מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

1. FelaKaT Member

שכחת את-"הפועל הפסידה את המשחק, לא מכבי ניצחה אותה" ו- "הפועל הפסידה בגלל יום לא שפוי של מכבי מהשלשה".

אני לא בטוח שיהיה מישהו שיצליח לרדת לרמת התירוצים שלהם, אפילו לא האישה הנכבדת שבחתימה שלי.

2. eyal7 Member

מה הגאון שלנו שאומר שלמכבי אין יתרון על היריבה כשהיא משחקת בנוקיהו? למרות שהבאנו יותר קהל מהצהוב המסכן, עדיין ההיכרות עם הסלים של הרעים מעניקה להם ליתרון מסויים בלשחק בבית.

3. FelaKaT Member

אף אחד פה לא יטען שיתרון הביתיות עומדת לזכותה של מכבי, אבל זאת בעייתה של הפועל ירושליים שאין לה(בינתיים) איצטדיון ראוי שיכול לארח גמר ראוי.
    אף אחד גם לא היה מתלונן אילו הייתם מנסים לתרץ את זה בתבוסה של הפועל ירושליים, ואפילו הייתי אולי מצדיק אותכם.
    בטוח שזה היה עדיף על פני כל התירוצים שהביאו פה, למרות שהפועל ירושליים הרגישה בבית ביד אליהו(השם החדש פשוט מסריח).

אבל אחרי שמישהו פה אמר(אני לא אופתע אם זה יהיה סרג'יניו או IDANS?) שמזרחי שולט בהכל וכו וכו..אז באמת חבל בכלל להתווכח איתכם.

4. eyal7 Member

אם זה היה תלוי בי, בדומה להחלטה של דני קליין, גם אני הייתי מעדיף לשחק בהיכל נוקיהו. לא לאפשר לאלפי אוהדים אדומים להגיע בשביל לעודד את הקבוצה שלהם זה דבר אכזרי, הייתי אומר.

לא חסרים מפגשים בין הפועל ירושלים למכבי ת"א שבהם השיפוט תמיד היה הולך עם הקבוצה של מזרחי. אני עוד בוכה על הרגע בו הפסדנו לרעים את הגביע ב-99 בהפרש של נקודה בגלל שטוד וורניק החליט ללכת עם הצהובים. אם הצהובים מת"א לא היו כאלה מסריחים קרוב לודאי שבאותה עונה הם גם היו מפסידים את האליפות. אבל הם מסריחים, לפני סדרת הגמר (בה לירושלים היה את יתרון הביתיות כתוצאה מכך שסיימו ראשונים בליגה הסדירה) הם סגרו עם צ'ורה לעונה הבאה.

5. idans Member

מהרבע השני ואילך גראבג' טיים. "החזרה" של הפועל למשחק נבעה תוך כדי זלזול של מכבי והפעלת לחץ מגעיל של ספסל הפועל על השופטים.

שוב התגובה שלך שמראה בדיוק מה זה אוהדי מכבי איכסס

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעומת זאת תגובה של:תה עוד לא מבין שהכל מושחט ומנוהל ע"פ רצונו של דון מזרחי?גם אם בירושלים יבנו אולם עם 15 אלף מושבים, הגמרים תמיד יהיו בנוקיהו

היא תגובה מאוד מכובדת בטח..

אתה רוצה להגיד שמכבי אחרי 20 הפרש לא הורידה הילוך?
    ודרך אגב..מכבי הייתה עם 8 שחקנים בערך..אפילו פחות..כספי לא בדיוק תרם..
    זה אומר שהם היו רק עם שני מחליפים...

7. George Best Member

התירוצים של אידנס מצחיקים.
    מה אתה מתרץ לעזאזל?!
    מכבי שיחקה הרבה יותר טוב, וכן, מהרגע שהיה 23 הפרש זה היה גארב'ג טיים.
    ולמה מכבי קלעה כל כך הרבה שלשות?כי י-ם נתנה לשארפ לזרוק חופשי, ממש חכם! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אתה יכול לדבר עד מחר, מכבי לא רואה את ירושלים..

"מכבי לא ניצחה, י-ם הפסידה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תגיד אתה עושה את עצמך??

יודע מה?יש לכם את הקהל הכי טוב בעולם, שלנו מפונק, שמעון מזרחי מניאק, גרשון הומו, שארפ בן זונה, גאיידמק מלך ומה שלא תרצה..

אבל מכבי לא רואה את ירושלים, ולא בגלל הסיבות העלובות שהעלת פה, אלא בגלל שהיא קבוצה שרצה הרבה זמן ויש לה שחקנים יותר טובים שתמיד יודעים להתעלות על עצמם ברגעי האמת.קבוצה לא בונים בשנה חביבי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/06
  8. FelaKaT Member

ציטטת את זה שלושה פעמים, ולא שינית שום דבר משמעותי בהודעכה שלך. מילא היית מנסה לסתור את דבריי, אך כנראה גם זה קשה לך. במקום לספם את הפורום תעשה משהו מועיל עם ההודעות שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/06
  9. SeRgInHo Member

מלניאק לאחר שג'נקינס הוחלף בעקבות פציעה: "אסור להוציא שחקן פצוע כי הוא יכול להתקרר..." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יותר התכוון למכה יבשה או פציעה לא קשה...סך הכל הוא היה בסדר...

איזה שיפוט גרוע אבל..מזמן לא ראיתי תצוגת שיפוט כזאת עלובה...היו שם שריקות שפשוט לא יאמנו.

11. הרצליה Member

כמה בנאדם אחד יכול לזרוק ל-3 ולהחטיא, מתי תלמד????

12. אלי מתחן Member

לפחות היא הייתה עלובה ל2 הצדדים ואף צד לא קופח.

אם ירושלים רוצה לנצח את מכבי היא חייבת להחתים את סיסה מבני השרון, אוואג'ובי או הסנטר של הגליל כזר חמישי בשביל הפלייאוף. אין להם נוכחות מתחת לסלים.

13. burning soil Member

אין להם גבוהים דומיננטים זה ידוע לאורך כל העונה-הם יכלו להביא לא מזמן את דיון תומס
    שלא היה תופס מקום של זר אבל אדלשטיין התנגד כנראה. חוץ מזה היתה הגנה רעה מאוד
    של ירושלים וזה לא פעם ראשונה ככה ובפרט מול מכבי.

14. FelaKaT Member

מכבי פראיירית שהיא לא ניצחה בהפרש הרבה יותר גדול, יום מאוד גרוע שלה, אני לא אתפלא אם ביכולת הנוכחית הפועל ירושליים תיקח אליפות(אבל עם היכולת שלה היום היא שווה ערך להפועל חולון מהלאומית).

אנטוני פארקר הוא אחד השחקנים הכי גדולים שנחתו פה אם לא הטוב שבהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק..באמת חסר להם איזה מישהו לצד אוסטין,סיסה או טנג'י באמת מתאימים..מאוצ'ה אני לא כל
    כך מחזיק דווקא.