מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by John Barnes, Jul 10, 2006.

1. King Kenny Member

Last edited by a moderator: Jun 1, 2007
  2. Raulito Madridista

מהלך ראשון טוב מאוד של מכבי ת"א והתחמה נכונה. סוף סוף לקבוצה יהיה חלוץ נורמאלי. עדיף למכבי לסיים את הסיפטור עם משה ביטון שמרוויח גם משכורת גבוה ולא עושה שום דבר. אסור למכבי לחשוב שזהו היא עשתה את שלה בקיץ. חייב לבוא לפחות עוד חלוץ וקשר התקפי ברמה גבוה אחרי עזיבתו של ג'ובאני רוסו שבשקט בשקט עשה עונה טובה מאוד במכבי ת"א ועשה הרבה יותר לדוגמר מעומר פרץ החלש שרק בשלושה משחקים היה טוב העונה וקיבל יותר מדיי קרדיט.
    קאלה חיייב להגיע לסיכום עם מכבי ת"א כמה שיותר מהר. אני חושב שהוא יישאר לא ייתנו לו לעזוב.

3. Don Joan Roman Member

לצד יאניק קמאנן מכבי חייבת חלוץ מרכזי אמיתי ואז תהיה לה התקפה מצויינת.

4. Number 8 Member

בקשר לקאמאנן, שוב, זה רחוק מלהסתיים. שיימן עושה בעיות כרגיל אבל אני מאמין שבעזרת הכסף שרוני מאנה יזרים לקבוצה, נוכל להחתים אותו.
    אולי האסימון יפול לאלי כהן ויחליט לשחרר אותו. לא צריך את האנטי כדורגל בקבוצה, נתן עונה עלובה ולוקח המון כסף מהקבוצה שלא מגיע לו שום שקל.

Last edited by a moderator: Jun 1, 2007
  5. burning soil Member

על משה ביטון כבר דובר רבות, פשוט לא שחקן לקבוצה גדולה, אבל לא בטוח שכדאי
    להתיר את החוזה שלו, דבר שיעלה למכבי יותר כסף.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד הידיעות באות מאופירה לא צריך לחגוג. באף אתר מכובד עדיין לא דיווחו לא על סגירת העסקה עם מאנה ולא על החוב לנמני.

לגבי הקמאמאן הזה, לא ראיתי אותו מן הסתם, יש לו כדורגל?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דעתי, הוא נמנה בין שני החלוצים הטובים בליגת העל, אולי אפילו הטוב מבין כולם. מדובר בשחקן מהיר מאוד, בעל שליטה מצויינת בכדור שיודע היטב את המלאכה מול השער.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי אומר שהוא בין שני החלוצים הטובים בליגה אבל שוב הוא שיחק במכבי הרצליה, כך שקשה לדעת עד כמה הוא יהיה טוב במכבי ת"א...

מה שכן מכבי ת"א חייבת להשאיר את קאלה, להתחזק בבלם נוסף לצד אבי יחיאל ומרטינוביץ', כי כשאחד מהם חסר רואים שזה לא זה, קשר אחורי טוב מאוד, לא שאיליץ' היה כזה רע אבל הוא היה בסדר. קשר שמאלי טוב, קשר ימני טוב, ועוד חלוץ או שניים + להיטפר ממשה ביטון ואולי להחזיר גם את עובד.

9. The-Gunner Member

לא יודע, אני לא בטוח שקאמנאן הוא זה שיגאל אותנו מייסורינו. נכון, הוא חלוץ די טוב, כיכב העונה בהרצליה, אבל זה ידוע שמכבי ת"א די "הורסת שחקנים", שמככבים שקבוצותיהם הקודמות, וכשמגיעים למכבי? נאדה. וזה בייחוד זרים. קחו למשל את דוארטה, היה ממש מצוין בנצרת עילית, כבש המון שערים, הגיע למכבי, וכלום, לא ראינו ממנו שום דבר. עבר לכפ"ס, והוא שוב נראה טוב.

ומצחיק לראות קמאנאן בקבוצה, אחרי שקומץ (די מפגר, הייתי אומר) נהם לעברו, והוא נפגע מזה. אבל, אני מקווה שהוא יתגבר על זה וישתלב במכבי, כדי שסוף סוף יהיה לנו חלוץ. אבל עדיין אני חושב שצריך להתחזק בחלוץ נוסף, כנראה זר.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אתה מציע בעצם, שהם לא יחתימו אף אחד, כי כל חלוץ יכשל בקבוצה? מכבי תל אביב עשתה מהלך נכון שהחליטה לצרף לעצמה את יאניק קמאנן. גם אם הוא יכשל, לפחות מכבי תל אביב תוכל להתנחם בעובדה שהפעם היא עשתה את הכי טוב שהיא יכולה. כי אם מסתכלים על החלוצים הזרים בליגה שלנו, יאניק קמאנן מצליח להבליט את עצמו מעל כולם.

11. The-Gunner Member

לא אמרתי שלא יחתימו אף אחד, אבל שמעתי מכמה אוהדים ששמחים על ההחתמה, ובטוחים ש"הנה, עכשיו יהיה חלוץ למכבי". הזכרתי את ההיסטוריה העגומה של מכבי עם חלוצים. אני מקווה שהוא יצליח, ואני מסכים איתך שמכבי מנסה לעשות את המקסימום עם התקציב שיש לה, אבל זו לא מניה בטוחה.

ימים יגידו.

12. burning soil Member

קודם כל שקמאנן באמת יהיה סגור במכבי, עם אריאל שיימן והניהול של לוני אי אפשר לדעת.

לגבי ההחתמה, מדובר בשחקן איכותי ואני די מרוצה שהוא בא למכבי, אבל באמת שלא ניתן
    לדעת אם הוא יהיה שחקן מוצלח בקבוצה גדולה. יכול להיות שפגענו בשחקן טוב שבא מקבוצה
    קטנה, כמו שגוסטבו בוקולי התחיל בליגות נמוכות והפך לעילוי במכבי חיפה.

13. השחקן ה-12 Member

כבר ראינו ששחקנים שמצליחים בקבוצות קטנות ובאים למכבי לא מצליחים.
    את הלקח לא למדנו, נראה מה יהיה הפעםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דואטרה לא היה אשם,הוא היה פצוע ונפל על קבוצה שכולה הייתה חלשה מאוד.
    קמנאנן הוא כישרון גדול וגם שאר הזרים של מכבי כנראה יהיו טובים,האמת הפעם בניגוד לשנה שעברה
    בינתיים העונה של מכבי דווקא מתחילה לא רע אם באמת קמאנאן מגיע.

חייבים לקצר לו את השם ולקרוא לו באיזשהו כינוי נמאס לי לרשום קמנאנן-יש איזה המלצות לכינוי?

15. Don Joan Roman Member

תקרא לו "קאנן" זה בטוח עושה טוב למכבי חחח