החוזה החדש של נימני יחתם בעוד כ-24 שעות בערך. בסופו של דבר, אחרי הפרישה, נימני יהיה זה שינהל את מכבי ת"א. http://sports.walla.co.il/?w=/7/955411
צעד מאוד מעניין בניהול של מכבי ת"א, אבי נימני מזוהה מאוד עם המועדון ואין מישהו יותר ראוי ממנו לקבל את התפקיד, הבעיה הגדולה תיהיה במיקרה של כישלון, אחוז האנשים שלא יהיו מוכנים לפטר אותו במיקרה של כישלון יהיה גדול וזה יהיה עלול להחזיר את מכבי לתקופות של מחנאות ובלאגן.
נקווה שהמינוי של נמני יביא להעפתו של אלי דריקס. אולי לנמני אין ניסיון ניהולי, אך יש לו שם גדול בכדורגל שלנו, הרבה שחקנים אוהבים אותו וכמעט אין לו יריבים. אם יינתן לו חופש פעולה מצד לוני זה יהיה מצויין, ואני בטוח שמכבי תגיע הרבה יותר רחוק בשלטון נמני מאשר בשלטון אלי (האיש שלא יודע לסגור חוזים). התפקיד פשוט נועד לאבי נמני.
נמני יוכל להיות מנג'ר מקצועי ואמין להבדיל אלף הבדלי הבדלות מברקוביץ' , עונה אחרונה של נמני בכדורגל , אחד השחקנים האהובים עליי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
אני חייב להגיד את זה , אני אוהד מכבי ת"א אבל נמאס לי מהשוק שהולך בקבוצה! מה זה לסגור עם שחקן להיות מנהל ? ומי יודע אולי הוא יהיה כמו דריקס? למה לעשות שטויות ולא להביא מנהל עם ניסיון ? אבל מה לעשות , זה מכבי של השנים האחרונות - שוק שוק ושוק !
לא רציתי להגיד את זה בדיון של הפועל כי זה נראה אכזרי מידי אבל חייבים לשמוח פה לעיד. אני רק יגיד בנימה של סיפוק עילאי: חה חה חה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
מחר צפוי לנחות בישראל חלוץ העונה לשם, מילאן מרדיקוביץ'. אם הוא יעבור את הבדיקות הרפואיות הוא צפוי לחתום לעונה אחת. לא ידוע לי יותר מדי עליו, מלבד העובדה שמרדיקוביץ' שיחק בעונה שעברה בחארקוב האוקראינית.
מרדיקוביץ' כבש 20 שערים ב-23 משחקים בליגה הסרבית בעונת 02\03, מאז הוא התקדם ברמה אבל המספרים שלו ירדו... לפי הוידאו נראה שמדובר בשחקן חד ביותר מול השער.
20 שערים ב-23 משחקים זה רקורד מצוין, כמובן קודם כל הוא צריך לעבור את הבדיקות הרפאויות ואז הוא רשמית יוכל לשחק.אולי זהו הפיתרון של מכבי ת"א לחוד שלה?אולי, כבר שנים שמכבי ת"א כושלת בהבאת חלוצים שלא מספקים לה את השערים ואת מה שמכבי ת"א מצפה מהם.ההתפקה של מכבי ת"א דלה מאוד לדעתי וגם בעונה הקרובה כך זה יהיה, למרות הגעתו של ביטון, הוא הסקור היחידי שעוד יכול לבעור את ה-10 שערים, עם מה שיש למכיב ת"א, עכשיו היא לא תגיע רחוק, היא חייבת לחפש חלוצים טובים ובכלל קשרים קדמיים, אנחנו רואים כבר כמה נשים שמכיב ת"א, מסיימת עם כמות דלה של שערים בעונה, לכן צריך להיות שינוי. לגבי העונה הקרובה, כמו שאמרתי, היא צריכה חיזוק בהתקפה, כי המ שיש לה זה לא מספיק, כמבון גם בקישור הקדמי, המון שחקנים עזבו את מכבי ת"א בקיץ למכבי נתניה ולקבוצות נוספות, אם הסגל שיש עכשיו למכבי ת"א, היא לא תגיע רחוק, היא קבוצת אמצע טבלה לא יותר מזה, כמובן עם הסגל של עכשיו, אבל אם עוד כמה רכשים טובים ויעילים מכבי ת"א יכולה להיאבק בצמרת, כרגע לא נראה לי.
סה"כ שיחררנו לנתניה את אבי סטרול ואופיר חיים שלא תרמו בשום דבר לקבוצה (הראשון תרם בהדלפות לתקשורת) ואת לירן שטראובר שבאמת יהיה חסר. מי עוד עזב את מכבי הקיץ לטובת קבוצה אחרת? אולי שחקני נוער שהמעדון שיחרר. כל הזרים הוחלפו בחדשים.
יואו זה פשוט מדהים איך שופטים קבוצה אחרי 2 משחקים זניחים כל כך. כל קבוצה צריכה את הזמן שלה כדי להתחבר למאמן ובין עצמם. מסכת הזרים עוד לא הסתיימה ועוד אין הרכב קבוע שכהן מגובש עליו והוא משתמש בגביע הטוטו בשביל זה. אל תפסלו את מכבי בטרם עת , היא עוד תפתיע לדעתי.
בסך הכל הוא צודק. הסגל הישראלי של מכבי לא מן המשובחים, בהחלט משהו ממוצע, מבחינת חיזוק בהתקפה חסרים לפחות קשר שמאלי וחלוץ. בינתיים צריכים לקוות שאלי כהן פגע בזרים שהגיעו עד כה.