מסכים לגמריי. אורית שיטרית הוא פשוט בדיחה עצובה, מה שפבריס פרננדס עשה לו אתמול היה פשוט קרקס. בהתחלה שמעתי כל הזמן ביקורות עליו במשחקי אימון, עכשיו אני בטוח שהוא לא מסוגל להיות אצלכם בקבוצה שחקן הרכב ראשון. אם כבר מדברים על שחקנים, חיפשתי במשחק אתמול במשך מחצית שלמה את ראזיץ' בכל המגרש מטר מטר ולא מצאתי. אפילו שאלתי את חברים שלי שישבו ליד אם מישהו רואה אותו,הוא בכלל לא היה קיים אתמול. ממה שלמה שרף התלהב ממנו במשחק של מכבי בשבוע שעבר נגד נתניה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אורי שטרית לא מתאים עדיין להיות שחקן הרכב במכבי ת"א, אומנם לא צריך עדיין להספיד אותו אחרי משחק אחד, ככל שהוא יותר ישחק הוא יצבור ניסיון והוא יהיה מסוגל לתרום למכבי ת"א, כרגע לא.אבו סיאם ללא ספק מועדף על פני שטרית ואלי כהן חייב להחזיר אותו, אבו סיאם עם ניסיון, יש לו נוכחות טובה בהתקפה ואת זה שטרית לא עשה אמש, הוא לא היה מספיק נוכח בהתקפה.
לגבי מגן שמאלי, למכבי יש 4 זרים, כשבקישור לא צריך עוד זר. יש שם יהלום נהדר עם ראזיץ' שבחון רוסו ונמני, על הספסל לא חסרים שחקנים, תמיר כהן גיא שמיר לירן כהן ומסיקה, גם תום מנשרוב שחקן מוכשר, יכול להיות התחליף של נמני בחוד של היהלום. אבל גם שבחון ורוסו יכולים... גם בהתקפה לא צריך עוד זר, יש את מרדיקוביץ' שהוא זר לגיטימי ביכולת לליגת העל, ביטון שהוא מה5 החלוצים הישראלים הטובים בליגה, פרץ מספיק טוב לשחקן ספסל ודיין יוכל לתרום גם הוא כחלוץ רביעי. ההתקפה גם עבדה טוב מול בית"ר, מכבי הגיעו להרבה הזדמנויות במחצית הראשונה, מהדקה ה20 עד השער של זנדברג הם היו טובים יותר והגיעו להרבה מצבים. חסר זר, מה רע להביא אותו למגן שמאלי? אין אופציות ישראליות טובות בשוק, אבו סיאם לא מגן תוקף, הוא בעיקר הגנתי. אין לו כשרון וטיפול בכדור, הגבהות לרוב לא מדויקות כ"ל מסירות... מגן שמאלי זר, ומכבי יתנו עונה טובה לדעתי, יוכלו לעבור את הפועל שזה הצלחה מבחינתם. ראזיץ' היה מצוין מול נתניה, שלט באמצע וחילק מסירות ארוכות מדויקות. קשר אחורי ברמה, בכלל הזרים במכבי העונה מהתרשמות ראשונה טובים, מרטינוביץ' חיסל את שכטר מול נתניה, ראזיץ' שלט באמצע, מרדיקוביץ' לא חלוץ מהטובים בליגה אבל הגיע לכמה מצבים מול בית"ר וכבש באחת. טברטקו נראה מ3 השוערים הטובים בליגה...
בדיוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני לא רוצה לצאת ספאמר אבל זה פשוט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx ואין ממש מה להוסיף.. חוץ מזה שמרדיקוביץ' לדעתי יותר טוב ממה שתיארת פה, המהלך שלו בגול היה אחד שאפשר לספור על יד אחת את החלוצים בארץ שמסוגלים לבעוט בין 2 שחקנים שטוח ומדויק לרשת, אחרי פריצה מצוינת מהחצי. משה ביטון היה חלש אבל אני מאמין שהכל יהיה בסדר איתו. הבעיה היחידה כרגע במכבי זה עם המגן השמאלי..
אוקוצ'ה ויוליץ' גם עשו מהלכים אדירים מול חיפה ודומז'אלה, זה לא הופך אותם לחלוצים מהטובים בליגה. כולה מהלך אחד (אומנם יפה אבל אחד) זה לא אומר שהם מהחלוצים הטובים בליגה. לדעתי קולאוטי קטן סופו יבואה ודוארטה יותר טובים ממרדיקוביץ', יש להם קבלות ממה שהם הראו עד עכשיו בליגה, אני חושב שתסכים איתי שהם יותר טובים...
מרדיקוביץ' כולה שיחק שני משחקים עד עכשיו, תנו לו זמן, והכי חשוב, שהוא באמת יקבל כדורים מהקישור בשביל לנצל מצבים, מדובר בשחקן סופר-חד מול השער, זה בדוק. מכל שאר הזרים אני מרוצה בינתיים. בקשר למגן השמאלי - 5 שנים אבו-סיאם בבוגרים של מכבי, אבל שום דבר מבחינת התקדמות. לשחקן בגילו ובקבוצה כמו מכבי זה נהיה בעייתי, אני מבין למה אלי כהן רצה לאוורר אותו. אם כבר אלי כהן מחליט להביא מגן שמאלי זר, אז שיהיה רק ברמה ולא איזה בלוף, עוד זר זה הצהרות כוונות רצינית יותר.
אלי כהן ידוע בבחירת זרים טובים, והוא הוכיח את זה שוב השנה, מרטינוביץ' ראזיץ' טברטקו ומרדיקוביץ' (אני עוד לא ראיתי ממנו משהו חוץ מהשער, מהשאר התרשמתי יותר) זרים איכותיים, טובים מספיק לכל קבוצה בליגה (חוץ מבית"ר ואולי חיפה...). אם הוא יביא מגן שמאלי הוא לא יהיה בלוף. אני מאמין שדווקא העונה, שבה מכבי לא הצהירה על אליפות, היא תגיע רחוק. היא הביאה זרים טובים + שני ישראלים מבילים (נמני ורוסו) + 3 ישראלים שעוד לא בשיא, ובכל זאת מתנדנדים בסגל הנבחרת (יחיאל שבחון וביטון) + הצעירים של מכבי (בראשם שפונגין שרק מתקדם להיות המגן הבא של הנבחרת, מישאלוף מסיקה תמיר ולירן כהן) + כמה ישראלים שמשלימים את הסגל (פרץ שמיר וסולומון), דווקא העונה שמכבי לא הצהירה שהיא הולכת על אליפות, היא תתמודד עליה, וגם אם לא, אני מנחש שהיא תגמור בין 3 הראשונות. וזה הצלחה בשבילה.
ואם חשבנו שהלחץ שהופעל על כהן להחזיר את אבו סיאם לקבוצה יעזור, אז הנה התוצאה ההפוכה: אבו סיאם ויקיר שינה ששוחררו ע"י כהן בפגרה, קיבלו הוראה שלא להתאמן עם הסגל יותר. המטרה של המהלך הזה היא כנראה לחזק את שטרית בעמדת המגן השמאלי.
אני דוקא מאד התרשמתי ממרדיקוביץ' יש לו כדורגל טוב והוא עוד יוסיף המון צבע לליגה לדעתי. השער שלו יכול להעיד על האיכויות שלו. וזה מעצבן שעכשיו באים אליו בטענות שהוא לא טוב וכו', כי לפני כן אמרו דברים כמו: "הרבה זמו לא ראיתי חלוץ כזה במכבי" נמאס חבל על הזמן מהקטילות האלו שיש בארץ. לא נותנים צ'אנסים לאף אדם ושופטים ע"פ משחק אחד אפשר להשתגע מהדבר המרגיז הזה
5 שנים בלי התקדמות, אבל עדיין מדובר בשחקן יציב שלא עושה יור מדי חורים ואפשר לסמוך עליו. בטוח עדיף על אורי שטרית. ולא שאני שופט אותו לפי משחק אחד, יכול להיות שהוא יהיה לא פחות טוב משפונגין אבל נכון לעכשיו הוא לא מתאים. פרננדז עשה מה שהוא רוצה באגף שלו. תהיה בטוח שעם אבו סיאם היה לפרננדז הרבה יותר קשה.. גם אני בעד מגן שמאלי זר אבל אם אין אחד כזה אבו סיאם צריך להיות הבחירה הראשונה. גם היחס שהוא קיבל מאלי כהן זה פשוט גועל נפש. תן לו להתאמן לפחות רבאק..
מי שאמר את הציטוט שרשמת היה משהו מהמערכת של מכבי לא האנשים שקטלו אותו. עשה מהלך יפה הבקיע שער יפה, חוץ מזה כלום. נמאס מהאנשים שעל פי מהלך אחד (באמת שהוא לא עשה כלום חוץ מהשער, בעצם עשה איבד מלא כדורים) קובעים שלשחקן יש כדורגל נהדר. "השער שלו מעיד על האיכויות שלו" לפי זה אפשר להבין שאתה חושב שהוא שחקן נהדר על פי מהלך אחד.
יופי מכבי. לא לשכוח לעשות את הטעות השנתית עם שחקן בית. לאלי כהן היו את כל הסיבות שבעולם לא לתת לילד כמו שטרית את חולצת ההרכב הראשון, אני לא מבין למה הוא מתעקש להלחיץ אותו עוד ועוד כשהוא רואה שאין תמורה. כששחקן לא בשל לליגת העל, אין טעם לתת לו אשראי כאילו אין מחר, זה רק הורס (גם לקבוצה וגם לשחקן). כל הלחץ הזה יגרום לכך שנפסיד עוד מגן שמאלי לעתיד, בדיוק כפי שקרה עם רוני גפני.
לגבי מרדיקוביץ, חוץ מהשער שלו הוא לא ממש הרשים אותי, אבל השער היה אכן יפה, לרמות שהאו ביצע עבירה קטנה על תומר בן יוסף, אבל לא צריך לשפוט אותו כרגע, נראה מה הוא יעשה אחרי 11 מחזורים.לגבי שטרית, הוא עדיין חסר ביטחון וחסר ניסיון, אלי כהן לא צריך לתת לו את חולצת ההרכב, אלי כהן חייב להחזיר את אבו סיאם לקבוצה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx סבלנות, מחזור אחד והכל יכול להשתנות, כמו שכבר הזכרתי ואמרתי, אחרי הסיבוב הראשון תוכל לאמר אם הם היו אכן רכשים טובים או לא.
פרננדס כניראה גמר לאורי שיטרית את העונה במכבי. מה שהוא עשה לו ביום ראשון אורי שיטרית לא ישכח הרבה זמן.