וואן אומרים שעל פי פרסומים ביוון לאקוביץ' סיכם עקרונית במכבי. http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77791&bz=7 הממוצעים של לאקוביץ' ביורוליג העונה עמדו על 14.5 נקודות ו-2.5 אסיסטים למשחק.
מייסון ובאסטון יתאמנו בספרס,באסטון ימשיך משם לדנבר ולעוד קבוצה. לאקוביץ' כבר שנים מועמד למכבי וכל פעם חותם בסוף במקום אחר,האמת שבמפגשים מולנו אני לא זוכר שהוא הראה איזה משהו מיוחד.
באסטון יכול לחפש מקסימום חמוצים בNBA,במידה והוא ימצא קבוצה בסופו של דבר סביר להניח שברוב המשחקים הוא בכלל לא יירשם בטופס(סגל) למשחק.
האמת שאצל באסטון יש בעיה שהוא פחות כישרוני מהסנטרים הרציניים של הNBA אבל מצד שני הוא לא חוטב עצים כמו שהאירופאים שמגיעים לשם ככה שהוא באמצע שם ובאמת אין לו מה לחפש שם.
לאקוביץ' הוא שחקן מצויין. קלעי גדול, וגם מוסר טוב. יש לו אחד על אחד טוב, ובמשחק ההגנה הוא סביר. הבעייה שלו שבשנים האחרונות במדי פנא' הוא לא מתפקד ברגעים החשובים. גם העונה ב-TOP 16 הוא הציג יכולת רעועה לעומת שאר העונה שהיה מצויין. בשורה התחתונה- עדיף להשאיר את סולומון. אין הבדלי רמות ביניהם.
תשמע דרוקר הצליח בכל מקום שהוא הגיע אליו,הוא אמנם עדיין בלי ניסיון בקטעים של אירופה אבל הוא מאמן טוב.
מאמן טוב, לא בשביל מכבי. במצבים של לחץ, כמו שהיה בזמנו בהפועל ירושלים, הוא לא יתפקד כמו שצריך. במכבי- יש כל הזמן לחץ וציפיות לטוב ביותר, אחרי השנים האחרונות. ואם כן, זה יקרה רק שפיני יעבוד מעליו, כג'נרל מנג'ר.
אני מאוד אהבתי אותו כשהוא אימן בהפועל (למרות שכל הקהל לא) לדעתי הוא הצליח. אם הוא היה מאמן השנה בהפועל, עם גאידמק והתקציב, היינו לוקחים בטוח תואר, רק במקומו הביאו את המאמן הכי ליצן בליגה.
דרוקר למכבי זה בדיחה. הרי במכבי לא רק שואפים לקחת עוד אליפות אלא גם לקחת את גביע אירופה.דרוקר לא יצליח במכבי. שמכבי ילכו על מאמן זר הכי טוב בשבילם.
מכבי קבוצה מנוסה שלא תרשה לעצמה להחתים בשלב הזה את דרוקר הצעיר לבד, בדוק שינסו להחתים קודם את בלאט או צביקה שרף ורק אחר כך יחפשו מאמן זר.
מוזר שעדיין לא פרסמו את זה פה. אבל על פי ידיעות בימים האחרונים, החתימה של גרשון באולימפיאקוס קרובה מתמיד. אולי ההודעה הרשמית תגיע כבר היום. מחליפו יהיה ככול הנראה דיוויד בלאט. * בלילה שבין רביעי לחמישי יערך הדראפט. סוכנו של הלפרין אומר שיש סיכוי גבוה שהלפרין יבחר ויהיה לנו סוף סוף נציג ב-NBA. במידה ולא, להלפרין כזכור יש חוזה במכבי. ויתכן ויחזור לת"T.
גרשון יאמן בכל מקום חוץ ממכבי,נמאס לו ממכבי והוא מיצה את האימון פה בישראל והאמת שאני גם מבין אותו..הוא יילך לכסף של אירופה או שיישב בבית,במכבי הוא לא יאמן.