סיקור מרשים, כן ירבו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מכבי הפעם באו מוכנים ביותר, ובני השרון יורקים דם. אומנם זה עוד לא נגמר, אבל כמו מר ריאל מדריד ציין, זה לא יראה מרשים עם שחקנים כה אפורים, אבל זה כן מתחיל להיות יעיל.
כל שניה שאני רואה את תהמונה בחתימה שלך מעלה לי את העצבים (צוחק איתך, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) ----------- כצפוי מכבי ת"א שברה את הסטטיסטיקה של בני השרון וניצחה ב"יובל", לא משחק קל, משחק צמוד, משחק שמראה לנו פחות את היכולת הטובה של בני השרון אלא את היכולת החלשה של מכבי ת"א העונה. ההבדל היחידי אצל מכבי היה שסוף סוף היא לוקחת אחריות ולא מאבדת משחקים במאני טיים, כמו שאמרתי בפרוויו הישראלים היו האנשים המרכזיים במשחק הזה, ליאור אליהו היה מצוין בצד הצהוב וקשה להגיד שהוא סחף אחריו את מכבי אבל היה מרכזי מאוד. בני השרון קבוצה חלשה ממכבי ת"א למרות הכל ואין מה להרחיב כל כך, ניצחון נוסף של מכבי שלא מפסידה העונה בליגה (בינתיים - גם זה יבוא, אני בטוח) וגם בני השרון לא עצרה אותה מצעד נוסף בדרך לזכייה באליפות (95%, אני רוצה להשאיר 5% לירושלים) שמוכיחה איזה ליגה יש לנו. ניצחון 94:92 למכבי
חוסר מזל לבני השרון. הם היו יכולים לנצח שוב. חבל, אבל אין מה לעשות. המאמן הזה דווקא בסדר גמור, ובמשחק בכורה שכזה, מי לא היה מתגאה?
הפסקתי להבין היום סופית את ספחיה. יסאיטיס לא פוגע ממטר. ודווקא בדקות מכריעות, דקות שהוא צריך בהן סל הוא משאיר אותו לשחק. מה גם שהוא ראה החטיא זריקה חופשית מ 3 אז למה להמשיך ולתת לו לשחק ? את המשחק הזה עוד הם הצליחו לנצח השאלה מה יהיה במשחק הבא. אגב, בקצב הזה לוויציץ לא יישארו רגליים להמשך העונה. אי אפשר לתת לו לשחק הרבה גם באירופה וגם בליגה, הוא פשוט יתמוטט.
איזה הגיע... מכבי הובילו כל המשחק, הרבה מהמשחק בהפרש דו סיפרתי, ובסוף בני השרון חזרו (הרבה בעיקר וויל ביינום, יאסייטיס והעונשין של אליהו). אם השרון היו מנצחים הם גנבו פה את המשחק.
רק וויצ'יץ' וקצת אליהו (הפיקשוש בעונשין כמעט גמר את המשחק). אבל ככה זה כל העונה הזאת. בכל מקרה את המשחק הזה לא הגיע ממש לבני השרון לנצח (או לפחות למכבי הגיע יותר). הלפרין 0 דקות (משחק שני רצוף)?
איך ירד הביטחון של סימאס,דרך הטלויזיה אפשר לראות את ההיסוס וחוסר הביטחון שיש לו כשהוא הולך לזרוק 3 שיצמידו לו פסיכולוג ספורט לאיזה שבוע לפני שאנחנו מאבדים הכל.
משחקי היום: גבעת שמואל-מכבי תל אביב מכבי ראשון לציון-עירוני נהריה גליל עליון-עירוני רמת גן עירוני אשקלון-גלבוע/עפולה
תוצאות משחקי היום: גבעת שמואל-מכבי תל אביב 98:75 מכבי ראשון לציון-עירוני נהריה 74:71 גליל עליון-עירוני רמת גן 95:93 עירוני אשקלון-גלבוע/עפולה 90:83 תגובה מורחבת שלי על המשחק של מכבי, בהמשך.
גבעת שמואל-מכבי תל אביב 98:75: שוב מכבי לא מרשימה במיוחד,אבל צריך לשאוף עידוד מכך שספאחיה הוציא מהקפאה ארוכה את יותם הלפרין ואפילו שרון ששון קיבל דקות משחק רבות והגיב ב-19נק'. בשלושה הרבעים הראשונים היה זה ניקולה וויצ'יץ' ששמר את מכבי ת"א ביתרון למרות משחק רע מאוד של הקבוצה. מה שמטריד אותי הוא שיתוף וויצ'יץ לכל כך הרבה דקות גם במשחקי הליגה. אני מצפה מספחיה שאחרי מקרה שנה שעברה בו ניקולה היה דיי גמור בשלבים האחרונים של העונה, שיבין את זה ואם לא באירופה אז בליגה שייתן לו מנוחה. מצד שני, הבעיה הגדולה היא שבלי וויצ'יץ מכבי יכולה להפסיד גם בליגה, פשוט עצוב. קלעו למכבי: וויצ'יץ' 23 נק', 5 רב' ו-5 אס', ששון 19, אליהו 10, הלפרין 10 ו-6 אס', בורשטיין 10 ו-7 רב', יסאייטיס 9, ביינום 7.
נקמנו באשקלון, טונג'י ממשיך להיראות מצוין והוספנו עוד ניצחון לרזומה. יופי, יופי, יופי. הפנים לגליל בבית.
שוב פעם, רק וויצ'יץ'. עד הרבע השלישי היה לו 2 נקודות, אחרי זה הוא נכנס ופשוט לא החטיא. איך רסקין אמר, "קשה לחשוב מה היה קורה אם וויצ'יץ' לא היה בקו הבריאות". ספאחיה צריך להגיד תודה גדולה לשחקן הזה, ובכלל כל מכבי ת''א. אה כן, הלפרין סופסוף שיחק.