אני מקווה שפרופסור דריקס כבר השתמש בתבונתו הרבה, והזמין 3 מכוניות כיבוי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
מי שלא אוהד מכבי שלא יגיד את מי צריך להעיף ואת מי לא. נמני הולך? יופי אין אוהדים ,מרד, מרכז המגרש נראה כמו שטח כבוש, אין מנהיג, כולם מתחבאים בצל של עצמם, אין קפטן, אין בועט בעיטות, אין פנדליסט, אין סמל, אין כלום. נמני לא הרס את הקבוצה איך אתה יכול להגיד כזה דבר בכלל? הכן אדם הזה תרם את הנשמה שלו למכבי ואין לי כוח לספור את כמות התארים שהביא, וא נשאר פה באש ובמים והאשמים היחידים במצב של מכבי זה לוני\דריקס\קלינגרבשהפכו את קבוצת האליפות למשהו עלוב והקימו את הפרויקט המםואר שנקרא גלאקטיקוס. בית"רי אתה רוצה להגיד לי שאם בית"ר היו משחקים נגד כפ"ס אחרי הפסד ביתי במחזור הראשון והיו בפיגור 2-0 בדקה ה-85 בבית אף אוהד לא היה דורך על אדמת ירושלים עד סוף המשחק? למכבי- שטרית הופך את צד שמאל לשטח הפקר כל הבעיטות\הרמות\פריצות מהכיוון הזה מה אלי כהן חושב שהוא נותן לו לראות דשא?! הייתי בטוח שאחרי שהראו את הפוטנציאל נגד בית"ר מכבי יתחברו בשבועיים ויממשו את הפוטנציאל אבל אין חיבור וככה זה נראה בסך הכל הקבוצה נראית טוב- אבל איפה הניצוץ איפה הבזק איפה הווינריות איפה המכביזם? אלי כהן-לטיפולך. אהובתי אל פחד תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר. הכל בשביל מכבי,לעולם לא תצעדי לבד. שבוע טוב.
בשחקנים שהגיעו שכחת את יוסי שבחון, מרטינוביץ', מרדיקוביץ' וראדיצ'. עכשיו לנושא, ת"א נראת נורא... היא לא ניצלה כמו שצריך את חלון העברות, לדעתי
מכיוון שהקטע בעמוד הראשון נכתב לפני ההגעה של השחקנים הללו, אז הוא לא שכח שום דבר. פשוט לא עידכנו את זה. כל הדיבורים לגבי המשחק של היום, לדיון המחזור, לא כאן.
Juanito צודק. אין נמני, אין מכבי. אני לא יודע מה הבעיה כבר, אבל מטרד אחד צריך להעיף ושמו- איקס מיקס דריקס. הבן אדם מנכ"ל, אבל לא מבין בניהול. זה כמו מורה בלי בגרות, כמו כדורגלן שלא יודע לשחק.. נמאס, כמה שחקנים איבדנו בגלל מו"מ כושל של איקס עיגול? שכטר, אסולין, בוקולי והרשימה עוד ארוכה. דריקס, תתפטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . אני יודע שהוא לא האשם העיקרי, אבל בשביל לבנות תשתית ראויה, צריכים ניהול נכון ובריא. וזה לא מה שדריקסי מביא.
שימו לב שהקבוצה עלתה היום עם חולצות ללא ספונסר לעומת המחזור הראשון. ונמאס מלוני שקובע מחירי כרטיסים גבוהים כדי שיעשו מנויים, מה יוצא לו מזה עכשיו? הקהל לא מגיע, וגם לא יעשה מנוי לאור היכולת של הקבוצה.
הייתי יכול להשיג ניקוב בשלושים. היה לי רגש לא טוב אז חסכתי 20 שקל שהזמנתי אבל לא חסכתי את העצב,לוני לך הבית ותקח איתך את דריקס.
לירן ותמיר כהן בדרך החוצה מהקבוצה, אחרי שכהן זרק אותם ממשחק אימון מול בני לוד לפני תחילת המחצית השנייה. מה אתם אומרים על זה?
לא יודע מה בנוגע לתמיר כהן, אף פעם הוא לא הלהיב אותי במיוחד. אבל אני בטוח שמעבר של לירן כהן לקבוצה אחרת יעשה רק טוב לשחקן המוכשר הזה. ראו מקרי ראובן עובד, אלי ביטון, בן לוז ואחרים.
זה ברור אבל אני לא רואה דבר כזה קורה. אלי כהן כועס עליהם, הם יתנצלו ויחזרו. לאלי כהן אין ביצים לשחרר אותם לגמרי ממכבי. הם שחקני בית והם שחקנים טובים. לירן כהן הוא שחקן כל כך מוכשר שאלי כהן יודע שאם הוא יצליח בקבוצה אחרת כל החיצים יופנו אליו. הם לא ישוחררו ממכבי.
אני מקווה מאוד שבמכבי נתניה יהיו מספיק חכמים כדי לצרף את לירן כהן, יש לו כשרון. Juanito, מכבי תל אביב צריכה להיבנות העונה הזאת מחדש, לשם כך אורי שיטרית חייב לפתוח בכל המשחקים ולצבור נסיון כדי שהוא יוכל להיות מגן לגיטימי בליגת העל בשנים הבאות. העונה הזאת אתם הרי לא תקחו אליפות, אולי גביע או מפעל אירופי, במקרה הטוב. תתחילו להשביח את השחקנים הצעירים שיש לכם, כי יש לכם שחקנים צעירים נורא מוכשרים. לא נמאס לכם, אוהדי מכבי תל אביב, לראות איך כל כשרון צעיר שלכם פורח בקבוצה אחרת?
ניפוח עלוב של וואן אז העיף אותם מהאימון למי אכפת? ובקשר לשנהים לאחד יש רצון ואין יכולת (ואבא) ולאחד אין רצון ויש יכולת מה יהיה עם שניהם? בזכות דר-איכס וכישלוני הצעירים של מכבי מצליחים רק בקבוצות אחרות למעט שפונגין שעדיין לא הספיק לההרס.