מתי תבינו שלהיות במכבי או בכלל במועדון גדול,זה שונה מלהיות במועדון קטן? לוקח הרבה מאוד זמן להתאקלם עד שמראים יכולת(תראו את גפני או את מסודי)...שאתה בקבוצה קטנה אין עליך לחץ,אין הרבה אוהדים,אין ציפיות. ברגע שאתה מגיע לקבוצה גדולה או לחלופין,עובר לקבוצה קטנה,אתה מרגיש כובד ולחץ עצום עליך או לחלופין רוגע וקלילות. זה פשוט שונה אז לפני שאתם הופכים את מכבי למפעל להריסת שחקנים,תחשבו קצת. לגבי תמיר ,לא אבידה גדולה,על רזיץ' אני מרחם כי הוא באמת השתדל,הוא פשוט לא מהחומר של מכבי,ואם צריך להעיף עוד מישהו אז את רועי דיין.
אני לא מסכים לגבי תמיר כהן. הצעירים של עונת האליפות ועונת הצ'מפיונס ובראשם השלישייה המעולה לטעמי של עובד וכהן את כהן הייתה השלישייה שהייתה צריכה להוביל את מכבי בשנים הנוכחיות ובעתיד. תמיר ניחן בכל היכולות הדרושות לשחקן בתפקידו: הוא פיזי מאוד, בעיטה חזקה מרחוק, קריאת משחק לא רעה ובעיקר יכולת להעביר כדור מהחוליה האחורית לקדמית. אני מסכים כי הוא לא נפטר עדיין מהמנהג המגונה שקיים גם אצל אבי יחיאל לעצור כל שחקן בעזרת הידיים ולעשות יותר מדי פאולים, אבל אין ספק שהוא עדיף על מושיקו וליאור ז'אן בתפקיד הקשר האחורי. שחרורו ( בתקווה שבסופו של דבר הוא רק יושאל ויילמד לקח מהעבר) יהיה בעוכרי מכבי, שכן שחקן בתפקיד זה שגדל במועדון והינו ללא ספק כישרון ענק( לראייה עונת הצ'מפיונס והתמודדותו באירופה) עשוי להיות עמוד תווך שעליו תישען הקבוצה בעתיד. יתר על כן, תמיר כהן טוב עדיף על ליאור ז'אן ומושיקו מישאלוב יחדיו, ועשוי לאפשר למכבי את שינוי המערך הנחוץ לה כ"כ.
אלי כהן רוצה את פביאני ( קיבלת! ) ואת ארבייטמן ומסודי. מצאו באר נפט בקרית שלום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
הופה הופה הופה,קפץ קצת מעל הפופיק... לוני הצמיח כסף במקום שיער על הראש פתאום?יש מצב קטן שהוא יקבל את פביאני[לא נראה לי שהוא שלמכבי יש מספיק כסף] וזהו.
יתפנה תקציב אחרי שחרור צפוי של גיא שמיר, רזיץ', לירן ותמיר כהן... ככה אומרים לפחות. פביאני נראה לי ההחתמה הכי ריאלית מבין השלושה שהוזכרו, אבל בנוסף אליו אנחנו חייבים גם קשר אחורי. חבל לי שמשחררים את לירן ותמיר, שני שחקני בית שכבר הובילו את מכבי לפניי שנתיים.
אני באמת לא מצליח להבין למה משחררים את תמיר כהן ולירן כהן. זה נראה כאילו מכבי תל אביב לא לומדת מהטעויות שהיא עשתה בעבר. אפשר להשאיל אותם, לתת להם להתפתח בקבוצה אחרת ולראות בתום ההשאלה האם הם ראויים לשחק במכבי תל אביב. בכל מקרה, אני לא מבין למה מכבי תל אביב צריכה את כריסטיאן פביאני. משחק אצלה כרגע החלוץ הטוב ביותר בליגה, שלידו משחקים שחקנים נורא התקפיים, שאני לא רואה איך אפשר לוותר עליהם במקומו של חלוץ שני.
זה יכול להועיל מאוד למכבי נתניה אם היא אכן תצרף את תמיר כהן. אני זוכר את העונה הטובה שלו (2004/2005), אם אני לא טועה שבה הוא היה אחד השחקנים הבולטים של מכבי ת"א למרות העונה הגרועה שלה בליגה, שבה היא סיימה במרכז הטבלה, אף על פי שבליגת האלופות היא הראתה יכולת טובה. אני בכלל לא מבין מדוע מכבי ת"א לא נותנת לו לשחק, אין לה רוטצייה כל כך גדולה, היא יכולה לשלב אותו, אומנם הוא לא מקבל את הקרדיט העונה מאלי כהן למרות שלא מזמן חזר מפציעה ארוכה עוד מהעונה שעברה אם זיכרוני אינו מטעה בי. לתמיר כהן יש פונטציאל גדול, בכדי שהוא יממש אותו הוא חייב לעזוב את מכבי ת"א, אם הוא רוצה לקבל דקות משחק ולהוכיח את עצמו. ארבייטמן לא יעזוב למכבי ת"א, בגלל שמכבי חיפה לא תשחרר אותו, דווקא כאשר עכשיו ארבייטמן מול כפר- סבא כבש את שערו הראשון העונה, ומול נתניה הציג יכולת טובה, מכבי חיפה רוצה להמשיך ולהעניק לו דקות בכדי שהוא ימשיך להציג את יכולתו מהמשחקים הקודמים. עוד סיבה לכך שארבייטמן לא יעזוב, היא שאז את מי מכבי חיפה תשתף על הספסל? בן בסט? לא, בגלל שמכבי חיפה כנראה תשאיל אותו בינואר לאחת הקבוצות. אם מכבי ת"א רוצה כבר להביא מישהו, אז מסודי יכול להיות רכש טוב מבחינתה, אין אף שחקן טכני בחוליית הקישור- התקפה למעט נימני שבסוף העונה פורש. אבל מי אמר שמסודי ישוחרר למכבי ת"א, כאשר יש לו כל כך הרבה מה להציע במכבי חיפה, למרות שהוא מאכזב?
אחרי שהודיעו על שיחרורו של תמיר כהן, מכיב הודיעה היום גם על שיחרור איבן רזיץ' מהקבוצה. עכשיו אני כבר באמת לא מבין, אלי כהן פשוט מעיף את כל הקישור האחורי.. עם מי נשארנו כבר? ליאור ג'אן ומשה מישאלוף? שום רוטציה לא יכולה להיות פה.
אחרי שתמיר כהן ואיבן ראזיץ' שוחררו, גם לירן כהן שוחרר. ואני אומר, מה לעזאזל? לירן כהן דווקא שחקן בסדר גמור, אני לא מבין מה הבעיה להשאיר אותו, כשאין לך ספסל בכלל, ואין לך אופציות אחרות. אז יופי, שוחררו 3 שחקנים (שיש סיכוי ש-2 מהם יפרחו במקום אחר), ומי השם החם? פביאני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx וכל הדיבורים על מסודי וכו', אלה סתם שטויות. חיפה לא תשחרר את מסודי, וגם לוני לא ישלם את הסכומים האלה (ואם הוא רוצה, הוא יכול להשיג את הסכומים האלה). אגב מנהלים, הגיע הזמן לשנות את הכותרת?
הגיע הזמן שלוני יפתח את הארנק, ויקנה זר ברמה, ולא פביאנים וראזיצ'ים למיניהם. לא חייב למצוא תגליות באמריקה הרחוקה, כי לצוד כשרונות זה לא הצד החזק של מכבי, אלא לקנות זרים/ישראלים, צעירים (לא קשישים, דוגמת רוסו), שמצליחים בארץ. השם שעולה לי בראש כרגע הוא אלן מסודי. לגבי האיכויות שלו אין ספק, הוא לא קשיש, וראינו שהוא יכול להצליח. נכון שקשה להאמין שחיפה תמכור אותו, אבל חייבים לנסות. כבר שמענו על מתיחות בינו לבין רוני לוי, ואני חושב שאם הסכום המתאים, אולי הירוקים יסכימו. ואל תאמרו לי שאין כסף. אם ללוני אין, יש מספיק גורמים אחרים - פדרמן ושות'. לא יכולים להיות שמשחררים צעירים, במיוחד כשלמכבי אין עומק בספסל, והסגל לא רחב. אם מכבי מתכננת לרוץ על האליפות (ואין סיבה שלא! כשחיפה מדשדשת בתחתית, בית"ר משחקת לא כמו שחשבו והפועל? פרווה), היא חייבת חיזוק בינואר, כי מה לעשות, אי אפשר להסתמך על אבי נימני לאורך עונה שלמה.