לא רק זה, אלא שבגלל טיפשות שלהם הם נכנסו למצב הזה. מישהו שם שכח לעשות לדוארטה בדיקה לפני שהוא חתם ובגלל טיפול לא נכון הוא נפצע. אחרי הפציעה היו להם 3 שבועות בערך עד המשחק להחתים חלוץ ועדיין הם לא עשו את זה (הם חשבו שהם עשו את זה שהחתימו את טריקה, אבל אז גילו שהוא לא חלוץ). פשוט ביזיון.
עזבו את הפציעה של דוארטה, מה שאני לא מבין זה איך כל הזמן אמרו שטריקה חלוץ ורק אחרי שהוא בא התברר שהוא משחק מאחורי החלוץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx דברים כאלה לא אמורים לקרות בקבוצה מקצועית. בסוף התברר שהוא אחלה שחקן אבל אנחנו כבר מפוצצים בקשרים. כשדוארטה ונימני יחזרו הוא יתייבש על הספסל.
רשמתי למעלה יותר מי אשם שלקבוצה אין חלוץ מבקיע שערים,ומי בחר להביא את טריקה. אבל אל תשכחו דבר נוסף,על הפציעה של דוארטה כמובן שלא בנו,אבל במקביל לדוארטה,הביא ניר קלינגר את ציון כהן שנאלץ לפרוש כנראה בגלל בעיות בריאותיות,ואליו אפשר להוסיף את אופיר חיים שאמור לחזור לסגל הקבוצה(באמת מתי?).. ועדיין לקלינגר היתה האפשרות להחזיר את אמבמבה,או להביא חלוץ נוסף. ככה שבכל זאת יש חלוצים בסגל. כרגיל מכבי משלמת מחיר בגלל התנהלות לקויה וביש מזל יחדיו.
בקשר לדוארטה אני רוצה להגיד שאני כן הייתי מחתים אותו למרות הפציעה כי הוא אחד החלוצים הטובים בליגה. אני די בטוח שלא היה מגיע חלוץ ברמה שלו אם היו מוותרים עליו בגלל הפציעה. חוץ מזה למה לוותר? הוא יחמיץ כולה 2-3 מחזורים בליגה ביג דיל...
אם כל הכבוד, ציון כהן ורועי דיין הם לא תחליפים הולמים לדוארטה. קבוצה רצינית שמתמודדת באירופה צריכה 2 חלוצים ברמה גבוהה, אם לא יותר. למכבי חיפה למשל יש את ארבייטמן, קולואטי, בן בסט וקטן-4 חלוצים מהדרג הראשון. אולי אני טועה, אבל גם בשנה שעברה מכבי ת"א סבלה מאותה בעיה בתחילת העונה.
בן בסט כדין רועי דיין...אתה לא באמת יכול להשוות או8תו לדרג הראשון...קולאוטי וקטן כן אבל בן בסט בטח שלא.
מסכים... אבל בן בסט הרבה יותר טוב ומוכשר מדיין, אבל למרות הכל הוא לא הוכיח מספיק בכדי להיות בדרג הראשון.... אבל קטן, קולאוטי וארבייטמן כן...
אני מסכים אתך,רק שבתכנון היו אמורים להיות לקבוצה חלוצים נוספים,זה לא שקלינגר בנה רק על דוארטה. תקרא שוב את מה שאמרתי..
מאיפה לך? אתם הפכתם את בן בסט למינימום אלי אוחנה, למרות שכרגע אפילו דני ניראון היה נעלב מהשוואות אליו, יכול להיות שהוא שחקן מוכשר אבל כרגע הוא הוכיח את עצמו אפילו פחות מעמית בן שושן או אלירן עטר מבני יהודה.
לקראת הדרבי הקרוב במחזור השלישי בגביע הטוטו אותו תארח מכבי ת"א,נקבע כי בעלי המנויים בשער 4-5 יועברו לשער 4 בלבד,בעוד אוהדי הבועל יוכלו לשבת בשער 5 ו-7. ע"פ ההחלטה ניתן לראות כי אוהדי שתי הקבוצות יישבו באותו שער והפרדה בין מחנות האוהדים תתבצע ע"י המשטרה. מתוקף ההחלטה שהתקבלה,נראה שלאוהדי מכבי תהיה האפשרות לרכוש כ-1,000 כרטיסים,אוהדי היריבה ייקבלו מיכסה של 4,000 כרטיסים.
החלטה להושיב את אוהדי הקבוצות באותו יציע גם עם הפרדה של המשטרה היא החלטה מטומטמת ומסוכנת.. צריכים לראות מי המארחת ואוהדיה הם אלה שצריכים לקבל את העדיפות לכל השערים, ככה זה צריך להיות..
בינתיים הבלם האורגוואי כריסטיאן גונזאלס יועמד לדין משמעתי לאחר שהוגשה תלונה של ההתאחדות ההולנדית על ההתנהגות של השחקן במשחק מול הארלם{בו הורחק} בעת מחנה האימונים.. קשה לי להאמין שגונזאלס יקבל איזשהוא עונש חריף יותר מהשעייה על תנאי אבל עדיין זה לא סימפטי לפתוח כך את העונה וכל עבירה של גונזאלס להבא תגרור עונש חריף יותר..
אבל אני לא מבין , איך ייתכן ששחקן יועמד לדין בעקבות מעשים שביצע במחנה אימונים שאין לו בכלל שום קשר ראסמי לאופ"א?!