הלוואי שחיפה יביאו את הפורטוגלי הזה של ניקוסיה...הוא שחקן מצויין,איזה שליטה איזה מסירות..אומנות. גם נאופיטו לא רע בכלל...
הרגע חזרתי מהביזיון אחרי שיצאתי מיד בגול השני של ניקוסיה. הבנתי שהיה גם גול גול של מסיקה אבל זה באמת לא משנה כלום. משחק פשוט גועלי של מכבי, זה לא יאומן איזה חבורה של עגלות.. מול באשקימי לא היינו מוציאים יותר מזה כי זה פשוט קבוצה של עגלות שלא זזה. תראו איך ניקוסיה עושים כל מהלך ומהר ומכבי רק יודעת להיתקע ולאבד כדורים. גועל נפש... אני לא יודע מה יהיה עכשיו בליגה אבל איבדתי כל סבלנות שהיתה לי וקשה מאוד להיות אופטימי עכשיו.. נו באמת איך רצית שנישאר אחרי דבר כזה?... אני רוצה לראות אתכם נשארים
הוא אמר משהו אחר לגמרי. הוא אמר, למיטב הבנתי, שלאוהדי מכבי לא הייתה זכות להקניט את אוהדי חיפה על מה שהם עשו כי אוהדי מכבי בעצמם עשו את זה היום. הוא לא אמר שלא היית צריך לעשות את זה. הוא רק אמר שאסור להוכיח אחרים על מה שאתה עושה בעצמך. מקווה שהבהרתי מספיק.
אני הייתי בשנה שעברה ברוזנבורג ולדעתי רוב רובו של הקהל נשאר עד הסוף, כמוני. ללכת באמצע (ולא כשאתה ילד קטן עם אבא שלך והוא יוצא לפני תוספת הזמן בגלל הפקקים) זה האקט הכי לא נאמן של אוהד לדעתי. פאק 3 הודעות בדקה שלפניי.... זה היה ל- MTA http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
מאמץ אפו?! איזה מאמץ?????????? אני לא ראיתי אף שחקן היום במכבי שאפשר לכנות את את מהירות התנועה שלו ביותר מ"הליכה קצת מהירה ומאוד אדישה"
כן, באמת ראינו הרבה ספרינטים ומאבקים על הכדור היום. תעשה לי טובה. זה כבר לא קשור לעובדה שהם שיחקו בלי חלוץ. כל השחקנים של מכבי, בלי יוצא מן הכלל, הלכו על המגרש.
ממש משחק אדיש של מכבי ת"א היום. אחרי הגול הראשון של הקפריסאים מכבי פשוט הפסיקו לשחק. 2 גלים ב-25 דקות זה לא בשמיים. מכבי היו יכולים לחזןר למשחק אבל הם פשוט ויתרו אחרי הגול וקיבלו את השער השני מחוסר ריכוז (אפילו ויתור על המשחק הייתי אומר).
מה שמדהים הוא, איך תעמולה תקשורתית הביאה את כולם להאמין שזו קובצה של אחת למאה! דפקו על האוהדים קופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx אמרתי כל הזמן... מה הטעם בלחבר בית אבות בלי שומר בכניסה (הגנה)?
עזבו את ברקוביץ' ונימני, כל הצעירים נראו כמו בני 40... בחיים שלי לא ראיתי משחק כל כך איטי ואדיש... חשבתי שתהיה התלהבות במכבי השנה, אז חשבתי.. הגנה עצלנית, קישור איטי ותקוע, התקפה שלא קיימת, קבוצה למקום שביעי(לפחות ביכולת הזאת)...