גועל נפש הפועל האלה,כמה ציפיויות היו לי כלפיה(ן)ם. מתן נאור הסמל של הקבוצה כרגיל נתן את נשמתו וקלע מספר אדיר של שלשות(תשע שלשות).
לא נראה לי. ניילון כל הזמן מתבטא נגד מכבי (לפי מה שהוא אומר הם ניסו להביא אותו בקיץ אבל הם לא רצו אותו מספיק משהו כזה). ביום שני הבא - הוא ובני השרון ביד אליהו נגד מכבי !
שעות משחקי המחזור ה-3 וה-4 בליגת ווינר: מחזור 3: עירוני ר"ג VS הפועל עפולה/גלבוע - ראשון 19:00 הפועל ירושלים VS אליצור אשקלון - ראשון 19:10, פריצות למשחק בספורט 5 מכבי ראשל"צ VS גבעת שמואל - ראשון 19:20, פריצות למשחק בספורט 5 גליל עליון VS עירוני נהריה - ראשון 19:30, ספורט 5 מכבי ת"א VS בני השרון - שני 20:30, ספורט 1 מחזור 4: הפועל עפולה/גלבוע VS אליצור אשקלון - ראשון 19:00 עירוני נהריה VS מכבי ראשל"צ - ראשון 19:10, פריצות למשחק בספורט 5 עירוני ר"ג VS גליל עליון - ראשון 19:20, פריצות למשחק בספורט 5 בני השרון VS הפועל ירושלים - ראשון 19:30, ספורט 5 מכבי ת"א VS גבעת שמואל - שני 20:30, ספורט 1
מכבי ת"א מנצחת 85-73 את בני השרון שנתנה פייט מכובד. במכבי בלטו : ניקולה וויצ'יץ'(13 נק',9 ריבאונדים) , ביינום(18 נק') והלפרין (16 נק') נואל פליקס שיחק 4 דקות וככל הנראה סיים את דרכו , ביופורד שיחק 23 דק' וסיפק 11 נק'. לי ניילון המדובר קלע היום 18 נק'. וויליאמס,סיסה ובלצ'ר קלעו 14 נק' כ"א. סה"כ בני השרון עושה רושם של קבוצה שלא אמורה להיתקל בהרבה קשיים בדרך לפיינל פור של הליגה.
ניילון קלע רק 18, ומכבי ניצחו רק ב 12 הפרש. ביופורד קלע 11 נק' ופתח בחמישיה, ופליקס שיחק 4 דקות בלי לקלוע נקודה.
עוסמן סיסה ולי ניילון עוד יקחו את בני השרון רחוק. לדעתי הקבוצה הזאת טובה יותר מהפועל ירושלים ואם היא תשתפר, היא תוכל אפילו להתחרות במכבי תל אביב. הזרים שלה פשוט מרימים את הרמה של הקבוצה הזאת לשמיים. עם כל החיבה של למכבי תל אביב, קיויתי שבני השרון ינצחו, רק בשביל לעשות קצת רעש בכדורסל הישראלי. חבל שלי ניילון תפס יום פושר עד קריר (וגם ביום כזה הוא סיים עם 18 נקודות), אבל מתישהו זה היה צריך להגיע למצב שבו הוא לא יתן משחק פנומנלי. לפחות השנה תהיה תחרות מעניינת ביותר על המקום השני.
בני השרון ממשיכה ביכולת המצויינת שלה והיום היא מנצחת את החבורה הפתטית של דן שמיר והפועל ירושלים 96:88 לבני השרון : ניילון 27 נק' , סיסה 15 נק' לירושלים : טפירו 18 נק' , אוסטין 17 נק', חג'ג' 16 נק' http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/949650/DSCF9525_wa.Xxx
למה,הוא צריך להרוס עוד קצת את ירושלים.. בני השרון לאט לאט בונים את עצמם בצורה יפה,רק שלא יעלה להם השתן לראש והם הופכים למשהו טוב מאוד בליגה שלנו.
איזה שלשות של הצעיר הזה.. גרוסמן....(?????) טווח אנ בי איי.. מדהים. לי ניילון 27 נקודות... שחקן גדול.