אולי תבוא בטענות לאוהד שפרץ למגרש כמו חוליגן מתועב וזרק רימון עשן אדום ומגעיל לעבר היציע של מכבי ת"א? למה לאוהד מותר לפרוץ למגרש ולהתפרע ולשחקן שכבר ממילא נמצא על המגרש - אסור?
1. גביע אופ"א הוא מפעל מיותר. היה לו עוד ערך לפני שלב הבתים. מאז שהוסיפו את שלב הבתים, וקבוצות עלו עם ניצחון אחד מתוך ארבעה משחקים, זה נעשה מגוחך. אין לנו מספיק עומק, ואני לא מאמין שיהיה מספיק כסף לחזק את הקבוצה כדי שהיא תוכל לעמוד בשני המפעלים, ולכן אני מעדיף שלא נבזבז את הזמן על אופ"א ונתרכז בליגה. אם יזרקו אותנו עכשיו, זה יחסוך את האשליות של "הצלחה" (לעבור את שלב הבתים זה לא הצלחה כל כך גדולה). 2. יש הבדל בין לרוץ אל אוהד במתכוון ולבעוט בו לבין לבעוט באוהד שפרץ למגרש ורץ לכיוונך. אני מניח שזה גם מה שמכבי תגיד בכתב ההגנה. הוד, בקשר לשאלתך השניה, במילה אחת - ככה. אם אתה צריך הסבר מפורט יותר, אני לא מתכוון לבזבז את הזמן, אולי מישהו אחר יתנדב להסביר לך...
ממתי קובי מוסא הפך להיות סדרן\שוטר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx זה בכלל לא משנה אם הוא בעט בו בגלל שהוא רצה לעצור אותו(שכאמור, זה לא התפקיד שלו בכלל ולכן זה לא רלוונטי), או בגלל שרצה להוציא את התיסכול שלו או בגלל שהוא חשב שזה הכדור, בשורה התחתונה קובי מוסא צריך לקבל הרחקה לכמה חודשים טובים ובמידה ולוני מכבד את עצמו הוא חייב לשחרר אותו לאלתר.
1. הרחקה של מספר חודשים, ללא ספק, אפילו אמרתי את זה. רק ציינתי שהוא לא יקבל הרחקה כמו שקנטונה קיבל, ולו רק מכיוון שיש הבדל בין שני המקרים. 2. פרגוסון והנהלת היונייטד לא שיחררו את קנטונה אחרי אותו מקרה מפורסם, האם גם להם אין כבוד עצמי? למרות שאני לא אתנגד לשחרורו של מוסא...
למה שאני יבוא פה בטענות לאוהד? הרי חומרת המעשה שלו ברורה.. לא צריך בכלל לציין אותה. אבל בקשר לשאלה השנייה - צודק! למה לקובי מוסא אסור להתפרע ולהביא לאוהד ברכייה לפנים? אני אפילו אוסיף לשאלה שלך... למה לנמני אסור לחלק כאפות לכל עוברי האורח במגרש? למה בכלל משחקים כדורגל במקום פשוט שכל קבוצה תוציא כלי נשק ומי שתשרוד תנצח את המשחק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx בקיצור, באמת שאלה מיותרת.. L'allagatore אמר כבר את מה שהתכוונתי להגיד.
מוסא יצא מלך אבל מן הראוי לשחרר אותו, גם ככה כדורגל אין לו. טוב שהפסדנו בגדול, אסור לזכור את הרצף המטעה הזה אלא רק את היכולת הרעה. היה שיפור, ונקווה שהמגמה תימשך, אבל לא צריך לחיות באשליות שמה שיש השנה זה ראוי למועדון. אבל עזבו אותכם מהכל, בימים הקרובים כולנו צריכים רק לשלב ידיים ולהתפלל לבואו של רוני מאנה.
טוב שלא עשית מנמני פושע... אפשר לחשוב שהוא השחקן הראשון שנתן כפה לשחקן יריב ולא קיבל השעיה, כמו שאבוקסיס, למשל, לא הושעה אחרי הדרבי הראשון למרות שבעט בעומר פרץ אחרי אחד השערים שלנו. בכל מקרה, השופט אתמול ראה והחליט לא להוציא לו אדום, ועד כמה שאני זוכר, נימני יכול להיענש על זה בדיעבד רק אם השופט לא ראה את האירוע (לפחות לפי חוקי פיפ"א). אגב, כלי נשק. אין כזאת מילה נשקים...
תודה על התיקון, אבל לא התכוונתי להוציא את נמני פושע.. אני דווקא לא חושב שהוא יצא כל כך רע אתמול. במקומו הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר. הדבר היחיד שהציק לי היה שהוא לא הורחק על מה שעשה למרות שהשופט עמד מטר ממנו. אם אני לא טועה הוא אפילו היה בדרך שלו כשהוא רב עם אחד השחקנים. ו.. התגובה שציטטת הייתה צינית אם לא הבנת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
[סרקזם] אתה רציני? לא שמתי לב...[\סרקזם] מה שכתבתי על נמני לא מכוון אליך במיוחד. היא בעיקר מכוונת לשונאיו שתפסו טרמפ על הכפה שהוא הוריד לאיזה שחקן הפועל כדי להתחיל במסכת השמצות. אני בדרך כלל לא טורח לתקן טעויות בעברית (בעיקר מכיוון שלי יש לא מעט כאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ), אבל המילה "נשקים" היא פשוט מילה מזעזעת (ונוצרה תודות לצה"ל, כמובן, כמו "רכבים")...
אף אחד לא מנסה להוציא את אבי נמני רע, הוא דואג לזה בעצמו. הוא חילק מכות וקללות לכל מי שעמד בדרכו ואם זה לא מתאים הוא גם איים(וגם היכה וקילל) איש הנהלה. זאת התנהגות של סמל וקפטן בקבוצה מובילה בכדורגל? ככה הוא מהווה מודל לחיקוי? אה, זה שאבוקסיס שם רגל לעומר פרץ הופך את המעשה של נמני ללגיטימי..הבינותי.
1. הציפייה שלי מקפטן היא לא שהוא יהיה מודל לחיקוי, אלא שהוא ינהיג את הקבוצה. במידה ומתפתחת מהומה, אני מעדיף קפטן שמצטרף לדחיפות ולעימות מאשר אחד שמתרחק מהן. אני מעדיף קפטן לא נחמד מאשר קפטן נחמד - בגלל זה סטפן אפנברג היה קפטן טוב, בגלל זה ראול הוא קפטן לא טוב. שחקני הפועל עטו על מוסא לאחר שתקף את האוהד - נמני מילא את חובתו בכך שהצטרף למהומה ודחף את אלה שניסו לתקוף את מוסא. אבוקסיס, אגב, הוכיח שגם הוא קפטן ראוי בכך שלמרות שהוחלף הוא הצטרף לשחקנים שעל הדשא בדחיפות והוויכוחים. לאיש הנהלה של קבוצה אסור להכנס למגרש, ואם הוא נכנס למגרש ומתעמת עם נמני שלא יתלונן שנמני מקלל אותו. 2. לא, זה אומר שאם הם לא השעו את אבוקסיס, הם גם לא ישעו את נימני. מה שאכן קרה בסופו של דבר.
1.אם אתה תומך במכות(וזה מה שנמני עשה אתמול, הוא לא רק דחף) במשחק כדורגל אז אתה גם צריך לדעת לשאת בתוצאות. אין שום דבר רע בלצפות מהקפטן שלך להיות מלא מרץ בדומה לאבוקסיס, קין וטוטי ולסלוד מקפטנים חסרי מרץ כגון זאנטי. מלא מרץ זה לא אומר שהוא צריך להשתתף במכות, להפך, הוא צריך להביא לסוף המהומה ולהפריד בין שחקני הקבוצה שלו לבין שחקני הקבוצה האחרת. 2.אם גנב אחד בורח מהאשמה, כל הגנבים צריכים לצאת ללא עונש?
1. שניים מהשחקנים שהזכרת בתור קפטנים טובים ידועים אף הם במעשי האלימות. זה לא הופך אותם לקפטנים פחות טובים. בכל מקרה, מה שהיה אתמול לא היה מכות, בסך הכל מהומה קטנה עם מספר דחיפות (בשביל ההשוואה, זה מכות). הסתכלתי עוד פעם בקליפ שבאתר של ערוץ הספורט ולא ראיתי שום דבר מלבד דחיפות. 2. אם נמני היה צריך לקבל אדום אז עוד חמישה שחקנים באותו משחק היו צריכים גם הם, ולכן אי אפשר להעניש רק שחקן אחד שפעל לא כראוי, ומכיוון שאף אחד לא מתכוון להעניש את הפועל... (אפילו רדיוס הם בסוף לא יקבלו על הפריצה של האוהד...)
עוד חמישה שחקנים לא הרביצו כמו אבי נמני, ובטח שלא הרביצו לאיש הנהלה(וכך בנוגע לאותם קפטנים שהזכרתי, וגם הם נענשו אחרי האלימות שהפגינו) ואיימו עליו.
למה לא, תקצין עוד, תילך יותר רחוק. לא היה שום מכות, אבי נמני נתן כאפה לטל חן וליטף את הרשקוביץ. תפסיקו כבר להקצין.