תלמדו לקרוא, לא אמרתי שיש לנו סיכוי לאליפות אלא שגם אם כרגע היה לנו סיכוי מישהו למעלה היה דואג שלא ניקח אותה. מאור זהו שמי אגב..
כי זה פשוט מצטרף לכל הדברים שכבר נעשו לטובתכם העונה. למרות שאני מניח שכשכבר יורידו את הנקודות זה לא ישפיע כבר עליכם. תסכים או לא תיאורטית יש עדיין למכבי סיכוי לקחת את התואר ואם אכן יורידו למכבי את הנקודות זה כאילו "נתנו" לכם את האליפות בהתאחדות למרות שמעשית הסיכויים לכך קלושים.
העניין הוא שהסיכוי התיאורטי הזה כל כך זניח... הרי מה הסיכוי שבית"ר תפסיד את כל 4 המשחקים הקרובים שלה (שאחד מהם הוא מול מכבי) ומכבי תנצח את כל אותם 4 משחקים (שאחד מהם הוא גם דרבי במחזור האחרון)? קלוש ביותר.
מסכים. עונש מוצדק שרוב האנשים יהיו מרוצים ממנו חוץ מיאיר רבינוביץ כמובן, אבל עדיין אני לא חושב שזה יכול לקרות, הבקרה רוצה הורדת נקודות. יחי האופטימיות! תהיה בפרופורציות! אין למכבי שום סיכוי לזכות באליפות, אתה בטח יודע למה הסיכוי התאורטי הזה שווה. אני לא מבין איך אתה עדיין מתעסק באליפות כאשר המקום שלנו באירופה בסכנה. תחזור לקרקע ותפסיק לדבר על אליפות, המטרה שלנו היא רק להבטיח מקום באירופה וזה הישג גדול מבחינתו העונה.
אתה בכלל יודע מה זה סיכוי תיאורטי? סיכוי תיאורטי זה אומר שכל עוד יש סיכוי מבחינת הטבלה, מספר המשחקים והנקודות שנותרו אז עדיין יש סיכוי. הוא אומנם שווה לתחת וכמה פעמים אני עוד אגיד שכן, לא ניקח כלום השנה עד שתקלטו? אגב אירופה, האמת? אם היה אפשר להישאר במקום השני בלי ללכת לאירופה הייתי שמח.
אתה אולי תתפלא, אבל אני יודע יפה מאוד מה זה סיכוי תיאורטי. יופי, אז בתיאוריה יש לנו סיכוי לקחת אליפות (בתיאוריה יש לנו גם סיכוי לקחת את גביע אופ"א בשנה הבאה), זה משרה משהו על הסיכוי המעשי? אה ועוד משהו, כדאי מאוד שתרגיע את עצמך. לא צריך ישר להתחיל לתקוף, יש דרכים אחרות להוכיח למישהו שהוא טועה.
אז מה שיש סיכוי תאורטי? תפסיק לחיות באשליות, הוא בטוח לא יתממש ובשוף אתה תתאכזב אז עדיף להכיר באמת כבר עכשיו. בית"ר ירושלים אלופת המדינה העונה, תבין את זה. אפילו אני כבר הפסקתי להאמין שיש לנו עוד סיכוי, ואני בדרך כלל מאוד אופטימי. אעמיד פנים שלא ראיתי את ההודעה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לא התכוונתי אליך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ואני גם לא תוקף כאן אף אחד חלילה, מצטער אם זה נשמע ככה אך זאת לא כוונתי.
תקרא את ההודעות שלי שוב, כבר אמרתי בפעם האלף: לא ניקח אליפות העונה! בקשר לאירופה, סתם זה מפתח לכישלון עוד לפני שהעונה החלה. תראה את חיפה והפועל, מצליחות באירופה אבל כישלון בליגה. מה זה שווה? ככה זה קבוצות ישראליות, הן פשוט לא מסוגלות להצליח בשתי המפעלים יחד. אם זה לא ליגת האלופות זה לא שווה. גם ככה הולכת להיות לנו עונה קשה בעונה הבאה.
אתה והסיכוי התאורטי שלך אומרים הכל. כבוד, גאווה, כסף, מכבי תחזור לאירופה, המון קהל, ישקיעו יותר בקבוצה. יפה שאתה פוסל את הקבוצה שלך בעונה הבאה עוד לפני שהסתיימה העונה הנוכחית. מוזר.
כבוד? גאווה? ואם תעוף בסיבוב הראשון? איזה כבוד ואיזה גאווה? מכבי ת"א זאת לא מכבי חיפה ואנחנו לא נגיע לשלבים הגבוהים. למה? אין כסף, אין שחקנים מספיק טובים, נימני אולי יפרוש ובלי נימני מכבי עוד תדשדש לנו באמצע הטבלה. מוזר? לא, אני פשוט ריאלי. אה ועוד משהו, צא מהסרט. לוני לא ישקיע בקבוצה שקל יותר ממה שהוא השקיע היום.
קודם כל, העובדה שמכבי תהיה באירופה(אם כמובן ותצליח לתפוס את המקום השני/השלישי בסוף העונה), הנוכחות שלה במפעל כבר מביאה כבוד למועדון. קבוצה כמו מכבי ת"א שבדרך כלל מופיעה כמעט כל שנה באירופה בשנים האחרונות, עשתה הפסקה של שנה מאירופה ואם היא תחזור זאת תהיה גוואה גדולה. דבר שני, כן זה מאוד מוזר. עוד לא הסתיימה העונה ואתה כבר פוסל את הקבוצה בעונה הבאה. אני מזכיר לך שבעונת 04/05 היינו קבוצה יותר חלשה מהקבוצה כיום ובלי נמני והגענו עד לליגת האלופות פלוס ניצחון על איאקס בבית. אל תפסול את הקבוצה כ"כ מהר במיוחד שזאת הקבוצה שאתה אוהד. אתה מאמין בסיכוי התאורטי אבל לא שהקבוצה תצליח באירופה בעונה הבאה. טו מאץ' ווירד.
הסגל באותה שנה היה שונה ממה שיהיה לך בעונה הבאה, מה גם שזאת הייתה אחת העונות המגעילות בליגה הישראלית של מכבי כשקלינגר הורג לנו את החשק לראות כדורגל. נ.ב כשתבין את הכוונה שלי על הסיכוי התיאורטי אני גם יגיב על זה חזרה, כרגע אתה פשוט חוזר על עצמך כל פעם מחדש ואני מסביר כל פעם מחדש ולמרות זאת זה לא נקלט, עזוב את זה.