מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. BugSniper Member

אני, אוהד מכבי חיפה, רואה מספר קווי דמיון בין ההפסד של בני יהודה ללקומוטיב סופיה לבין ההפסד שלהם נגדכם, וניתן להגיע למסקנה שבני יהודה כנראה אשמה בהפסדים האלה יותר מאשר יריבותיה.

גם למכבי ת"א וגם ללוקומוטיב סופיה בני יהודה הפסידה בתוצאה 4:0.
    גם למכבי ת"א וגם לוקומוטיב סופיה ניצחו את בני יהודה בביתן.
    גם מכבי ת"א וגם לוקומוטיב סופיה כבשו שני שערים במחצית הראשונה ושניים בשניה.
    גם נגד מכבי ת"א וגם נגד לוקומוטיב סופיה לבני יהודה הורחק שחקן במחצית הראשונה.
    [[דימיון מאוד גדול בין המשחקים]]

חשוב לציין שלמרות שלוקומוטיב סופיה קבוצה בעלת אוהדים נאצים שפלים אני לא מעז להשוות את מכבי ת"א ללוקומוטיב סופיה באספקט הזה. חלק מהמשפחה שלי גרה בת"א ואוהדת את מכבי ת"א.

לוקומוטיב סופיה עברה את בני יהודה בסיבוב השני של גביע אופ"א, ובשלישי פיינורד הדיחה את לוקומוטיב סופיה מגביע אופ"א. המוטו שלי הוא: להישאר בפרופורציות, להישאר על הקרקע. כמו שאחרי בני יהודה חיכה ללוקומוטיב משחק קשה מול פיינורד, כך מחכה לכם משחק קשה ביותר מול הפועל ת"א. נכון שמכבי ת"א לא כבשה רביעייה בליגה מאז משחק הנעילה של עונת האליפות של מכבי ת"א, והשמחה גדולה, אבל ההגנה של הפועל ת"א כבר הרבה יותר טובה מזו של בני יהודה, שהשופט גמר להם את המשחק. בלי ההרחקה הלא מוצדקת של אסי דומב בפתיחה, מכבי ת"א הייתה כנראה מנצחת 2:1 מינורי. להפועל ת"א כבר אין את שמעון גרשון שיכבוש שערים עצמיים, או אסי דומב שיכשיל בתוך הרחבה.. כמו שהוא הרבה לעשות לפני שנה.. ויהיה לכם משחק קשה מאוד. הפועל ת"א שיחקה ארבעה משחקים בלבד, ואם תשלים את המכסה ותשחק שישה משחקים ותנצח פעמיים, היא תעלה לראש טבלת ליגת העל, ואתם ממש לא רוצים שזה יקרה, כך שחשוב ביותר מבחינתכם לא להפסיד להפועל. זאת היריבה הבאה שצריך לחשוב עליה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/06
  2. The-Gunner Member

סוף סוף מכבי מנצחת, ועוד 4-0! לעזאזל, תן לנו לשמוח מהקבוצה שנותנת לנו לאכול חרא (מצטער על המילה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ) כל הזמן.
    אני לא אתפלא אם תבוא תצוגת שפל במחזור הבא, כי מכבי זו מכבי.

אבל יש לנו שבוע להסתובב עם חיוך, תן לנו להנות מזה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ואיפה המנהל המכביסט שישנה את הכותרת של הדיון ל'רביעייה אדירה על בני יהודה' או משהו כזה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לשפוט לפי הכדורגל, כי לפי מה שהבנתי, בני יהודה הייתה עדיפה כל מכבי תל אביב גם בעשרה שחקנים לכמעט חצי שעה במחצית השנייה. אבל אם יש דבר אחד שמכבי תל אביב יכולה לקחת מהמשחק, זה שהיא קבוצה לא פראיירית. היא קיבלה מתנה מהשופט והיא לקחה אותה בשתי ידיים.

4. FRIDLER FIVE Member

ניצחון באווירת חג המולד .
    כנראה חיים יעקב התבלבל ושכח שזה של הגויים והחליט שהוא סנטה קלאוסו גמר לבני יהודה תמשחק דקה 3 .
    לרעת מכבי תל אביב לא טועים אף פעם כי קוראים להם מכבי תל אביב .
    כמו שלרעת חיפה ובית"ר והפועל לא טועים .
    ואם המצב היום היה הפוך אז השחקן של בני יהודה היה מקבל צהוב על התחזות אבל ככה זה כשמועדון גדול במשבר השופטים נכנסים ללחץ ומתחילים לחלק לו מתנות כנראה .

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סליחה?! שופטים מחלקים לנו מתנות? אף פעם לא לרעת מכבי, בגלל שקוראים לנו מכבי ת"א? כנראה שמישהו פה שוכח שאותו חיים יעקב הוציא לנימני אדום בדרבי מול הבועל לפי כמה שנים על דבר שלא היה ולא נברא, ואני ממש לא זוכר ששופטים עזרו לנו בעונה שעברה שהיינו בערך באותו מצב עלוב לקראת אמצע-סוף העונה.

תעשה לי טובה, תפסיק לרשום שטויות.

6. burning soil Member

רק בעונה שעברה מאיר לוי אישר למכבי חיפה מולנו שער מנבדל ברור בסיבוב הראשון.
    ועוד פסלו לדוארטה שער בטענת נבדל שלא היתה, מול סכנין בדוחא, גם כן בסיבוב הראשון.
    בשני המשחקים מכבי הפסידה.

בעיה של בני יהודה שאסי דומב לא התמודד עם המהירות של משה ביטון והעדיף לשלוח ידיים.

7. Juanito Member

כמה טוב לבוא לדרבי אחרי החימום הזה על בני יהודה.
    ביטחון זה תכונה שלא באה ברגל,והתזמון מושלם.
    מכבי צריכים להשגיח בזכוכית מגדלת על נמני כל השבוע,שחס וחלילה לא יפצע לפני יום ראשון.
    כמה נוכחות,קור רוח ,ניסיון ,יכולת ,מנהיגות וחכמת משחק יש לבן אדם-זן נדיר ונכחד הוא זה שהביא את השינוי.
    בקשר למחזור הבא,מי שלא בא,מפסיד!
    לא זכורה לי השקעה כל כך גדולה של כספים במשחק,תרומות בכניסה,מכרזים וזה רק בארגון אחד.
    להיות שם ולהניף את הדגלים שהוכנו בכל כך הרבה אהבה להרים דגלי פריסה ושלטים...חוויה מרגשת.
    גם אם נשארו רק כרטיסי מבוגר,תקנו, ששער 11 יהיה מלא ביום ראשון!!

8. מכבי הרצליה ! Member

אני בכל מקרה חושב שמה שדמאיו אמר ביציע העיתונות נכון, השופט גמר את המשחק כבר בדקה השנייה.
    בכל מיקרה כדורגל יפה של מכבי, כל הכבוד להם.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/06
  9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בדיעה הזאת,אני בספק אם מכבי ינצחו את הפועל,הפועל יותר מפייבורטים במפגש הזה,גם אם הם
    יקבלו כרטיס אדום בדקה ה-3.

10. Juanito Member

לדרבי חוקים משלו!!!(ואנחנו נקבע את החוקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם זה,אני בעד תיקו רב שערים ורב אדומים[מבחינת כרטיס].

12. The-Gunner Member

רק שלירן וקסנברג לא ישפוט את המשחק הזה. שופט אפס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

איפה השנים שמכבי אפילו בעונות גרועות, הייתה מביסה את הבועל. שנתיים אחרונות רק השפלות.

תל אביב תהיה צהובה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא בעונה הקודמת מכבי תל אביב ניצחה את הפועל תל אביב בתצוגת כדורגל ממש יפה, זה היה כבר במחזור ה-2.
    אני חושב ששהקבוצה עדיין לא מספיק טובה. אפשר לשאוף עידוד מהניצחון הקליל מול בני יהודה, אבל אסור לשכוח שהיריב היה חבול, שלא באשמתו.

אם יש דבר שמכבי תל אביב צריכה להיות מודאגת ממנו, זה ששוב הקבוצה ניצחה עם החזרה של אבי נימני. בעונה הבאה הוא יפרוש והגיע הזמן שהקבוצה תדע להסתדר בלעדיו.

14. burning soil Member

שער 8 נשאר צהוב! לאחר שכל הכרטיסים לשער 11 כבר אזלו, פתחה הנהלת הפועל ת"א
    גם את שער 8 לאוהדי מכבי לקראת הדרבי ביום ראשון.

15. Apu Member

על כמה מתערבים שהוא לא יהיה מלא?