מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם מכבי לא ירצו אני מכיר לפחות עוד 6 קבוצות שקופצות על המציאה כשכבר בית"ר הוזכרה בעניין לפני
    כמה שבועות.

2. burning soil Member

אם אתם שואלים אותי, כבר מזמן שכל הזרים היו חתומים לעונה הבאה, אבל בהחלט יכולים להיות שינויים
    בקיץ מבחינת ניהול, לוני, אבי נמני, מנכ"ל חדש, רוכשים וכו.. התחושה הזאת התגברה אצלי אחריי
    ההופעה של כשלוני ביציע העיתונות ביום שבת, שלפי דבריו בתכנית, נראה שמכבי עשויה לעבור שינוי
    לקראת העונה הבאה.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, ואני בטוח שזה מה שגרם לדגו להחמיץ את הפנדל, להגנה להיראות כמו מסננת ולהפועל בכלל להתפרק ככה. ההצרה של אבוקסיס. כי לפני זה כשהם היו ב-2 נק' הפרש מבית"ר הם רק הסתכלו על הפועל פ"ת כל הזמן כדי לוודא שהם במרחק סביר מהירידה. פתאום בא האבוקסיס הזה ומבלגן הכל, זבל.

או שלחילופין כשאבי יחיאל\לוני כל אחד אחר אומרים שמכבי רוצה אליפות אבל לא רצה לאליפות זה משנה הכל.

זה כולה משחק דיפלומטי עם התקשורת בתקווה שהיא לא תאכל אותך אחרי זה כמו שקרה לקבוצה בשנה שעברה, אין לזה אפילו את ההשפעה הקטנה לא רק במשחקים אלא גם באימוני הריצות מסביב לקרית שלום חוץ מהדאחקות של קאלה. מספיק כבר עם הטראראם הזה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לפי מה שאני הבנתי מדבריו של לוני ביציע העיתונות הוא אמר כי צפוי להצטרף אליו משקיע נוסף, אשר ישדרג את תקציב הקבוצה, אך לא בהכרח שלוני יעזוב. מאוד הגיוני ששניהם יחזיקו ביחד את הקבוצה.

אני מסכים איתך בכך שזה בסך הכל משחק דיפלומטי של התקשורת, אך בעניין האימונים, לא פעם במהלך השבוע האחרון אלי כהן עצר את האימון ונזף בשחקניו על כך שהם לא מספיק רציניים באימון, מאחרים לאימון וכו', ייתכן שבגלל החשש שמצבים כאלו יחזרו שוב לא אומרים בתקשורת שהקבוצה רצה לאליפות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/3/07
  5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שי, וזה בגלל שבקבוצה לא מצהירים על אליפות, בסדר.

6. Number 8 Member

זה לא הדבר היחיד אבל יש לזה השפעה יותר ממה שאתה חושב.

המילה הגסה עולה לשחקנים יותר מדי מהר לראש.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי, אבל זה לא שהם לא חשבו על זה גם לפני ההצהרה של אבוקסיס. הוא בסה"כ בא ואמר את מה שכולם כבר ידעו. זה בערך כמו שאולמרט יגיד עכשיו בנאום "הפסדנו במלחמה" ואז תגיד שבגלל זה האבטלה עולה והמורל יורד.

8. Number 8 Member

עד ההצהרה של אבוקסיס, הפועל היו בסדר גמור מבחינת מקום בטבלה, וראית מה קרה להם אתמול. אני לא אומר שזאת הסיבה העיקרית לתבוסה אתמול אבל יש לזה חלק. אמירות של קפטן ומנהיג עושות הרבה אצל שחקנים.

קח למשל את מכבי שלנו(איך לא..), נמני לא מוכן שאף שחקן ידבר על האליפות, ועם כל שחקן שמדברים איתו ממכבי אומר שיש עוד הרבה משחקים עד סוף העונה ורק באפריל נידע מה המצב האמיתי שלנו. נמני הנמיך ציפיות והשחקנים הולכים אחרי המנהיג שלהם.

כל האמירות האלה משפיעות, אני מקווה שאתה מבין את כוונתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

על אליפות אפשר ללכת גם מהמחזור הראשון. שחקן כשהוא עולה על המגרש לא חושב על השטויות האלה. זה לא מה שגורם לבעיטות ללכת ליציעים או לפסים להגיע לשחקן הלא נכון. הנמכת ציפיות אפשר לעשות בתחילת העונה כשעוד יש לזה השפעה, כשאתה אחרי למעלה מ-20 מחזורים אתה כבר רואה לבד את הקיוון של הקבוצה. כל הדיפלומטיה בשקל הזאת נועדה רק כדי שלא יחסלו את הקבוצה בתקשורת במקרה של הפסד. כמו שאמרתי כבר - דוגמת אולמרט.

חלמתי היום שמנצחים את חיפה 1-0 מגול של נמני, לא טוב, לא זוכר מתי התת מודע שלי פגע בפעם האחרונה.

10. Number 8 Member

בעיקרון אתה צודק, אבל איכשהו זה משפיע על שחקן. אנחנו לא יכולים לדעת איך, אנחנו לא שחקנים.

דרך אגב, השער היה לאחר בישול של ג'ובאני נכון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. Number 8 Member

האוהדים התחילו להבין שרק בדרך של מחאה יצליחו להחזיר את המלך הביתה. נכון, הם העדיפו את נמני על הקבוצה אבל ברור שהקבוצה עדיפה אבל בדרך הזאת החליטו ללכת ובסופו של דבר השיגו את מבוקשם.

מי זה ניר קלינגר שהחליט לתפוס תחת ולזרוק את אבי ממכבי? קלינגר רצה להיות בעל הבית בקבוצה והעיף את נמני ובנין על שטויות. מחנות? בשיא הרצינות, אבי נמני נראה לכם כשחקן ובן אדם שיעשה מחנות? קלינגר העיף אותו בגלל אינטרסים אישיים ובלי קשר לעניינים מקצועיים.
    העיף את נמני ונתן את המפתחות לדגו, שבסופו של דבר הפך גם את חייו לגיהנום.

לסיכום, ניר קלינגר אחראי הבלעדי לשנתיים הגרועות ביותר במכבי ת"א.

12. burning soil Member

הסילוק של נמני היה הקש ששבר את גב הגמל כמו שאומרים.. המחאה היתה נגד ההנהלה
    ולוני שזרק את קשטן ממכבי אחרי הדאבל, שבכהונתו נגרמה פרשת האפדרין, סתימת הפיות
    וכו וכו וכו... מחאה אגב קיימת עד היום.

13. Number 8 Member

עד שלוני לא ילך הביתה, המחאה לא תפסיק.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוני הוא איש שחייב להישאר בכדורגל. הבעיה היחידה איתו כרגע שצריכה להיות אוהדי מכבי זה הכסף, במידה ויבואו משקיעים מהצד אני מאוד אקווה שהאיש הזה יישאר.

15. burning soil Member

אמת..
    וככה זה כבר 11 שנים.

ואתה טועה לחלוטין מיכאל, זה גם העניין של הכסף אבל ממש לא רק.