מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

1. eliranz Member

אם תשאלו אותי,למרות כל ההצהרות של גרשון בנושא וכל ההתכחשויות שלו להפועל ירושלים.
    בסופו של דבר הוא יאמן שם רק כדי להראות שאפשר לשבור את המונופול שנקרא מכבי ת"א,אם הוא יצליח או לא אין לדעת,אבל לדעתי זה בסה"כ עניין של זמן עד שהוא ילך אחרי הכסף ואחרי הפועל ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/06
  2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

3. SeRgInHo Member

אידיוט.
    עוד פוטנציאל NBA נהרס לנו. לבנאדם אין שכל.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה הוא במילא לא יישחק בNBA וגם הוא לא יכול באירופה ככה שאני לא יודע איפה יהיה עדיף לו
    לשחק.

5. SeRgInHo Member

היה ממשיך בגליל, היהשחקן מפתח. מה יהיה עכשיו? יביא את המגבות לפארקר ו-וויצ'ייץ'?

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שקטש חזר לשם בגליל לא בדיוק היה דבר כזה שנקרא שחקן מפתח.
    תראה את חלוקת הדקות שהייתה בגליל היא הייתה כמעט שווה לכולם,מבראטיץ' ועד ליפשיץ'
    אף אחד לא ידע אם הוא יפתח משחק הבא או לא...
    היה משחק שבוזוב קיבל המון דקות משחק שני זה היה אוחיון ומשחק שלישי ליפשיץ'..
    ככה גם עם סמית אליהו ובראטיץ',ככה שבגליל הוא לא היה מקבל יותר מדי דקות כנראה.

7. FelaKaT Member

דורסמן(כנראה) עוזב את חולון. חולון בדרך הבטוחה לליגה השנייה במידה וששון לא יגדיל את התמיכה שלו בקבוצה ו\או לא ימצא אדם אחר שמוכן לעזור לדורסמן.
    בינתיים, האוהדים התארחו בכוכב נולד 4 בתקווה למצוא ספונסר שיעזור לקבוצה בעונה הבאה, במסיבת העיתונאים שכינס דורסמן והודיע על עזיבתו חלק מהאוהדים בכו.

חבל שששון, שאמר שמבחינתו הספורט והחינוך הינם דברים חשובים מאוד לקיומה של העיר לא תומך מספיק בקבוצות העירוניות, לא פלא שצפרירים חולון הייתה על סף פירוק, עוצמת חולון חטפה תבוסות על ימין ושמאל והפועל אזור שוב נכשלה, בפעם השישי ברציפות, בנסיונה להעפיל לליגה א'.

8. burning soil Member

מה ממשיך בגליל מה? הם כבר נתנו לו את הבמה והוא מיצה את עצמו שם ב-3 עונות.

ואם בארץ אז הרמה הגבוהה ביותר היא מכבי, כל מאמן מלבד פיני מאמין הרבה יותר
    בשחקנים הישראלים ממנו, אני מקווה שנראה את אליהו מגיע לרמות הגבוהות.

9. EL Capitan Member

מוטי ששון, כמו לא מעט אנשים, דוגל ברעיון, שקבוצות צריכים להיות ממונים ע"י בעלי הון פרטי. אני לא ציפיתי למשו מהפגישה של מיקי דורסמן עם מוטי ששון. מה שכן ציפיתי, אחרי שהיה את כל הרעש והפירסום בעקבות העליה של חולון והרבה בזכות האוהדים (שאני, כמובן, אחד מהם), שמישו יקפוץ על המציאה, ויקנה את הקבוצה, מה שלא קורה בינתיים.

מסכן ויקטור, איזה מתנה הוא קיבל ליום הולדת 27 שלו..

10. FelaKaT Member

דורסמן מוכן להשקיע, אך הוא לא יכול להעמיד לבדו קבוצה לליגת העל, הוא צריך בראש ובראשונה את העזרה של העירייה(במילא לא שווה להשקיע בעיר הזאת, עיר של קשישים וכדאי שיעבירו לשם את כל הבתי אבות ויקראו לעיר "עניין של זמן") ואח"כ הספונסרים, מנויים וכו..
    לבינתיים, ששון לא מוכן להגדיל את התמיכה שלו בקבוצה וקשה לי לראות שמישהו יקנה את הקבוצה הזאת תוך שבועיים(לצפרירים עוד לא מצאו קונה למרות שהיא כבר הרבה זמן תחת מפרק ובעליה המקוריים של הקבוצה כבר הקימו קבוצה חדשה והיא תתחיל מהליגה החמישית) ולצערי כנראה נראה את דורסמן הולך לשתף פעולה עם מיקי ברקוביץ' ואת חולון עוד פעם בליגה השנייה ויציעים נטושים.

11. EL Capitan Member

הרבה דברים שאמרת הם לא נכונים ולא מדויקים.

דבר ראשון, כחולוני שיודע כנראה יותר ממך (אתה חולוני??), צפרירים כבר נקניתה, והיא תשחק בליגה א' בעונה הבאה, אבל זה כבר עניין אחר.

מיקי ברקוביץ' מועמד להיות המנג'ר של חולון, במקרה שחולון תשחק בעונה הבאה בליגת העל.

ששון מוכן להגדיל את התמיכה בעוד 100 אלף דולר, אם השחקנים והמועדון יטלו חלק בפרויקט כנגד האלימות, אבל גם זה לא מספיק.

חולון, הרבה בזכות האוהדים המצוינים, זכו להרבה פירסום, ואני חושב שמשקיעים ואנשי עסקים בהחלט יכולים לרצות לקנות את הקבוצה. אין ברירה, אלא לחכות ולקוות לטוב. בינתיים, האוהדים לא יישבו בשקט, ויצאו להפגנות נגד מוטי ששון והעיריה.

אגב, בפורום של הפועל חולון הציעו לנסות לתקשר עם גאידמק, שרוצה לעזוב את הפועל ירושלים.

12. FelaKaT Member

היא לא: עמותת המרכז לטיפוח הספורט בחלון זכתה במכרז והיה נראה שהכל סגור, אך הם קיבלו רגליים קרות בגלל הסכום שאותו הציעו(800 אלף שקל), וככל הנראה ב10 ביולי(התאריך שבו המכירה אמורה להתבצע)העיסקה תידחה.
    בעמותה מקווים שהעיריה תוריד את הצעתה ובסופו של דבר הם יוכלו לקנות את הקבוצה במחיר נמוך בהרבה מ800 אלף שקל(כנראה 200 אלף), אבל כמו שאמרת, זה לנושא אחר.

לפי מה שאני הבנתי, דורסמן רוצה לשתף פעולה עם מיקי ברקוביץ' אך ורק במקרה שחולון לא תישאר בליגה, וזה לא נראה לי הגיוני שברקוביץ' יהיה המנג'ר בחולון היות ודורסמן נושא את התפקיד.

גאידמק הפך להיות הפיתרון לכל בעיה כספית של כל מועדון ספורט בארץ, הא?

13. burning soil Member

עדיף לחכות טיפה ולראות מה קורה עם חולון במשך הקיץ, לפתיחת העונה יש עוד מספיק זמן,
    כך שכרגע לדעתי דורסמן מנסה "לאיים" בניתוק מהקבוצה כדי לקבל תשומת לב בתקשורת
    ואולי באמת על מנת לקבל סיוע רציני יותר מהעירייה או ממשקיע אחר. בקיצור עוד לא כדאי
    להכריז על חולון כקבוצת ליגה לאומית..

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

15. EL Capitan Member

מעניין מאד- בפורום של צפרירים אנשים, שבטוח יודעים יותר ממך, כי הם מקורבים ויש להם מקורות והכל... לא יודעים את מה שאתה יודע. לפחות לפי מה שקראתי שם (הפורום נמצא בקהילת הפורומים של תפוז., והמנהל של הפורום הוא אודי לוי), צפרירים נקניתה. שטרן חלובה, אגב, מועמד לחזור לנהל את הקבוצה.

דורסמן היה העונה המאמן, היו"ר והכל. אבל עד כאן, בליגת העל הוא רוצה להיות רק הבעלים\יו"ר, אם יהיו ספונסרים ומספיק תמיכה מהעיריה. אם לא, גם לעזוב את חולון הוא מוכן, כדי שהקבוצה תשחק בליגת העל. לא מנג'ר וגם לא מאמן. למה? הוא לא מספיק טוב, גם לדעתו ולדעת עוד אנשים, שיודעים ומבינים כדורסל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/06