ושוער זר יכול להיות פלופ רציני.. לדעתי לשטראובר יש המון קטעים מטומטמים,הפוזות,ההתנהגות המוכרת,היו לו גם בעיות עם הקהל. אבל מצד שני מדובר בשוער טוב שדווקא לא מדאיג אותי,נתן גם משחקים טובים(בין אם זה באירופה עונה שעברה,או בעונת האליפות וזו שלפניה).
שטראובר הוא נקודת התורפה של מכבי תל אביב השנה . אם מכבי מתגברת על הטעויות שלו היא בהחלט יכולה לזכות באליפות
אני מעדיף את גל ניר על שטראובר,בושה וחרפה בכדורי גובה הוא תופס אוויר וצועק על ההגנה נו באמת איזה שוער דפוק,ושורה מלמד אותו איך לצאת והכל והוא כל הזמן הורס,הוא גם הורס לשורה את המוניטין באיזשהו מקום.
עוד לא ראית משחק אחד של הקבוצה החדשה וכבר אתה יודע מה הנקודת תורפה? אולי תחכה ל3-4 משחקי ליגה כדי לקבוע? אהבתי אותו מאוד נגד יובה בבית. לא עשה דברים יוצאי דופן, אבל הרבה ביטחון ושקט נפשי.
אפו, אתה באמת חושב שלהביא שוער זה עניין של יומיים? זה לא מנג'ר.. שוער זר הוא בדרך כלל לא מוכר, צריך חודש על דברים כאלה במקרה האופטימלי
שוער היא עמדה בעייתית מדי מכדי לשים בה ילד בן 18, ועוד בקבוצה הבוגרת של מכבי ת"א. בשנה כזאת. לא צריך לקפוץ למסקנות לאחר עונה גרועה אחת, ונמאס לי לחזור על זה כל פעם. שטראובר יהיה השוער הראשון העונה. בעונות הבאות חיימוב לאט לאט ייכנס לאפודה של שטראובר. עד שסופו של דבר הוא יהיה השוער הראשון.