ההתרשמות שלי היא שמכבי מאוד חלודה, גם בהגנה וגם בהתקפה. ייקח להם זמן להתחבר, כי פוטנציאל היה אפשר לראות שיש (וזה עוד בלי נימני ודוארטה). מה שצריך להדאיג את מכבי זה שדווקא המשחקים הכי קשים שלהם הם המשחקים הראשונים ולכן לא בטוח שהם יספיקו להתחבר עד אז. אני מת לראות כבר גם את חיפה וגם את מכבי בשיא הכושר, השאלה היא אם עד אז זה עוד ישנה משהו, כי את האמת, בקטע של החיבור, לחיפה יש יתרון של שנתיים על פני מכבי. ברקוביץ'? חשבתי שהוא עגלה וטעיתי בגדול. עדיין שחקן ענק. נתן משחק מצויין.
אגב האם מישהו שם לב שמר אייל "אני לא אעשה מה שאני לא מסוגל לעשות" ברקוביץ', ירד ל-2 גליצ'ים היום וזכה בהם? סחתיין : ) עוד דבר ששמתי לב בשידור החוזר: כל הכדורים שהוכנסו לטריקה על ידי שחקנים, בכלל לא שמו לב איפה הוא נמצא...הבן אדם מולם והם שולחים לו את הכדור איפה שנמצא שחקן של בני יהודה...לפחות 2 כאלה, אחד של אייל ואחד של מסיקה, במחצית השניה, אם היו מגיעים אליו היו מסתיימים ב-1 על 1.
שטראובר הזה מכת מדינה בושה,טריקה לא הראה יכולת מבריקה ולא סיכן את השער לו פעם אחת,אני מבין זה גביע הטוטו ומשחק ראשון רשמי,אבל צריך לראות יכולת טובה,נקווה שנגד ניקוסיה הם ישחקו הרבה יותר טוב וכדורגל מלהיב,ד"א המשחק הראשון בארץ או בניקוסיה?
לא יודע אם מישהו שם לב לזה, אבל שפונגין היה היום גרוע. בשער הראשון הוא לא סגר את גפני ותמיר כהן נאלץ להכנס לגליץ' שגרם לשער. השער השני גם הגיע מהצד שלו. כשארז אליאב נכנס, נגמרה החגיגה באגף הימני, אבל היא רק התחילה בשמאלי (אבו סיאם במשחק סביר). היו מספר הגבהות שסיכנו את השער, אחת מהן נגמרה בגול. מה אתם רוצים משטראובר?! אף שוער בעולם לא היה עוצר את השערים הללו.
באמת שאני לא מבין וגם לא מסכים בכל מה שקשור לעליהום במשחק הספציפי הזה על שטראובר... אולי כששוקי נגר יחליף את סאלם תיגמר החגיגה באגף שמאל?
קודם כל אני שמח שסוף סוף מסכימים איתי שאבו סיאם הוא לא לרמה של קבוצה שחושבת אליפות..הוא שחקן נחמד אבל מקומו עם קובי מוסא באשדוד.. דבר שני אני באמת שלא מבין את ההילולה סביב המשחק הזה..אז הצהובים הפסידו, ביג פאקינג דיל, כולה גביע הטוטו והמאמנים ערכו בו ניסיונות שונים.. אבל המשחק הזה צריך לעורר בקלינגר כמה אזהרות דחופות שכבר דשנו בהם, ההגנה והחלק ההגנתי של הקישור, כמעט כל התקפה מתפרצת של הזהובים הייתה חצי גול, וקאקו וכהן ממש לא הסתדרו באמצע עם דוביצ'ביץ' {שהחליף את מרוסלבאץ'} ונראה טוב מאוד.. לא כל יום הצהובים יפגשו הגנה רכה כמו של הזהובים ויגיעו לכל כך הרבה מצבים..