מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. Raulito Madridista

מצד אחד אני מסכים, מכבי ת"א לא יכולה לעלות לכל שחקן שרוצה את המשכורת. מצד שני, מזו התבוסתנות הזאת. כמו שלא האמנתי שלמכבי ת"א לא היה כסף לגוסו גוסו ואשדוד קפצה על המציאה, כאן אני לא מאמין שלמכבי אין את הכסף להוסיף לקאלה, שאני בטוח שכן רוצה להישאר והוא ייתפשר על מחיר שיתאים לשני הצדדים.
    לא בכל יום שוער מעולה כזה מגיע לארץ ויש לו חלק גדול במיקום הגבוה של מכבי ת"א העונה, הוא הציל את הקבוצה מהרבה מאוד שערים. מכבי ת"א כבר הוכיחה שהיא יכולה לוותר על שחקנים מצויינים וקיבלה מספיק החלטות גרועות בשנים האחרונות. הקבוצה צריכה לפעול כמה שיותר מהר ולא מתאים לחפש עכשיו שוער אחר, שהקבוצה תתמקד בחיזוק החוד לקראת העונה הבאה ואולי הבאת קשר התקפי אחרי שג'ובאני רוסו כנראה יעזוב.
    גם מרטינוביץ חייב להישאר.
    קאלה לא ביקש משכורת כמו מיכל זנדברג הוא ביקש עלייה בשכר והוא שווה יותר ממה שהוא מקבל.

2. Ricardo Kaka Member

אבל זה ידוע שמכבי לא תשלם לא פי שלוש, ללא ספק הוא ונימני השחקנים שבעזרתם ביססתם את מקומכם במקום השני, ללא קאלה קשה לראות את מכבי שם, לכן ובכלל קאלה שווה יותר מ180 אלף דולר, אולי לא פי שלוש אך בסביבות ה250-300.

3. Don Joan Roman Member

תגיד לי אתה מה עדיף.
    לתת לקאלה עוד 100 אלף דולר ולהמשיך להוות פאקטור בצמרת או לחסוך 100 אלף דולר לאבד את קאלה(כך או כך הם מאבדים אותו בין אם הם משאירים בכוח ובין אם עוזב בכלל) ולהסתכן בעוד עונה של דשדוש במרכז הטבלה?

4. d3fton3s Member

אם השחקן תחת חוזה אז הוא צריך להשאר.. אבל שחקנים תחת חוזה שרוים שיפור יעשו כל מה שאפשר כדי לעזוב. מקסימום השחקן יפנה לועדה למעמד השחקן או משהו כדי שיקבע סכום כלשהו שצריכים לשלם על מנת לשחרר אותו, שנראה לי שיהיה 300 אלף, סכום שקטן על ארקדי..

וד"א זה שאין מאמן לא אומר הרבה, ראיתם בתחילת העונה שארדילס בא כבר היו לו 5 שחקנים מוחתמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. Number 8 Member

כי מגיע לו. לא יכול להיות מצב שקאלה קיבל העונה שכר של פחות מ-100 אלף דולר והביא את מכבי לצמרת ולאירופה לעומת משה ביטון שמקבל 300 אלף דולר ולא עשה השנה כלום. ואתם יודעים מה, קאלה שווה 150-200 אלף דולר אז שלוני יגיד תודה שהוא לא מבקש ממנו את הסכומים האלה.

שוב, אולי לא הבנתם, אבל קאלה לא מבקש שמכבי תעלה לו את השכר פי שלוש, אלא שתעלה לו בקצת, זאת אומרת העלאה של 50 אלף דולר פלוס מינוס ובהחלט מגיע לו. זה לא סכום בשמיים ולוני חייב לעלות לו לפני שיקח את הרגלים וילך מפה. לדוגמא, אפשר להוריד מהשכר של ביטון ולעלות לקאלה.

לוני, wake up!

מה פתאום, קאלה לא ישקר לאוהדים. הוא אמר את האמת לאמיתה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/07
  6. Don Joan Roman Member

1. הוועדה תפסוק מקסימום 150 אלף דולר כי קאלה שחקן מבוגר.
    2. לא רוצה אותו בבית"ר, ברגע שהוא יוריד ליואב זיו כאפה כל הקהל יזרוק עליו אבנים.

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

נראה לך שהבטטה ביטון יסכים לוותר על שקל מהשכר שלו בשביל לתת למישהו אחר? משום מה לא נראה לי.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוני יכול לעשות מלחמות של כבוד כמה שהוא רוצה,זה עושה שהוא מוציא את הצ'ק או שהוא הולך לחפש
    שוער ברמה של קאלה ועם כל הכבוד לאלי כהן,גם הוא לא יכול לפגוע כל פעם בול.

9. Number 8 Member

לא מסכים? שילך הביתה. מספיק שמכבי לוקחים הימור גדול שמשאירים אותו עוד עונה אחרי השנה שהוא הציג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/07
  10. Number 8 Member

במכבי ת"א העבירו מסר למכבי פ"ת שבכוונת המועדון לצרף את עומר גולן וכי הם יכולים להתמודד מבחינה כספית על רכישת החלוץ עם לא מעט קבוצות אחרות שרוצות אותו.
    גם קשר מכבי הרצליה מהארן ראדי מועמד להגיע למכבי, שעוקבת אחריו תקופה ארוכה.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה כי גולן המלפפון החם של הקיץ. עד כה המועדונים שהביעו עניין בהחתמתו הם : הפועל תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב.
    נראה מי תזכה בסופו של דבר בשורותיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/07
  12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחת כמובן גם את פיינורד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ,כל שנה עומר גולן סגור ב-4 קבוצות הגדולות ובעוד 4 קבוצות אירופאיות..
    בסוף איפה הוא משחק כולנו יודעים.

13. hod Member

מבחינתי 2 הקבוצות הרלוונטיות הם:
    א. מכבי פ"ת - בכל זאת, קבוצה שהוא בילה בה לא מעט זמן.
    ב. בית"ר ירושלים - אם גאידמק יחליט מבחינה כספית להשקיע בעומר - אני מעריך שגולן יתפתה די במהירות.

14. BeitaReaLiverpool Member

אין מה להשקיע.
    אם בית"ר ירצו את קאלה או גולן הוא יהיה שם.
    ד"א, לגבי שניהם אני ממש לא סגור.

אני לא מבין, איך פתאום למכבי יש את הכסף לגולן, הרי לפני חודשיים הם לא יכלו להרשות לעצמם את גוסו גוסו.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למכבי יש מיליארדים שזה על גבי העיתון ועד שזה מגיע לחתימה על חוזים,ברגע שזה מגיע לדברים רציניים
    מכבי הופכת לשמשון ת"א ותשאלו את בוקולי,גוסו גוסו ועוד רבים וטובים.