מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by John Barnes, Jul 10, 2006.

1. FelaKaT Member

צודק, טעות שלי.

להעמיד לדין את הרשקוביץ שלא זרם עם הלטיפה של נמני.

2. Number 8 Member

מה קשור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

שוב, לא היה שום מכות, ביג דיל הביא לטל חן כף, הוא לא הראשון שעשה זאת ולא קיבל השעייה ובטוח לא האחרון.
    נכון שהיה מגיע לו אדום אבל הוא לא קיבל וצריך להמשיך הלאה. מפסיק להתעכב על קטנות.

Last edited by a moderator: May 29, 2007
  3. Makaay#10 Member

מסכים עם כל מילה למעט החלק של מרדיקוביץ' הוא אפס לא פחות מביטון, בעצם ביטון יותר . אבל גם לא לא חסר ואני דיי בטוח שאתמול גם הוא לא היה מועיל . גם אני לאורך כל העונה הרהרתי במחשבות מה היה קורה אם היה למכבי חלוץ שהיה מבקיע את השער הבטוח נגד חיפה. את השער נגד הפועל בדרבי המאופס .
    לא סקורר מטורף, חלוץ עם ניצול מצבים ממוצע, 1 ל3 או משהו כזה, ביטון ומרדיקוביץ' צריכים לעשות הסבה לתפקיד אחר במגרש כי חלוצים הם לא.
    לא רק החסרון של מרטינוביץ' הורגש אתמול, הרי ההתפרקות חלה מאז היציאה של שפונגין ומאז לא הייתה הגנה כלל. רק שלא יעבור לאירופה כזה מהר, יש לי תחושה שההצעות בדרך.
    בקשר לחלק המודגש, גם אני באותה שניה בדיוק חשבתי על ההחטאה ההיא!!

4. Number 8 Member

את כל מה שאני חושב על משה ביטון אמרתי כבר מספר פעמים, מחזור אחר מחזור. משה ביטון חלוץ חלש, לא יודע לעשות תנועה עם כדור ובלי כדור, לא נלחם, עושה טובה שהוא משחק בכלל והכי חשוב שמשכרותו עולה על 300 אלף דולר. כל שקל שקיבל מאיתנו לא שווה. ארבעה שערים עלובים, שניים מול שער ריק.
    בסה"כ אני חושב שהייתה לנו עונה טובה מאוד. בתחילת העונה כולם חשבו שנהיה קבוצת אמצע טבלה ומטה, קבוצה חלשה, לא נחזור להיות קבוצה טובה אחרי כשלון הגלאקטיקוס, תקציב נמוך יחסית למכבי, אבל כולם אוכלים עכשיו את הכובע. למרות הסיום העגום אתמול, העונה עדיין גדולה ולא יעזור שום דבר, העונה היא הצלחה מבחינתו.

אפרופו מרדיקוביץ, מכבי ת"א נפרדה היום ובצדק ממיליאן מרדיקוביץ ודיאן איליץ על תרומתם העונה.
    תודה על תרומתכם, בהצלחה בהמשך.

5. The-Gunner Member

בצדק ממרדיקוביץ'? בהתחשב בקאדר החלוצים שיש לנו, זה הפסד. נעשה לו עוול, אם הוא היה משחק לצד איזשהו קוביקה, היינו רואים את התרומה הגדולה שלו. הוא מצוין בתור חלוץ שני, אבל לא כשהחלוץ הראשי שלך זה משה "אני מחטיא גם את הרגליים של טל חן" ביטון.

6. Number 8 Member

שבעה שערים לחלוץ זר שעליו אלי כהן בנה את ההתקפה שלנו, לא יכול להבקיע כמות מועטת של שערים ולהחמיץ כ"כ הרבה. נכון שצריך להתחשב בכך שמרדיקוביץ שיחק כחלוץ בודד, אבל עדיין זאת לא סיבה מספקת כדי להשאיר אותו לעוד עונה כאשר יש אפשרות לנסות להביא מישהו יותר טוב ממנו. מרדיקובית קיבל המון הזדמנויות אבל לא ניצל אותם וצריך לשלם על זה. עכשיו, אם הוא הלך הביתה, אז משה ביטון חייב לטוס מפה.

בקשר לחלק ההתקפי, צריך להעיף את כולם הביתה.
    מרדיקוביץ- את דבריי אמרתי למעלה, כמות של שבעה שערים לא מספיקה לחלוץ זר וטוב שהלך.
    משה ביטון- אפס. באת, הרסת, נמאסת. לך הביתה!
    עומר פרץ- הוא לא חלוץ! פרץ קומבינטור, הכל בגלל אביו. בלעדיו, אני בספק אם היה רואה דקות. שיחזור למקום שממנו בא.
    רועי דיין- שנה שעברה הביאו אותו כדי שיחליף כמה מחזורים את דוארטה. אוקיי, דוארטה החלים ורועי דיין עדיין לא עף. אמרתי בטוח שתחילת העונה הזאת הוא יעוף אבל עדיין זה לא קרה והמעשה חייב לקרות בקיץ הקרוב.

אלי כהן מאמן חכם, הוא מבין במה הוא טעה ויעשה את החושבים.

7. Nevermore Member

השחרור של מרדיקוביץ' תמוה לגמרי. הסיכוי להביא חלוץ יותר טוב ממנו במחירים דומים הוא אפסי. נוסיף לזה שהוא היה חבר מאוד טוב של מרטינוביץ' וקאלה(ככה אני משער לפחות)...ויכול להיות שזה ייפגע גם בהם.
    ככה שאני לא מבין מה מכבי מנסה לעשות.

איליץ' היה בינוני. השחרור הגיוני בגלל הגיל שלו(כבר עבר את השלושים אני חושב).

8. Number 8 Member

כנראה שאלי כהן יודע מה הוא עושה ולא שחרר אותו בלי סיבה.

דיאן איליץ היה חלש בכל המשחקים מאז שהגיע אלינו חוץ משניים-שלושה שהיה עוד איכשהו טוב(במיוחד המשחק נגד נתניה בבלומפילד). החותמת לסיום דרכו במכבי הגיעה אתמול סופית, השחקן הכי חלש במכבי אתמול, לא עשה כלום ורק הרס.

9. Nevermore Member

ליאור ז'אן ושירן ייני היו יותר טובים מאיליץ'?
    אני לא יודע אם ראינו אותם משחקים בכלל.
    אתמול הוא בטח לא היה הכי גרוע. מוזר שאתה מאשים רק אותו.

הוא בטוח יותר טוב מהקודמים שציינתי, אבל בגלל מדיניות ה"זר צריך להיות ב-3 דרגות מעל הישראלי" אז אין לו מה להישאר פה.

10. Number 8 Member

על מה אתה מדבר? דיאן איליץ היה השחקן הכי חלש אתמול, איבד המון כדורים במרכז השדה ואם תשים לב, רוב ההתקפות של הפועל במחצית הראשונה הגיעו ממתפרצות מהאמצע. לא סתם אלי כהן החליף אותו בדקה ה-55, למרות שהיה צריך לעשות זאת כבר במחצית.

ליאור ז'אן לא קיבל דקות כך שאתה לא פתאום לדבר עליו. שירן ייני היה סביא מאוד אתמול, יותר טוב מאיליץ זה בטוח. בעשרה המשחקים בערך שפתח, ייני הביא משחקים טובים וכולם שיבחו אותו. ללא ספק גודל לנו קשר אחורי מצוין.

11. Nevermore Member

"כולם שיבחו אותו".

מי? שלמה שרף?
    ממה שראיתי העונה ממכבי ת"א, וזה אולי לא הרבה כמוך, שירן ייני לא עשה כאלה פלאים כמו שאומרים שהוא עשה.
    בינתיים צומח לנו פה עוד שחקן בינוני.

יותר טוב מאיליץ' הוא לא, וממה שאני זוכר מההרכב הוא היה איתו בצוותא במרכז המגרש. אבל רק איליץ' אחראי. זה בסדר.

12. Number 8 Member

לא צריך להיות גאון כדי להבין ולראות שצומח במכבי ת"א כשרון גדול. צריך רק לשמור עליו ואני מאמן שכבר בשנה הבאה הוא יקבל הרבה יותר דקות ממה שקיבל העונה. אלי כהן האמין בו ושוב פגע בול כמו עם אורי שטרית, וצריך לתת קרדיט לאלי כהן שמאמין בצעירים של מכבי.
    היו פעמים שייני שיחק עם איליץ ופעמים שמושיקו שיחק עם איליץ, אבל זה לא משנה. ברוב הפעמיים שירן ייני עשה את העבודה יותר טוב מאיליץ וטוב ששוחרר. גם ככה המטרה כאשר איליץ הגיע בינואר אחרי עזיבת ראזיץ, במכבי לא התכוונו להשאיר אותו לעוד עונה.

בנתיים, אבי נמני מרגיע

13. Number 8 Member

סיבה למסיבה! רועי דיין עוזב! :aaa021:
    תומר כחלון וחי אטיאס יצטרפו אליו.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האשם העיקרי כאן הוא האוהד והשיטור ואני לא חושב שצריכה להיות דיעה חלוקה על זה.
    מה שמוסא עשה פסול בן פסול, אבל קשה שלא להרגיש את הסימפטיה כלפיו כשרואים את הדביל ההוא מתזז להנאתו על המגרש, משליך אמל"ח לכיוון אוהדים (בקלות יכול לפגוע בחפים מפשע), הבן אדם הזה צריך לשבת מאחורי סורגים, שלא לדבר על לא לראות יותר מגרש מבפנים.
    הטיעונים של המשטרה בכלל עצובים אבל לכו תתיחסו לבולשיט כזה בכלל.

15. REAL MADRID Member

מסכים עם כל מילה ומילה, עמדתי לכתוב בדיוק אותו דבר.
    אני לא אוהד מכבי ת"א אבל אני תומך פה במוסא, ברור לכולם שמוסא לא התנהג כראוי אבל האוהד צריך לשבת בכלא, נמאס לראות את השלטים של "הירידה לדשא הינה עבירה פלילית" כשבעצם אני יכול לרדת למשפט, להתפרסם ולהיות הקורבן בסיפור.