באמת מעניין מאוד למה אצל קלינגר תמיר ולירן כהן בלטו.. הוא פירק את כל הקבוצה המוכשרת והמצוינת של עונת האליפות ובנה קבוצה של שחקנים אפורים ומשעממים והסגל נראה כמו סגל של קבוצת תחתית, לא כמו סגל של מכבי ת"א. הוא הביא את מכבי לשפל שהיא לא מצליחה לצאת ממנו עד היום. שזה לא יטעה אף אחד, לירן ותמיר בלטו אצל הבונקריסט רק כי להם היה הכי הרבה כדורגל יחסית כל השאר, לא שזה כבוד גדול עם כל מי שהיה אז במכבי.
כרגע אני רואה אותו עובר לבני יהודה מאשר לכפ"ס.. צריכים אותו שם יותר חוץ מזה ששילוב פעולה עם עובד, בטורינה ואסולין יכול להיות מדהים. כרגע בכפר סבא והא צריך להשתלב מחדש מה שנראה לי לא יקרה. אני מהמר שהוא מגיע לפ"ת או כני יהודה.
דוד רביבו , כפיר אדרי , בן לוז , ראובן עובד , רוני גפני ,אופיר חיים , אלי ביטון ויש עוד ... זה רק חלק קטן משחקני הבית ששוחררו והיו בהתחלה כהבטחה גדולה , כנראה במכבי לא יודעים באמת לא להתמודד עם שחקני בית מוכשרים כמו אלו , כי אני בטוח שאם מתחילת שנה לירן ותמיר כהן היו בהרכב ולא משנה מצב הכושר שלהם רק מכבי היו מרוויחים כי מכבי זה מועדון לחוץ וצריכים לצבור ביטחון , אם אני במקום אלי כהן מתחילת שנה ההייתי פותח עם שחקני כמו שיבחון ת מיר ולירן כהן כי הם אלה שיוכלים בסופו של דבר להיות המושיעים של מכבי . אותו דבר עם עומר פרץ , ראיתם בתחילת שנה הוא לא קיבל הרבה צ'אנסים היה נכנס פעם פה פעם שם מאז הדרבי הוא מקבל את הצ'אנסים ועובדה שהוא קיבל ביטחון ומכבי מקבלים תוצרת מזה . חבל בסה"כ כי אם היום מכבי היו נבנים משחקנים כמו עובד , רביבו , לוז מס' שנים מכבי היו נראים אחרת אם יותר תארים ... ככה זה לפחות דעתי
אני מקווה מאוד שאתה ציני בעניין זה. הוכחה נוספת לניהול הכושל של מכבי באותה תקופה. הפועל סחטו מצ'לסי על שחקן נוער סכום רכישה יותר גבוה ובאם בן סהר יעלה למשחק רשמי במועדון הם יקבלו סכום הגבוה פי שניים מסכום זה. איך כאשר אתה מוכר שחקן ברבע מיליון פאונד אתה משכיל להכניס לחוזה סעיף מכירה עתידית של 5% בלבד?!?!? בושה וחרפה.
אחח תמיר כהן כמה שהגלגל מסתובב כל כך מגיע לו אבל השיחרור של לירן כהן אחד המפגרים לדעתי שחקן עם המון פוטנציאל שלא מקבל הזדמנויות
אין מה לעשות.. לשחרור שחקני בית התרגלנו, אם אבי נמני נזרק אז מה נגיד? לניהול כושל דוגמת הטיפול בטל בן-חיים, גם לזה התרגלנו. לוני הביתה !
אמנם לא יצאתי מהבית בצהלה ובקריאות שמחה עקב הידיעה הזאת, ויש בה מידה של ציניות, אבל אני חושב שאתה קצת מגזים. מכבי ת"א מכרה את טל בן-חיים (אשמח אם תזכיר לי את הסכום), והגיעה להסכמה שהיא תקבל 5% ממכירה עתידית של השחקן. אתה לא באמת מצפה שלוני (שאני מסכים שהניהול שלו כושל, אבל זו לא הדוגמא) יסתמך על על ה-5% האלו, בתור פונטנציאל עתידי לרכישת שחקנים או כל שימוש אחר. בסה"כ, החלק הזה במכירה הוא אקסטרה, שנועד להכניס עוד קצת כסף למכבי במידה ו.. לצאת ולומר ניהול כושל בגלל המקרה הזה? לא נראה לי. ובאמת יש ניהול כושל במכבי (הרבה בגלל דריקסי), אבל אי אפשר להחשיב את המקרה הזה בתור כשלון ניהולי. קצת להיכנס לפורפורציות.
קודם כל, סלחו לי שהטעיתי בהודעה הקודמת, ומכבי קיבלה אך ורק דמי השבחה מהעסקה, רבע מיליון פאונד, ועל כך העצבים. כדי להבהיר, רק קצת רקע: טל בן חיים עלה לבוגרים, חתם ל3 שנים(שכר חייל) ובתום חוזה הצבא בפבראובר 04,הוא ישב עם דריקס על הארכת חוזהו. דריקס לא הסכים לתנאים שטל ואבא שלו עמנואל הציבו ( עד כמה שאני זוכר, 120 אלף דולר לעונה ושיחרור לחו"ל), ומכבי המשיכו לשלם לו שכר חייל(כלומר, 5 חודשים שבהם הוא כבר לא חייל אך יושב על משכורת חייל) עד סוף אותה עונה(03-04), כלומר עד תום חוזהו. בסיום העונה בשל המחדל החמור של אי החתמת שחקן הרכב ראשון מזה שנתיים, עמוד תווך בהגנה מזה שנתיים ושחקן ההגנה הביתי הטוב שהיה במכבי מזה זמן רב עזב כי אנחנו הסכמנו להביא לו רק 80 אלף דולר, ולא 120 לפי דרישתו(ולפי דעתי גם דרישה לליסינג של רכב מדרגה גבוהה יותר). טל הלך לבולטון, ומכבי קיבלה רבע מיליון פאונד ב-2 תשלומים כדמי השבחה שהיינו מקבלים בכל מקרה. זה המחדל, וזאת הסיבה שבגללה אני כועס. אם כבר לשחרר שחקן בחינם, לפחות תשכיל להשיג אחוזים ממכירה עתידית!
אף פעם לא התרשמתי ממשית מתמיר כהן.. מישהו זוכר משחקים גדולים שלא?-אני לא! הוא שחקן בינוני במכבי זה שחקן שפשוט לא מצליח אצלנו,שיהיה לו בהצלחה.
משחקי ליגת האלופות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נ.ב ברוך הבא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
תודה שי זה יניב מקווה שתזכור וכן משחקי ליגת האלופות מול צ'סקא הוא היה מצוין אבל מה זהו לא תרם יותר ב 3 שנים?
אה? משחקי ליגת האלופות מול צ'סק''א? ואיך הוא יתרום, הוא בקושי מקבל דקות. שהוא מקבל את הדקות שלו, הוא נותן משחקים טובים. הוא הבן של אבי כהן, חייב להיות לו כדורגל. לא יודע אם בנתניה הוא יצליח לעשות משהו, כי זה קשה שם, אבל בקבוצה קטנה יותר הוא בטח היה יכול לתרום.
מה הקשר? אז הוא הבן של.. זה מחייב שהוא יהיה כדורגלן מעולה? להפך, לדעתי הוא מקבל את היחס הזה, רק בגלל שהוא הבן של.. אם הוא לא היה הבן שלו, אף אחד לא היה ממש שם עליו. כשאתה רואה בן של שחקן גדול, אתה ישר נותן לו יחס, עוקב אחריו. אם בדיוק אותו שחקן, לא היה הבן של, אז אף אחד לא היה שם עליו. יש יתרונות בהיותך בן של שחקן גדול, שאתה מקבל אוטומטית יחס מיוחד, אבל יש גם חסרונות, שאתה חייב להוכיח את עצמך כפליים, כי אבא שלך שחקן גדול. אגב, תמיר כהן חתם בנתניה. פח הזבל של מכבי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx