מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שמכבי לא לקחה אליפות אבל הייתה תקופה לא מועטה שהיא הייתה מועמדת לאליפות וזה בזכות
    מרדקוביץ'-כי אנחנו יודעים שזה לא בזכות עומר פרץ או ביטון,אני עדיין בעמדה שאם מכבי תביא
    איזה חלוץ כמו קוביקה[וצדק מי שאמר פה את זה קודם] בהתקפה היא מסודרת.

2. צ'וצ'ו קמביאסו Member

באמת החלוצים של מכבי דפקו לה את העונה, חוץ ממרדיקוביץ' אף אחד לא נתן כמעט שערים, עם אני מנהל במכבי אני מחליף את עומר פרץ ומשה ביטון, חשבתי גם שהם טובים אבל הם לא עשו כלום השנה, מכבי היא קבוצה שלא אמורה לתת זמן לשחקנים להתפתח היא אמורה לדרוס עם שחקנים שהוכיחו את עצמם, ולהאבק על כל תואר, כמו שהיתה בעבר, היום היא נהיתה קבוצה סימפטית ולא כל כך מאיימת, החלוצים שלה הרסו לה את סיפור האליפות כי בשאר חלקי המגרש היא קבוצה מצויינת.

3. מכבי או מוות!!! Member

חלק יחשבו שאני משוגע,אבל יכלנו לקחת אליפות רק אם היינו מנצחים את בני יהודה בבלומפילד,הפער כרגע הוא 8 נק',מכבי הפסידו כמו זבלים לבני יהודה{קבוצה שממוקמת בתחתית-קבוצה מקום 2} אם היינו מנצחים את בני יהודה הפער היה 5 נק' בבית"ר כרגע לא מרוכזים בליגה אלא בענינים אחרים,משחק הבא האמנם בטדי מול הפועל פ"ת אבל יש לי הרגשה כזאת שפ"ת יכלה להוציא משם נק' הרי כל עונה יש את הקבוצה מקום האחרון שמנצחת את מקום ראשון בסוף העונה..טוב יכול ליהות שהגזמתי בית"ר ינצחו אותם...
    למכבי ת"א יש מכבי הרצליה בבית {הרצליה ידועה כקבוצת חוץ גרועה ביותר}.
    אז ההפרש נשאר 5 נק'.
    למכבי יש את הכ"ח בחוץ שכבר עם רגל וחצי בלאומית להפועל יש את בית"ר-הפועל רוצים להבטיח אירופה,הפועל מנצחים מכבי ת"א מנצחים את הכ"ח ההפרש יורד ל-2 ואז יש מפגש בין מכבי לבית"ר בבלומפילד יתרון הביתיות יקבע פה.
    ומכבי ינצחו ואז מי במקום הראשון!? מכבי...
    אבל הכל כבר לא רלוונטי.

4. Number 8 Member

אחלה תסריט. רק בחלומות.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/violent1.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/07
  5. Don Joan Roman Member

טוב כתבתי תגובה עם ארבעה-חמישה סעיפים אבל נזכרתי שאני מכיר אותך אז אני לא ממש מתייחס ברצינות, הרי ידוע שאתה אוהב לחלום בהקיץ.

6. Number 8 Member

מרטינוביץ וקאלה אמרו שעם החוזה הנוכחי שלהם בקבוצה, הם לא נשארים במכבי.

מרטינוביץ אמר שיש לו הצעה מקבוצה גדולה בישראל אבל הוא אוהב את מכבי ורוצה להישאר, ואת עתידו הוא ידע בסוף העונה.
    קאלה הודיע שאם החוזה שלו לא ישופר, הוא יעזוב את הקבוצה.

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

וכמו שאני מכיר את הקבוצה הזאת, הם יעזבו באמת.

8. Number 8 Member

ההצעה שמרטינוביץ דיבר עליה מדברת על סכום של 200 אלף דולר לעונה. במכבי מרטינוביץ אמור להרוויח כ-140 אלף דולר והוא מקווה שמכבי תשפר את ההצעה.
    קאלה לא מוכן לשחק בעונה במכבי בסכום שמדבר על 100 אלף דולר.

קאלה ומרטינוביץ בין האחראים למקומה של מכבי ת"א בטבלה היום והקבוצה חייבת להקשיב לבקשות שלהם ולעלות את הסכומים. שיורידו מהסכום של משה ביטון שלא עושה כלום השנה לטובת קאלה ומרטינוביץ לפני שיברחו לקבוצה אחרת, ועל פי שנים אחרונות שברחו לנו כבר הרבה שחקנים בגלל כסף, גם איתם זה עלול לקרות.

9. Number 8 Member

אלי כהן ידע לפני תחילת העונה שהוא הולך לעלות עם 4-5-1 ולכן הביא את מרדיקוביץ כחלוץ מרכזי. מרדיקוביץ חלוץ טוב אבל לא יכל לשחק לבד, הוא צריך עוד חלוץ לידו והוא יבוא עוד יותר לידי ביטוי. כחלוץ זר מטרה הוא לא הצליח, שבעה שערים לא מספיקים במיוחד שיש לו תקופות של שני משחקים טובים ואז תקופה של כמה משחקים רעים. בנוסף, הוא חייב לשפר את ניצול המצבים שלו.
    אלי כהן פחדן כמו שאר המאמנים בארץ, במקום לשים את משה ביטון ליד מרדיקוביץ ויהיה חוד התקפה מצוין, הוא שם אותו באגף וכך גם ביטון וגם מרדיקוביץ לא באים מספיק ליד ביטוי.
    עומר פרץ קומבינטור, הוא פותח בהרכב ובכלל נמצא על הספסל רק בגלל אביו, אם ויקי פרץ לא היה בקבוצה, עומר פרץ היה יושב על הספסל ברוב המשחקים. חוץ מריצה בדרבי ועוד שער נגד הפועל פ"ת, הוא לא עשה כלום. שחקן שאיכזב רבות העונה בקבוצה. פרץ שחקן חלש ובנתיים עושה רושם שבשנה הבאה הוא ממשיך, שוב רק בגלל ויקי פרץ.

10. Don Joan Roman Member

מרטינוביץ' קיבל הצעה מהפועל ת"א וגם מכבי חיפה מגששת בעניינו.

11. Number 8 Member

רק לא להפועל. תפקחו את העיניים ותחתימו אותו כבר! טמבלים.

12. Raulito Madridista

מכבי ת"א חייבת להשאיר את מרטינוביץ וקאלה בשורותיה, שניים מהשחקנים הטובים ביותר שלה השנה. מרטינוביץ בכלל בלם שקט, בהחלט בלם מעולה, הוא גם הציל כמה שערים העונה בעצמו, בזכות מיקום טוב, מהירות, חדות, ושימוש חכם בגוף. מכבי יכולה וצריכה להגיע להסכם עם השניים, ועזיבה שלהם תיהיה מכה קשה למועדון. אני מאמין דווקא שהשניים יישארו, מכבי תלמד את הלקח משנים קודמות, כמו ששחקני הבית הצעירים עזבו אותה סתם, היו המון שגיאות במכבי ת"א בכל הקשור לסגל השחקנים. מרטינוביץ לא רק בלם מעולה, הוא גם משפר את השחקנים שלידו. תראו את אבי יחיאל של השנה ותשוו אותו לעונה שעברה. יש הבדל גדול לטעמי, גם כיוון שהשחקן עצמו לא הצליח להשתלב מספיק טוב בעונה שעברה, אך גם למרטינוביץ יש חלק. קאלה בירידה קלה בכושר בשבועות האחרונים אבל הוא שוער גדול, אפשר לסמוך עליו.
    הירידה של עומר פרץ בכושר כבר לא מובנת לי. בעונה שעברה בהפועל ת"א בחצי השנה הראשון הוא היה פשוט שחקן נהדר, והוא וגילי וורמוט היו נקודות האור הבולטות ביותר בהתקפה. בחצי עונה השני הוא היה לא טוב והוא גם עזב. במכבי הוא התחיל טוב, היה לו את השני משחקים טובים ברצף, כולל הסלאלום על אנטבי בדרבי והבישול המדהים, אבל הוא שוב נעצר. אני בהחלט חושב שעומר פרץ מקבל יחס מועדף, אבל לאחרונה ראינו שהצעיר עומרי רון אפילו מועדף עליו. לעומר פרץ יש כישרון, הבעייה היא בראש, מנטאלית, זוה לא אמור להיות כאשר אבא שלך משפיע בהנהלה.
    משה ביטון מאכזב מאוד השנה, במכבי ציפו ממנו ליותר והוא מאכזב. מרדיקוביץ שחקן טוב, אבל בכלל לחלוץ קשה לשחק שאין אף אחד לידו. אני אשתמש בדוגמא של צ'לסי. תראה את דרוגבה עם שבשנקו ובלי שבשנקו. החלוץ הנוסף למשל סוחב אליו שחקנים ומפנה שטחים. זה דבר שלא תמיד מסתכלים עליו בכדורגל, אבל תרומה של חלוץ היא גם קצת שונה מגולים ויש אספקט אחר.
    אלי כהן בהחלט לא מאמן שדוגל במשחק התקפי, אבל ההיתרון של שחקן במרכז השדה מאפשר לקבוצה להניע כדור ושחקני הקישור כובשים הרבה שערים יחסית. לטעמי מכבי חייבת להחתים את רוסו לעונה הבאה ולא מובנת לי ההשתהות עם החוזה החדש לאלי כהן. הוא עשה עונה יפה למרות ההדחה מהגביע.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי לא חתמו איתו על חוזה מהסיבה הפשוטה שהוא מתבטא כבר מספר פעמים בכל כלי התקשורת האפשריים כי בעונה הבאה, עונת הפרישה שלו, הוא מעוניין להיות במכבי חיפה.

לגבי אלי כהן, אין בכלל ספק שהוא צריך להמשיך גם בעונה הבאה בקבוצה, ולדעתי כך גם יהיה בסופו של דבר. כהן הוציא את המירב מהשחקנים שעמדו לרשותו, שיתף מספר לא קטן של צעירים, וללא ספק אם תשאלו את אוהדי מכבי לפני תחילת העונה אני לא חושב שמשהו האמין שהקבוצה תהיה במקום הוא היא נמצאת עכשיו.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בני טבק עבר שני אירועים מוחיים:
    מנהל מחלקת הנוער של מכבי וחלוץ המועדון לשעבר, בני טבק, מאושפז כבר יומיים בבית החולים 'בלינסון' שבפתח תקווה, בעקבות שני אירועים מוחיים קלים ורצופים שעבר. ביום שלישי נסע טבק בכלי רכבו לכיוון ביתו, לאחר שחש שלא בטוב כששהה בקריית שלום. לאחר מספר דקות של נסיעה הרגיש הוא כאבים בפלג גופו העליון, עצר את כלי הרכב למספר דקות והמשיך לנסוע לביתו, שם התעלף ומשפחתו הזעיקה אמבולנס.
    האבחנה הראשונית של הרופאים היא אכן שני אירועי מוח רצופים, וטבק יישאר בבית החולים להמשך טיפול והשגחה - למרות שעל פי הממצאים הראשוניים לא נגרם לו נזק בלתי הפיך. במכבי תל אביב עוקבים בדאגה אחר מצבו של טבק ומודעים לעובדה שמעתה הוא יצטרך "להוריד הילוך", בכל הקשור לעבודתו ואורח חייו.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני אגיד,רק בריאות..
    אני מקווה שהוא עשה מספיק כסף בשביל שהוא יוכל לצאת לפנסיה.