מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. צ'וצ'ו קמביאסו Member

החלטה טובה של מכבי, אני רואה כבר איך מכבי חוזרת להיות מכבי של פעם ורצה לכל התארים עם שיפורים מסויימים בסגל שדווקא השתפר השנה.

העונה הזאת היא אכזה עבור מכבי למרות הכרטיס לאירופה, שבמכבי לא לוקחים תואר זה סביר להניח אכזבה, בטח כאשר הפועל כנראה לוקחת גביע וגם תשחק באירופה.

2. Don Joan Roman Member

החלטה טובה של מכבי רק אלי כהן עשה טובה, אל תלכלך עלינו.
    לא מכבודנו ולא מכבודך להתעסק בתפל, במיוחד כשאנחנו היינו אלו שקידמו אותך למרכז הבמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/5/07
  3. Number 8 Member

כמובן החלטה טובה והיא הייתה צריכה לקרות עוד מלפני חודש ויותר, אבל לוני חיכה לניצחון שיביא את החותמת וזה הניצחון נגד הרצליה והגיע הזמן שאלו לא יהיו פרסומים ולוני הודיע גם לאלי כהן שהוא ממשיך שנה הבאה בקבוצה.
    אלי כהן והצוות המקצועי עשו בעונה הנוכחית עבודה מרשימה בכל הקשור להעמדה של צוות השחקנים, נצול יכולותיהם ובניית תשתית מצויינת לעונה הבאה. בנוסף, כהן שיתף צעירים שהיו חלק חשוב מהקבוצה העונה ואיתר זרים ברמה גבוהה.

חשוב להדגיש שגם הצוות המקצועי ימשיך.

לא אכזבה ולא נעליים. אלי כהן לקח את מכבי עם תקציב קטן משאר העונות, סגל שחקנים בינוני ואחרי הריסות עונת הגלאקטיקוס בשנת המאה של המועדון, והביא אותה לצמרת. המטרה של מכבי מתחילת העונה הייתה להגיע לצמרת וכיום היא ממוקמת במקום השני, בהחלט הצלחה ומגיע לאלי כהן להצעיד את הקבוצה עונה נוספת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/5/07
  4. BeitaReaLiverpool Member

אני אישית בתחילת העונה חשבתי שמכבי יהיו 5-8, ככה שזו הצלחה.
    אני לא סבל את אלי כהן, הוא בכיין.
    הוא כל הזמן מתלונן, לא מקבל את זה שלפעמים הקבוצה שלו לא טובה.
    אבל מה אכפת לי, אתם "תקועים" איתו.

5. צ'וצ'ו קמביאסו Member

לא אכזבה אבל עם טעם מר כאשר מסיימים בלי תואר, העונה מכבי תל אביב התקדמה יפה מאוד אבל לזכותו!

6. burning soil Member

ההחלטה להשאיר את אלי כהן היא טובה, צריך ליצור המשכיות, אני קצת יוצא מאוכזב שבעונה
    טובה אפילו גביע לא לקחנו ולהזכיר שגם אירופה עדיין לא בדיוק בכיס.

לגבי כל הקנסות והעונשים, כבר פשוט נמאס לדבר על זה, אבל אני לא מבין עד כמה בהתאחדות
    מנסים ללכת נגד מכבי, האוהדים, ולוני.

7. Don Joan Roman Member

לוני הולך נגד ההתאחדות וג'קי הולך נגד ההתאחדות אז נגדם היד קלה על ההדק.

8. Number 8 Member

לא תקועים איתו ולא שום דבר, אלי כהן זכה במשרת מאמן מכבי ת"א לעונה נוספת בזכות ואם הוא יתן עונה כמו השנה גם בשנה הבאה, אשמח "להיתקע"(כדברייך, לא נשמע טוב.. i know) איתו.
    נכון, יוצאים קצת מאוכזבים שלא סיימנו עם תואר העונה אבל חשוב לזכור שחזרנו לצמרת אחרי עונה מבישה ובזיונית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/5/07
  9. BeitaReaLiverpool Member

אני לא אוהב אותו , אבל הוא עושה עבודה טובה.
    רשמתי "תקועים" במרכאות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    זה טוב לכם שהוא יישאר.

10. Number 8 Member

נודע כי אוהדי מכבי ת"א נהמו בכוונה לעבר שחקני הכח עמידר ר"ג שחומי העור, פפי קימוטו, סביטי ליפנייה ומרשל אודה, במהלך הניצחון 0:2 בווינטר. חשוב לציין כי מדובר במספר קטן יחסית של אוהדים.

האוהדים הצהובים יודעים על עונש הרדיוס ללא קהל ע"ת, שעומד נגד קבוצתם והם מעוניינים שהעונש הזה יופעל במשחק מול בית"ר ירושלים, וכך יימנע מאוהדי בית"ר לחגוג את האליפות בבלומפילד.
    בנוסף, ימנע הדבר מאוהדי בית"ר לראות את קבוצתם משחקת עד תום העונה, וגם מכך אוהדיה של מכבי ת"א יהיו מרוצים.
    שופט המשחק, אלי חכמון, ציין את הנהמות בדו"ח השיפוט, ובכך סלל את הדרך להעמדת הקבוצה לדין.

ראוי לציין כי בסיום המשחק שרו אוהדי מכבי ת"א, המרוצים מעצמם, "הבאנו רדיוס עליכם", ובכך ביססו את הטענות שהם בעצם חיפשו את העונש הצפוי.

אם המזימה הזאת אכן תצליח, מכבי בוודאי תספוג גם קנס כספי. כזכור, כאשר הקבוצה נענשה בגין הקריאות הגזעניות לעברו של יאניק קאמאנן, חלוץ מכבי הרצליה, היא ספגה גם קנס של 40 אלף ש"ח ע"ת, קנס שבית הדין בהחלט יוכל להפעיל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/07
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפני שעמיר פרץ וחבורת הליצנים בממשלה מחליטים לתקוף את עזה הייתי ממליץ קודם כל לשלוח כמה טילים לבתים של אוהדי מכבי. אנשים שמקומם בכלא.

12. Igi Member

ומה עם עונש 2-3 הנק' על תנאי שהם קיבלו?
    אמן אמן אמן והם יקבלו אותו. כדי שהקופים המפגרים האלה ילמדו על בשרם שנהמות מקומן בגן חיות ולא במגרשי כדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/07
  13. Number 8 Member

על הנהמות לקאמאנאן, מכבי קיבלה עונש רדיוס על תנאי וככל הנראה אחרי המשחק היום, הוא ימומש.

14. מכבי או מוות!!! Member

איפה ראית את זה?

חוץ מזה אני מקווה שזה לא נכון כי למשחק נגד בית"ר תכננתי לנסוע אני בטוח שננצח אותם בבלומפילד.

15. Andrea21 Member

טוב מאוד.
    אני אוהד מכבי אבל אין מה לעשות זה קו אדום אצלי הנהמות,אם אני יושב ראש ההתאחדות אני גם מוריד נקודות.