גם אם היו לנו שחקנים ברמה של בוקולי ותמוז, הם היו נהרסים בגלל הניהול של לוני, או ע"י קלינגר שבזמנו רצה את בוקולי. אבל הפשלות של דריקס לא מוסיפות הרבה ללוני גם ככה.
כל כך אבל כל כך נכון ועצוב. אני יודע שלא משנה איזה שחקן יביאו הוא פשוט יהרס במכבי. כל מי שעזב הצליח יותר מבמכבי, קחו לדוגמא את ראובן עובד שעזב לבני יהודה. לעומת זאת משה ביטון שהיה אחד מהבולטים בבני יהודה פשוט זוועה במכבי ואני לא מאשים אותו. אךך הקבוצה פשוט בקרשים. אה כן, ולאוהדי הקבוצות השונות שבאים לכאן להעציב עוד יותר, אז בשביל זה יש את דיון המחזור כאן זה הדיון של אוהדי מכבי. תתנדפו.
בדיון של המחזור מדברים על המחזור ועל המשחקים שהיו ובדיון של מכבי ת'"א זה לא דיון רק של אוהדים של מכבי ת"א אלא לדון על מכבי ת"א. שחקנים לא נהרסים בגלל הניהול של לוני, כי ללוני ולשחקנים אין שום קשר חוץ מבהחתמה שהמאמן קובע. זה כ"כ אופייני לאוהדי מכבי להיות מפונקים. כל מה שרציתם קיבלתם מלוני (נימני, קלינגר, עכשיו גם אלי כהן) כל פעם תלונה אחרת. אם לוני ילך הביתה ותמשיכו להראות ככה מה תגידו אז? ואם כבר אז בואו נמשיך את השאלה של קופמן מיציע העיתונות שהאוהד של מכבי לא ענה עלייה, תביאו עובדה אחת מה לוני קשור לפתיחה הזו של העונה, מה הוא לא עשה שאלי כהן ביקש?
כן תיארתי לעצמי שאני יקבל תגובה כזאת אבל אני מעדיף שכל המתחסדים למיניהם שפשוט באים כדי להגיד כמה הקבוצה עלובה למרות שזה ברור לכולם עדיף שלא יגיבו כאן.
לוני הרציקוביץ בן אדם נחמד. אפילו מאוד נחמד. רק מה, בכל מה שקשור להצלחות בתחום העיסקי שנקרא מכבי ת"א אין לו, וההיפך הוא הנכון. איכשהו יצא ככה, שכמעט כל מה שהוא החליט ב-11 השנים האחרונות הלך לו הפוך (זה התחיל מהפרידה מקשטן, נמשך בדביקה באברם גרנט, עבר להצלחות של קלינגר ובתווך היו עוד עניניים בזיוניים. אה וההחתמה של טון המצחיקון בשנה שעברה לא הוסיפה לו נקודות חיוביות). הוא לקח את הקבוצה העשירה ביותר בארץ והביא אותה למצב שאין כסף. כל הצעירים המוכשרים שגדלו במועדון ברחו. ובצדק. אני במקום שפונגין בורח עם הזנב בין הרגליים (וכל דקה מאוחרת מדי). אז נכון שמדובר בבן אדם מאוד נחמד, כבר ציינתי את זה. אבל מאז שהוא במועדון אנחנו חוזים כמעט רק בכשלונות. מישהו הרי אשם נכון?
עמוס לוזון נגד לוני הרצ'יקוביץ:"הוא הרס את מכבי, הוא יכול לצלחצח לי את הסולייה של הנעל" לוני הרצ'יקוביץ:"אם המצב ימשיך ככה צריך להסיק מסקנות" אני ראיתי את הראיון של עמוס לוזון אחרי המשחק ואני יכול להגיד בפה מלא שכל מה שהוא אמר על לוני הרצ'יקוביץ נכון, הוא אולי התפנל עליו שלא בצדק ועשה את זה בפומבי מול הטלוויזיה והשפיל אותו, אבל לוני צריך לקבל את האמת בפנים למרות שהכל הוא כבר יודע. עמוס לוזון עשה מפ"ת, מקבוצה שהתמודדה על הישארות בליגה, קבוצה מהנה של מקומות 2-4. היא כל עונה השתפרה במקום אחד וייצגה אותנו באירופה עם נס בלגראד כבר. לוני הרצ'יקוביץ עשה הפוך עם מכבי ת"א, עונת ה-100 היא כישלון חורץ שלו ושל דריקס, גם מאז האליפות, מכבי הייתה קבוצה חלשה. היא העפילה לצ'מפיונס ליג, אבל זה בגלל חוסר ספורטיביות של מכבי חיפה. לא יכול להיות שהקבוצה תשחרר את כל השחקנים הצעירים המבטיחים שלה, איך אין שחקן אחד במכבי ת"א שהביא לה את האליפות ב2003? איך זרים כושלים כמו טריקה מגיעים? איך זה שכל-כך הרבה זמן, זר איכותי לא היה במכבי? איפה הצעירים? לוני הרצ'יקוביץ צריך לקחת אחריות וללכת הביתה, כל-כך הרבה פעמים אמרו את זה, הפעם זה נכון. יכול להיות שאלי כהן צריך ללכת איתו, אבל אני לא רואה אנשים שרוצים להיכנס לבעיות של מכבי ולרכוש אותה בינתיים. זה יכול להיגמר בעונה גרועה יותר מעונת המאה אם זה יימשך ככה, מכבי ת"א לא מראה שום כדורגל.
נו ברור שלוני אשם. 11 שנים, כל פעם המאמן אשם, וכל פעם מחליפים אותו, וזה לא עוזר, אז אולי הוא אשם? לא צריך לחפור עמוק מדי כדי לגלות מה הבעיה בלוני, כמו שkgt1 הראה, ההחלטות שלו נוראיות.
אם אני לוני קודם כל אני מתאבד . אבל אם אני לוני אני מביא את ניצן שירזי לקריית שלום , הוא המאמן היחידי שיכול לבנות במכבי אחלה של קבוצה מבוססת על שחקני בית וכמה זרים טובים , תנו לו את המפתחות הוא בנוי לזה.
אני לא מבין מה אתם רוצים מלוני? המ זה אשמתו שהקבוצה שלו משחקת גרוע מה זה אשמתו שאין כסף? שמישהו יגיד לי טעות אחת שלוני עשה מלבד זה שהוא פיטר את קשטן בזמנו!
שום חוסר ספורטיביות, אתה כנראה מתבלבל ושוכח שמכבי העפילה בשנה שהיא סיימה במקום השני, ולא בעונה שהיא זכתה באליפות.
גם אם לוני מכבי לקחה בערך 4 גביעים ושתי אליפויות נכון שלעומת העבר זה הישג לא משהו אבל, אני לא חושב שלוני זה הבעיה.
אליפות אחת... באליפות האחרונה שלנו סיימנו 7 שנים ללא תואר אליפות. ולקחנו 3 גביעים, שניים עם ניר לוין ועד אחד לפני שנתיים (ואת גביע השוקו אני לא מזכיר בכלל, זה תואר זה?). 10 שנים = אליפות ו-3 גביעים. לא רקורד מוצלח במיוחד.
לוני עוד היה בתקופת קשטן שלקח דאבל מה שאומר 2 אליפויות ו4 גביעים (אם אני לא טועה) נכון זה לא רקורד מרשים אבל מה זה אשמתו הקהל מנהל את מכבי את יודע את זה טוב מאוד הקהל קיבל כל מה שרצה נימני חזר, קלינגר עף, קאנן הגיע, ברקוביץ' עזב כל מה שם רצו קרה. עריכת הנהלה: כמה פעמים אני אצטרך לומר שאם ההודעה שאתה מצטט היא ההודעה שלפניך, אתה לא חייב לצטט אותה בכלל? ואם אתה רוצה להתייחס למשפטים מסויימים, אפשר לצטט רק אותם.