אלי כהן יאמן במכבי ת"א גם בעונה הבאה : מייד לאחר המשחק קיבל כהן את הבשורה המשחקת, וכבר במשחקים הקרובים הוא צפוי להפגש עם לוני, ולהתחיל בהכנות לעונה הבאה. עוד אחד שיכול לחייך בסיום המשחק הוא משה ביטון, שגם כן צפוי לקבל הודעה על המשך דרכו בקרית שלום לעוד עונה לפחות. בקבוצה מרוצים מקצב התקדמותו של החלוץ ומההשקעה שלו באימונים. לגבי אלי כהן, זה היה צעד מאוד מתבקש לנוכך ההצלחה של כהן לייצב את הקבוצה לאחר העונה הלא פשוטה בשנה שעברה, הוא שיתף מספר לא קטן וללא ספק הוציא את המקסימום מהסגל והתקציב שהיה ברשותו, מגיע לו להמשיך בקבוצה ללא ספק. לגבי משה ביטון, לא ברור לי למה במכבי רוצים להמשיך את ההתקשרות עם השחקן. לטעמי הוא לא הצליח להשתלב מבחינה מקצועית וניתן לראות זאת בעיקר על ידי מספר הכיבושים המועט, על אף השארותו בקבוצה אני מצפה מכהן שיחזק את החלק ההתקפי של הקבוצה שלוקה בחסר.
אם זה נכון אז טוב מאוד כי אלי כהן המאמן הכי טוב שהיה לנו בשנים האחרונות (לא שזה קשה במיוחד שמולך ניר קלינגר וטון קאנן) ואני חושב שמגיע לא להישאר עוד הרבה זמן במכבי. אבל משה ביטון באמת נפילה אני רק מקוה שהוא יקום
החלטה נכונה של ההנהלה למרות שהייתה צריכה לקרות כבר מזמן אבל לוני חיכה שמכבי תבטיח כמעט סופית את מקומה באירופה. מה כבר לא אמרנו על אלי כהן, מאמן שהוביל את מכבי יותר ממה שכולם ציפו, הוציא מהסגל הרבה יותר ממה שאפשר להוציא וכמובן שיצא גדול בבחירת הזרים. בקשר למשה ביטון, אני לא מבין את ההחלטה הזאת. חלוץ שהובא למכבי להיות סקורר כובש רק ארבעה שערים בעונה מתוכם שניים מול שער ריק, הולך עם הראש בקיר, לא מסתכל על החברים שלו, מקבל החלטות לא נכונות ברגע האמת ומחמיץ בלי הפסקה ועוד החמצות שלא נתפסות. אם משה ביטון היה מנצל לפחות חצי מההזדמנויות שלו העונה, הא היה יכול להיות מלך השערים. אני מקווה ששני השערים שלו בשני המשחקים האחרונים יהוו איתות לקראת העונה הבאה.
סאגת החוזה הכפול של איבן ראזיץ' במכבי ת"א הגיעה הערב (שני) לסיומה שכממאזנה של מכבי ת"א הורדו שתי נקודות בפועל. כמו כן בית הדין קנס את מכבי ת"א בסך כולל של 60,000 ש"ח, וגזר עליה עונש הפחתת שלוש נקודות ליגה ע"ת למשך.
גועל נפש... במצב עדין כמו שהליגה נמצאת, כשרק מכבי ת"א יכולה עוד איכשהו לאיים על בית"ר, להוריד נקודות? בושה.
את הנקודות היה צריך להוריד ארבעה ימים לפניי כן ואז למשטרע בראשותו של אילן פרנקו לא היו שום תירוצים למחדל האדיר שלהם אתמול ב"טדי", כי גם תחזיר להם את 2 הנקודות ותוריד לבית"ר נקודה הסיכוי שלהם לזכות הוא קלוש מאוד.
אני זוכר מספר מקרים שהם הקלו בעונשים, אולם לא בהורדת נקודות, אבל עדיין הפחיתו עונשים. אני לא מדבר על כל החזרת הנקודות אלא לפחות על נקודה אחת. אם מכבי ת"א לא תשחק באירופה בעונה הבאה רק בגלל שתי הנקודות הללו, תעודת עניות לכדורגל הישראלי. עוד אחת לאוסף.
אליפות בבית הדין : ) כיאה לעונה המגעילה הזאת ולאליפות הזאת, בית"ר אפילו לא לקחה אותה על הדשא...עונת 2006/7 המקבילה של הקאלצ'יופולי באיטליה של השנה שעברה...
גם אני חושב שקנס כספי בלבד היה מספיק כאן. בכל מקרה, עדיף למכבי תל אביב שהנקודות ירדו העונה. לטעמי, הם צריכים רק עוד נצחון אחד והם כבר הבטיחו את המקום שלהם בגביע אופ"א. זה היה יכול להיות גרוע יותר עבורם אם היו מורידים להם את הנקודות בעונה הבאה.