מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. צהוב בנשמה! Member

הם מקבלים
    45% להנהלת הקבוצה המארחת
    45% להנהלת הקבוצה המתארחת
    10% להתאחדות.

דבר כזה לא יצא לפועל...

2. burning soil Member

טריק נחמד של לוני, הרי ההתאחדות והכח לא יסכימו ואז לוני יוכל להגיד שלפחות הוא ניסה
    לבוא לקראת האוהדים.. חבל שלוני בא לקראת הקהל רק בגלל מחאה.

3. Number 8 Member

בהנהלה אומרים שההחלטה באה כמחווה לאוהדים על התמיכה והעידוד הרציף של הקבוצה.

4. REAL MADRID Member

ההכנות במכבי ת"א לקראת העונה הבאה כבר החלו מאחורי הקלעים וככל הנראה בקרוב מאוד תצא ההודעה הרשמית על המשך עבודתו של אלי כהן. בקבוצה מאוד מעריכים את אלי כהן ואת המצב שהוא הוביל אליו את הקבוצה. בקבוצה בטוחים שלולא הנפילות בפתיחת העונה, הם כבר היו במקום הראשון.

אלי כהן: "הדבר הזה מעניין רק את התקשורת, אותי לא. חשוב לי כרגע שנמשיך להצליח בעונה הנוכחית וכשיהיה משהו, כולם ידעו".

מלבד לאלי כהן, גם הזרים קאלה ומרטינוביץ' צפויים להמשיך בקבוצה.

בקבוצה מרוצים מאוד מארז מסיקה שהציג יכולת מצויינת בקבוצה אתמול ואף כבש. הם מעריכים מאוד את ההשקעה שלו ואת העובדה שלמרות הפציעה הקשה שעברה עליו הוא ממשיך לתת את הכל.

לוני הרציקוביץ' ביחד עם הכח מתכננים לפנות להתאחדות לכדורגל ולאפשר כניסה חופשית למשחק נגד הכח בשביל לעודד ילדים שיהיו עדיין בחופשת הפסח להגיע למשחק.

http://www.maccabi-tlv.co.il/Images/Upload/img6hZAq3B.Xxx

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

החלטה טובה להאריך את החוזה של אלי כהן. אין ספק שלמרות שהיה לו תקציב נמוך ביחס לשנים עברו, הוא פגע ברוב הזרים וללא ספק המיקום בו הם נמצאים כרגע בטבלה הוא הרבה בזכותם. כמובן שיש לו גם חלק לא קטן בכך שהרבה שחקנים צעירים משחקים בהרכבה של מכבי העונה.
    כאשר מסיקה עולה מהספסל הוא משחק טוב, כבש שער או שניים במשחקים האחרונים, מכבי משחקת טוב יותר, אני עדיין לא מבין למה אלי כהן לא נותן לו לפתוח בהרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/4/07
  6. REAL MADRID Member

מסיקה חזר מצפיעה שכללה ניתוח והוא נעדר מהמגרשים שמונה חדשים, הוא לא בכושר משחק עדיין.

7. Dimitar Berbatov Member

ארז מסיקה באמת מפתיע לטובה השנה. אני זוכר אותו עוד מתקופת ניר קלינגר ששם הוא היה שחקן מוביל ושחקן הרכב קבוע. לא האמנתי שהוא יחזור מהפציעה הקשה והארוכה שלו לכזאת יכולת, אם אני לא טועה יש לו כבר שני שערים העונה כאשר כולם בתקופה האחרונה, ובאף משחק הוא לא פתח בהרכב.

בכלל למכבי יש עתיד גם אחרי נמני. גם שיבחון, גם מסיקה, גם מישאלוב. מכבי רק צריכה מבחינתה לקנות חלוץ ברמה (נו באמת, משה ביטון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) ולמכור את אותו ביטון ויש לה קבוצה מצוינת. יש לה קישור נהדר עם איליץ', מישאלוב, שבחון, ייני, רוסו, מסיקה. הגנה נהדרת בראשות השוער קאלה. מכבי של השנה זאת דוגמה לקבוצה שגם עם תקציב קטן מצליחה ובגדול.

8. Number 8 Member

בסופו של דבר, הנהלות מכבי ת"א והכח סיכמו על כניסת ילדים נוער וחיילים חינם בגביע.
    עפ"י הסיכום ילדים נוער וחיילים אוהדי מכבי ת"א (שער 10/11) והכח (שער 13) יכנסו בחינם.

כל הכבוד ללוני, הפעם שיחק אותה ובגדול. הגיע הזמן שההנהלה תילך אחרי האוהדים.

9. Don Joan Roman Member

מכבי זו לדעתי הדוגמא הכי טובה לכך ששוער שווה יותר מחציק בוצה טבוה, קאלה לוקח למכבי הרבה נקודות השנה והרבה בזכותו הם נבאקים עלה אליפות.

10. צהוב בנשמה! Member

מהלך ענק של ההנהלה, למרות שהרעיון היה של נימני, אבל סוף סוף באים לקראת הקהל.
    אני מקווה שלא יהיה בלאגן, בטח בלומפילד יתפוצץ...
    צריך לבוא שעתיים לפני

11. The-Gunner Member

מי הולך? אבל זה יתמלא צוציקים קטנים, לא לעניין.. אבל זה גביע המדינה, never mind.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

איזה שעתיים לפני? בוא נלך להקים עכשיו אוהל, לתפוס מקום.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Number 8 Member

שער 11 יהיה מלא עד אפס מקום, לא תראה כיסא אחד ריק.
    דרך אגב, אני הולך למשחק. נראה לך שאני אפסיד משחק בחינם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    צריך לבוא לפני הזמן, אבל עדיין לא ברור מתי. התקשרתי לקרית שלום ולא ענו, כנראה בגלל שערב חג, לא עובדים. אני רוצה לדעת באיזה שעה השערים נפתחים, בדרך כלל שעתיים לפני המשחק אבל אסור לשכוח שיש משחק של הפועל בשעה ארבע. כך שצריך לברר את העניין כמה שיותר מהר.

13. גוסטבו בוקולי Member

לא קשור להפועל.
    הפועל משחקת בארבע. משמע המשחק מסתיים בשש (אם לא יהיו הפתעות של הארכה וכו'..).
    מכבי משחקת בשמונה וחצי. תיכנס בשש וחצי-שבע.

14. ביבוב Member

אני גם מגיע למשחק הגביע מול הכח

15. hai Member

מכבי עם ניצחון על פ"ת מראה סימני התאוששות מההפסד למכבי חיפה וכנראה שלא וויתרה על חלום האליפות. בינתיים יש לה משחק אמצע שבוע נגד הכח ר"ג שזה הדבר האחרון שנותר לה להתחרות בו. לדעתי מכבי תטייל בדרך לשמינית הגמר אם הכח תיראה כמו שנראתה ביום שישי.