מכבי ת"א - קאלה עוזב, קמאנן מגיע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏10/7/06.

1. Number 8 Member

כל זאת ועוד בדיון של מכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/07
  2. Don Joan Roman Member

רכש טבו חוראוי למכבי ת"א, נכון הסכומים לא תואמים אפילו במידת מה קלושה את רמתו של עומר גולן, אבל בהתחשב בשוק הישראלי הדל בחלוצים זהו רכש טוב למכבי ת"א, רק שלא יתגלה לכם כסוג של משה ביטון.

3. Arsenali Member

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשאר למכבי כסף למשהו או שהם יצטרכו ללכת לבית תמחוי בשביל לאכול ארוחות אחרי אימון?

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נפטרים מחלוץ אוברייטד אחד ומביאים אחר. מילא את לירן כהן המאכזב, אבל הכסף רבאק הכסף, ב-1.2 מיליון דולר אפשר היה להביא זר איכותי ולא עוד גולם כמו עומר גולן. לצערי מכל הדיווחים לא נראה שמדובר בעוד "סיכום עקרוני על סף החתימה בלחיצת יד עם מפית במסעדה" ושהעסק אכן סגור. טעות שנשלם עליה ביוקר.

6. תומר22 Member

תזכרו את היום. תרשמו את התאריך. כולם מכריזים על כך שמכבי ת"א חזרה להיות קבוצה גדולה, האוהדים מאושרים שלא נכנעו שוב מול הכסף של שחר. הכל טוב ויפה.

רק תזכרו את כל זה בסוף העונה, אחרי שעומר גולן עם חמשת שעריו יזכה לשריקות בוז וקללות מהקהל הצהוב. חלוץ אוברייטד בסכום מופרז לחלוטין מגיע לבית קברות לחלוצים... זה נשמע כמו תחילתה של ידידות מופלאה, או יותר נכון כבדיחה לא מוצלחת.

7. Number 8 Member

נזכור ורשמנו. כנ"ל עליך, יהיה מעניין לשמוע את דברייך לאחר שעומר גולן יסיים את העונה עם 12-15 שערים פחות או יותר ויזכה להמון עידוד ואהדה מהאוהדים של הקבוצה במשך כל העונה.

8. Landon Donovan Member

אני לא מבין את הביקורת על ההחתמה הזאת, שמבחינתי היא מצויינת. עומר גולן הוא חלוץ מבוסס בליגה שלנו, שהוכיח יציבות (לפחות 9 שערים בעונה מאז 02/03) לאורך זמן ויכולת טובה. להשוות את גולן לביטון זאת בדיחה - ביטון נתן עונה טובה אחת, גולן נתן ארבע כאלה. עם קבוצה טובה יותר מפתח-תקוה האפורה, הוא יכול גם להבקיע 15 שערים בעונה. כמובן שגם הוא יכול להכשל, כמו כל שחקן אחר, אבל אין שום דבר שמצביע לכיוון הזה. אני בטוח שתהיה לו עונה טובה.

9. Maor321 Member

הקבוצה ה"אפורה" פועל גם לטובתו. בקבוצות קטנות מתבלטים שחקנים גדולים, שכשהם מגיעים לקבוצות גדולות שיש עוד כמה כמותם לידם הם נעלמים.

לדוגמא ביטון - בני יהודה, דואטרה- נצרת, ואני מאמין שיהיה אותו דבר גם עם קדוסי.

לעומר גולן היה קל להיות האיש של פ"ת במשחק, כל הכדורים הלכו אליו כולם שיחקו רק איתו. הוא זה שקבע את מהלך העניינים.

במכבי זה יהיה שונה, הוא יקבל פחות כדורים ויצטרך ליצור יותר שערים.

10. Landon Donovan Member

ההשוואה שלך לא במקום - ביטון ודוארטה הם שחקנים הרבה פחות טובים מגולן. כל אחד מהם נתן עונה טובה אחת לפני שהגיע למכבי. גולן נתן ארבע כאלה.
    אם גולן לא יקבל את הכדורים במכבי, אז מי כן?

11. Number 8 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx Thank You!

אני מנסה לטעון זאת מאז שעומר גולן מקושר למכבי, אולי עכשיו הם יקלטו זאת. בגלל אותה סיבה, מכנים את מכבי ת"א "בית קברות לחלוצים", בגלל אותם שני חלוצים שלא הצליחו בקבוצה. כמו שאמרת, משה ביטון ודוארטה נתנו עונה טובה אחת בקבוצה שלהם(למרות שאני עד היום לא מבין מה מכבי החזיקו מביטון.. נתן עונה סבירה ביותר בבני יהודה). עומר גולן נתן ארבע עונות טובות, אחד החלוצים הישראלים הטובים בליגה שלנו ואין לי ספק שיצליח במכבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/07
  12. Landon Donovan Member

צריך גם להוסיף משהו. שמעתי הרבה אנשים שאמרו שבחצי מהכסף הזה אפשר להביא חלוץ זר טוב, ולנצל את שאר הכסף להבאת שחקנים לסגל הרחב. אבל זאת בדיוק הבעיה - אנחנו לא צריכים חלוץ מבטיח (משה ביטון), חלוץ שעשוי להיות טוב (דוארטה) או חלוץ שהרשים את הסקאוטרים (מרדיקוביץ'). אנחנו צריכים חלוץ שהוא טוב כבר עכשיו, מוכח, שיודע לעשות את העבודה. ואם מאנה ונמני החליטו לשלם 1.3 מיליון דולר עליו, אז כנראה שיש לנו את הכסף ושההחתמה הזאת לא תפגע בהחתמות פוטנציאליות אחרות. בנוסף, זה גם הצהרת כוונות מצד מאנה, שבניגוד לשנים קודמות, ההנהלה תשקיע כסף ותשקיע אותו איפה שצריך. עכשיו רק צריך שוער טוב, ועוד כמה חיזוקים קטנים, ואנחנו מסודרים.

13. תומר22 Member

זה לא רק בגלל דוארטה וביטון, אל תהיו עם זיכרון כל כך קצר.

ואלה שמות: אלון מזרחי, עמיר תורג'מן, רודריגו גולדברג(בקדנציה הראשונה), אופיר חיים, קוביקה(בקדנציה השנייה), פרנץ הורבאט, מהו קודרו, קוסירין, אלדו אדורנו, אדוארדו מארקש, פרוחננקובס(אחרי עונה אחת טובה, שנתיים איומות), ישמעאל אדו, דמיטרדזה, אמיל אמבמבה, ערן לוי וזה עוד בלי להזכיר את כל החלוצים הצעירים שעלו מהנוער(כמה שערים כבש רועי דיין ב-4 עונות?).

אם זה לא "בית קברות לחלוצים" אז מה כן???

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/07
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחחחח דוארטה פחות טוב מגולן?????ראית פעם את שניהם משחקים????
    דוארטה פי 10 יותר טוב מגולן והוא דרך אגב נתן שנתיים רצופות טובות במדי נצרת עילית[נכון
    שאחת בליגה השנייה אבל עדיין] וגולן לא נתן 4 שנים טובות,התקשורת נתנה לגולן 4 שנים טובות.

תקראו רק לפני חודש מה כולם רשמו בדיון הנבחרת כשגולן זומן,עכשיו שהוא חתם במכבי כל אוהדי
    מכבי יוצאים מהחורים ואומרים שהוא שחקן ענק,כולה חלוץ טוב לליגה שלנו אבל לא הכי טוב ובטח
    לא ברמה של דוארטה.

15. Landon Donovan Member

90% מהשחקנים שרשמת הם פשוט שחקנים לא מספיק טובים, שלא הצליחו אחרי מכבי (ולפעמים אף לפני) בשום מקום אחר. באותה מידה אני יכול לקבוע שהפועל בשנים האחרונות זה בית קברות למגנים ימניים, על סמך הכשלון של תומר חליבה.
    דמיטרזה, אמבמבה? אם היית אומר שבמכבי לא יודעים להחתים חלוצים, אז בסדר (למרות שההנהלה והאחראים על הרכש התחלפו), אבל כשאתה מביא את שני האפסים האלה בתור דוגמה לחלוצים (ואני מאוד נדיב כשאני קורא להם חלוצים) שהקריירה שלהם חוסלה במכבי (איזו קריירה, בדיוק?) זה פשוט מגוחך, ואני מאוד עדין. ואני בכלל לא אתייחס לדוגמאות של חלוצים מלפני עשור (מזרחי, גולדברג), אתה בכלל התכוונת שמישהו ייקח את ההודעה שלך ברצינות?
    אם יש איזשהו בסיס מקצועי לטענה שלך שגולן ייכשל, אז הבה נשמע אותו. אם הדבר היחיד שיש לך זה "הרבה חלוצים נכשלו במכבי", אז אין טעם להתייחס לטענה שלך.