה ליגת על... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/07
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו אותכם ג'נקינס פה, מאיר שם, פה אוסטין זורק שלשה מיותרת, פה עבירת תוקף, המחלה הממאירה הזאת יותר חזקה מהכל. אני אישית אחרי היום מוותר על כדורסל ישראלי בצער רב וביגון קודר, אין עוד טעם לענף הזה אם בכזה פיינל פור מביש ומחפיר הרשעים האלה מצליחים לקחת עוד פעם. כזו הזדמנות לא תחזור על עצמה...

it's all over

4. Tony Adams Member

אל תתפלאו עם מחר בתמונה במעריב וידיעות סמי בכר יהיה בתמונה הקבוצתית של מכבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. אלי מתחן Member

אם הפועל לא היו מתחילים להפציץ מ3 כמו מפגרים הם היו מנצחים את המשחק הזה.
    בלי קשר לשופטים או לא שופטים.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל כך מצחיק זה עצוב.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשכרה... שופטים של מכבי. אלוהים של מכבי. לא יודע כבר מה של מכבי, אני לא יכול להסביר את זה כבר, זה נשגב מבינתי.

אולי נפנה לשם בלית ברירה... הירוק חוזר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. George Best Member

ג'ובאני אלבר,
    "אני נגעל מכל שחקן, אוהד וחבר הנהלה של מכבי, גועל נפש של קבוצה, הקבוצה הכי מגעילה בהסטוריה של הכדורסל הישראלי",
    השנאה והכעס נוטפים ממך כמו ריר של כלב שראה חתולה, איך אפשר להגיב לך ברצינות שכל מה שאתה מסוגל לכתוב זה הודעות שנאה וביזה כנגד מכבי,
    כן, אליפות של שופטים אה?י-ם צריכה לבוא לעצמה בטענות, על שאיבדה יתרון של 13 נקודות באמצע הרבע השלישי, לפני שהיא באה בטענות לסמי בכר, ולא פחות - 5 נקודות יתרון פחות מדקה לסוף.
    כל שנה יש לכם הסבר אחר למה מכבי אלופה, כל פעם זה שופטים, פוקסים, הרוח, הטבעות, הכרוז, די חלאס, תבינו - מכבי הקבוצה מספר 1 בארץ, ואם ירושלים לא ניצלה עונה כל כך חלשה של הצהובים כדי לזכות סוף סוף באליפות, אחרי שצברה יתרון דו ספרתי - אז היא לא תזכה בזמן הקרוב.לוזרים.
    למכבי יש מה ללמוד מירושלים?כמו מה?לוזריות?
    לכל מועדון בארץ ואולי גם באירופה יש מה ללמוד ממכבי, את הקבוצה הזו אי אפשר להספיד אף פעם, פשוט ווינרים, אופי מדהים, טל בורשטיין ענק היום.
    את זה שניקולה וויצי'ץ' עלה פצוע אף אחד לא מזכיר, את זה שטל נתן חצי שני מהסרטים אף אחד לא מזכיר, בטח שרק השם סמי בכר עולה.

האמת?זה כיף לראות את כל ההודעות המרירות האלו, תמשיכו, זה כל כך כיף,
    יאללה הפועל הביתה.
    "כל הקריירה חיכיתי לרגע הזה" :aaarofl:

9. Tony Adams Member

אני מצטרף אליכם.
    כמה שיותר רחוק מהמנהלת יותר טוב.
    אבנר קופל, לך הביתה!

10. guyholl Member

ניראה לי שדן שמיר לקח טיים אוט עוד בהתקפה האחרונה של מכבי אם לא הייתה עברה(ועד עכשיו אני לא מבין על מה)ירושלים הייתה מקבלת כדור מהחצי אך בגלל שהייתה עברה אחרי הסל הוא קיבל את הפסק זמן אחרי הסל ולפני העונשין.זה מה שקורה שהשופטים איתך.

11. Forever Green Member

חס וחלילה
    הם הרסו את הכדורסל הישראלי,
    עכשיו גם אירופה? בחייאת, תן לנו להנות קצת מכדורסל..מאחל להם להפסיד בכל משחק,
    גם באירופה. אותי הם לא מייצגים.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההצטדקות של אוהדי ירושלים בדיעבד על שיטת הפיינל פור לא מתאימה... הרי כולם יודעים שהרעיון נהגה כדי שיהיה צ'אנס לגנוב אליפות מאימפריית הרשע ושהשיטה משחקת לטובתנו, בסידרה אי אפשר לקחת אותם.

ולאריאל ושות', אם לא הייתי מנהל פה כבר הייתי מתפוצץ עליכם... איך בנאדם עם לב יכול לאהוב את זה? מה אתם בכלל?

אני לא יכול לחשוב על משהו שמעיד יותר על קטנות ואפסות האדם מלאהוד את מכבי ת"א כדורסל בארץ

13. George Best Member

בוכים על חוסר צדק,
    בעוד משחק אחד על אליפות זה פשוט מחדל עצום ונסיון גניבה גדול פי 200 ממה שעשה דרק שארפ היום,
    הסיכויים של ירושלים לנצח סדרה של הטוב מ3/5 פחותים משמעותית ממשחק בודד,
    אבל גם את זה אתם לא תציינו, אלא רק "סמי בכר יצטלם מחר עם השחקנים של מכבי".
    העיקר השחקנים של מכבי ימשיכו להצטלם כל שנה בתאריך הזה, ואתם תמשיכו לבכות.

וכן, שמאיר טפירו ימשיך להתבכיין, כל עונה וכל משחק בנוקיה הבחור נעלם טוטאלית, אז השופט הדביק לו עבירה אחת כשאכל הצגה של שארפ,
    אבל מכאן ועד להאשים את סמי בכר, שטפירו אולי ישאל את עצמו איפה הוא היה כל אותם משחקים בנוקיה.

Forever Green,
    יותר טוב, מי רוצה בכלל שמכבי תייצג אותך?מי רוצה שמכבי תייצג את ישראל?מכבי מייצגת את מכבי, נקודה.
    אתה צודק, קבוצה של בעלים מאפיונר, ספק נשקים חולה נפש, שהוא ייצג אותך.יותר טוב נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/07
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה מה שעושה לך את זה? שכל שנה החברים שלך הם אלה שמצטלמים עם האליפות?

בעצם אוהד יונייטד, הרי ידוע על מה גדלת וחונכת... גלורי גלורי

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אריאל למה אתה חופר?
    אוקי, אני גם אמרתי לפני המשחק הזה שאני בעד פיינלפור ובמידה והייתה סדרה של הטוב מ 5 לא הייתי פוסל ניצחון אחד-שניים של ירושלים במלחה, כי בנוקיה מסכים שלא היה סיכוי.
    אבל כבר קיבלו את ההחלטה, והיום היה הגמר אז נפסיק להתייחס אליו כי השיטה לא הוגנת? נכון היא לא הוגנת, אבל זה לא הופך את מה שקרה היום לטוב.