לגבי ערוץ הספורט, הם טוענים שמחייבים אותם לעשות זאת. וכן, זה מה שקורה כשאתה ערוץ נישה. מישהו ראה את המשחק בנהריה עם ההפסקות חשמל? היה הזוי לגמרי.
אווג'ובי שחקן ענק וגם מלצר לא רע בכלל,מה עם בוני ישראלי לא שמעתי עליו כבר הרבה זמן אחרי שבתחילת העונה הוא נתן תצוגות.
פה מפסידים - פה בקושי מנצחים... האדומים חולמים והפער ביניהם למכבי כבר גדל ל-5 נק'. מישהו בירושלים צריך לעצור את ההידרדרות הזאת. הדבר המרגיז בכל העסק הוא אי ההיתענינות של גאידמק בקבוצת הכדורסל של ירושלים. אם מר ארקדי היה מביא להפועל ירושלים שחקנים כדוגמת שהביא לבית"ר - ירושלים הייתה נראית הרבה יותר טוב מכפי שהיא היום. אני אוהד מכבי בכל ליבי, אך עכשיו, כשהצהובים בתקופה רעה למדי - יש הזדמנות לשאר הקבוצות לזכות בתהילה. הפועל י-ם ניצלו את זה דרך הגביע, אבל במירוץ לאליפות - נאדה. מכבי רמה אחת מעל לליגה? הליגה רמה מתחת לליגה! הסיבוב השלישי והמיותר גורר אחריו קורבנות גדולים ביותר. סיבוב חסר טעם וחשיבות. לראות (או לשלם) ולהתבייש!
אני לא חושב שזה כזה בסדר להאשים את גאידמק,סך הכל הוא תורם המון כסף לקבוצה וזאת לא אשמתו שהקבוצה נראית ככה,סך הכל עד שג'נקינס הגיע הכל היה בסדר ככה ששמיר אשם. חוץ מזה תראה איך גאידמק מתערב בבית"ר והכל נראה שכונה שם,עדיף שהוא יחתום על צ'קים וקליין ידאג לשאר,זה יהיה יותר מקצועי ולא כמו החנות מכולת בשם בית"ר ירושלים. מבחינת התקציב יש שחקנים כמו ג'נקינס,אוסטין,גולמץ',קוטה ועוד הרבה תותחים שבאו רק בזכות תקציב גדול.
דני קליין וארכדי מנהלים מאבק אגו. קליין רוצה להמשיך לשלוט בייבי שלו הפועל ירושלים, וארכדי מצד שני רוצה יותר מלתמוך בקבוצה כלכלית. כרגע מה שיוצא מזה שהפועל נפגעת, כי אם הם ימצאו את עמק השווה, אז ארכדי יגדיל את המזומנים, ומכבי יעשו במכנסיים.
בוני ישראלי? גוני יזרעאלי. אתמול היה סולידי עם 7 נק' ו-9 אס'. הילד גם עשה עבירה חמישית כמה שניות לסיום כדי לאפשר לצעירים של עפולה (יואב דביר - רכז לעתיד, איתי רון - אתלט לתפקיד 2, שיר לביא - סנטר עם יד רכה מחצי מרחק. היכרות קטנה עם הצעירים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx) להיכנס. מלך! ריץ' מלצר זה שחקן פשוט אדיר. סטופר הגנתי, מהיר לגובה שלו, וצולף מצוין משלוש. לא פלא הוא כמעט וגמר העונה בנ.ב.א. פשוט מציאה של עפולה, ואני מאוד מקווה שישאירו אותו. אגב, צ'ארלס לי סוף סוף היה פחות טיפש מתמיד. מפתיע, אך יחד עם זאת משמח.
חחחח כן גוני ישראלי...זה קרוב במקלדת ובגלל זה זה יצא לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx וזה גם השפעה רעה מאוד מכמה שנים טובות לראות את בוני גינצבורג נדחף לכל מיני תוכניות ומרדים אותי. בקשר למלצר,כנראה ששחקן ברמה כזאת לא יישאר שנה הבאה בעפולה. זה ברור שארקדי,לא משנה מה ישקיע יותר בבית"ר,יש להם יותר פוטנציאל קהל ויותר פוטנציאל בתקשורת,הוא ראה גם שקליין לוקח לו הרבה קרדיט שם ובגלל זה מירב תשומת הלב שלו תמיד תהיה בבית"ר,אם למישהו יש בעיות עם זה הוא מוזמן לשים פי 2 כסף מארקדי לקנות את הקבוצה ולתת להם גב כלכלי יותר חזק. אפשר לקחת אליפות גם עם התקציב שארקדי מביא.
הרשה לי לתקן אותך - גולמאץ' נערה בת 18 עם ידיים של נקבה שלא מסוגל לתפוס כדור בגרוש. קוטה - סוס מת. עבר זמנו ממזמן, נגמרו הימים הטובים (?) בז'לגיריס קובנה.
גליל עליון ניצחה 99:100 בנהריה השחקנים של קטש ניצחו אחרי דרמה ענקית והם צריכים רק ניצחון מול אשקלון כדי להעפיל לפיינל פור. אשקלון ניצחה את ראשון 76:86 ונשארה בליגה,גבעת שמואל ירדה גליל עליון ניצחו את נהריה בתוצאה מרשימה של 100-99 וכימעט הבטיחו את ההעפלה בפינל-פור,הקבוצה של קטש הצליחה לנצח בנהריה בהפרש של נקודה אחת בלבד,הרבה בזכות כספי שהראה יכולת מצוינת. הצעירים של קטש מכפר בלום מקוממים במקום הרביעי עם 40 נק' אך נהריה במקום החמישי מתחתיה גם עם 40 נק',במשחק הבא {והאחרון} תארח גליל בכפר בלום את אליצור אשקלון-שאיבדה כל עניין בליגה מאחר שכבר הבטיחה את הישארותה בליגה. נהריה תארח את גלבוע/עפולה שבועות האחורנים מראה צורת משחק מרשימה,והקבוצה מהצפון כימעט וקיללה לבני השרון את חלום הפליאוף. http://mad.walla.co.il/archive/259000-5.Xxx -קטש וחבורתו בדרך לפליאוף? קרדיט לי,תגיבו.
תשים לב למה שיוצא לך מהאצבעות. מכבי יעשו במכנסיים?! מה אתה אומר... עם כל הכבוד לשחקנים ה"כישרוניים" שיש לכם הכוללים את: גולמאץ הכישלונית, קוטה השחוט ועוד רבים ואידיוטים אחרים, מכבי עדיין קורעת לכם את הצורה בכל פעם. אתם מאושרים שניצחתם אותנו בחצי הגמר, אבל חייבים לזכור שזה היה במשחק אחד אומלל שלא קובע כלום. שיטות הגביע והאליפות פה שערוריתיות ומגעילות, הנועדו כדי להפיל את הצבא הצהוב. בואו נראה אותכם בסידרת הטוב משלושה, אפילו הטוב מחמישה. ואז לא רק הקבוצה שלך תעשה במכנסיים, גם אתה וחבריך האדומים.
כל הכבוד לגליל ולעודד קטש. קבוצנ שעברה אינספור משברים ואף היתה אפילו במהלך העונה במקום האחרון בטבלה. עכשיו הגליל צריכה רק נצחון אחד ועוד מול אשקלון שכבר הבטיחה את הישארותה אתמול בליגה כך שאפשר לומר שגליל כבר בפיינל פור מבלי לזלזל בהאטן כמובן. אגב כאוהד הפועל ירושלים הנצחון של הגליל על נהריה וככל הנראה גם העפלה שלה רק עושה לי טוב. הגליל כבר ניצחה העונה את מכבי. קטש מכיר את מכבי מצוין וגם הסטטיסטיקה של הגליל מול מכבי לא רעה בכלל. לגליל יש גם שחקנים מוכשרים מאוד כמו כספי, מוסינזון, רוט וזרים איכותים , הגליל בהחלט יכולה להפתיע את מכבי. עכשיו רק נותר שהיא תנצח את אשקלון. חבל לי על נהריה. קבוצה שפתחה את העונה בצורה מצוינת והיתה אם אני לא טועה אפילו במקום ה-2 אבל אז עברה משבר שהיה נראה שהקבוצה עברה אותו אבל אז הגיע המשחק אתמול. נבנתה בנהריה קבוצה נהדרת ושאפו למאמן שלה, אריאל בית הלחמי, שהוא לטעמי המאמן הכי טוב בליגה (אולי ביחד עם דן שמיר) שלמרות המלחמה הצליח להביא לקבוצה שחקנים טובים ואיכותים. כמו שהפועל ירושלים נראת בתקופה האחרונה הסיכוי שלה להפתיע את מכבי ת"א בפיינל פור שואף לאפס אז דנידין, תחשוב קצת בהיגיון. אם נעבור את בני השרון הנהדרת בדרך לגמר זה כבר הישג. מבחינתנו זאת עונה לא רעה בכלל, גביע וסגנות יספקו אותי. ברור שאני רוצה אליפות אבל אני ריאלי ומכבי נראת יותר טוב מאיתנו בכל הבחינות והמשברון הזה הגיע לא בזמן. נקווה לטוב..
הוד, אם תבחן את העניינים תראה שהסיבוב השלישי רק הזיק להפועל. עד מרץ הפועל הייתה בכושר שיא ולא היה כמעט אוהד מכבי אחד שהביע חשש מהפועל. הסיבוב השלישי שחק את הפועל וגרם לה לצאת מהכושר ולהיראות כמו שהיא נראית. מה גם שהוא החזיר את מכבי לכושר. היום ברור שבמשחק אחד בנוקיה, למרות שזה משחק אחד והכל יכול לקרות, אין להפועל יותר מ15% לנצח. לעומת זאת אם במרץ היה מתחיל פלייאוף ועקב זאת הייתה מתחילה סדרת פלייאוף בין הפועל למכבי בתחילת אפריל, הפועל אמנם לא הייתה פייבוריטית אבל היה לה הרבה יותר סיכוי לקחת את האליפות, כי כמו ששתי הקבוצות נראו לפני מספר חודשים מכבי בכלל לא הייתה יותר טובה...
היום תתברר השאלה שכולם מחכים לה לפני הפיינל פור: מי תתמודד בחצי גמר הפיינל פור מול מכבי ת"א - גליל עליון או עירוני נהריה. גליל עליון תארח את אליצור אשקלון ועירוני נהריה תתארח אצל גלבוע/עפולה(שני המשחקים ישוחקו בשעה אחידה, 20:15). גליל של עודד קטש נמצאת בכושר טוב בחודש האחרון והיא תעשה הכל כדי להבטיח את מקומה בפיינל פור ביום שלישי הקרוב. יריבתה על המקום בפיינל פור, עירוני נהריה, חייבת לנצח את גלבוע/עפולה ותצפה למעידת הגליל. את האמת, הסיכויים שזה יקרה אינם גדולים במיוחד. על הנייר צפוי לנהריה משחק יותר קשה בעפולה, מול יריבה חזקה שעושה חיים קשים ליריבותיה. *גלבוע/עפולה החליטה אתמול על כניסה חופשית במשחק הערב מול עירוני נהריה. מי שמעוניין ללכת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
גם מי שיהיה בסביבת כפר בלום, צפויה לו כניסה חינם. אני מצפה לאולם מלא פה בעפולה, עם קהל משולהב כמו תמיד והרבה כפיים בסיום, לא משנה מי ינצח. אני אפילו אפסיק לקרוא לצ'ארלס לי טיפש! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx