ברקוביץ' לא יקבל את ה-1,000 כרטיסים. לברקוביץ' הובטח שהוא יקבל את ה-1000 שלו רק אם בלומפילד לא יהיה מלא. גם בלעדיו בלומפילד יהיה מלא. 9,000 מנויים, עוד 2,000 אורחים. זה כבר 11. יש מקום לעוד 4 אלף. עד למשחק מול בני יהודה, ימכרו לפחות עוד 2,000, ואת השאר פשוט ימכרו במגרש...
הייתם רוצים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx צריכה לקרות קטסטרופה רצינית על מנת שקלינגר לא יסיים את העונה בקבוצה..והכוונה בקטסטרופה רצינית זה שהקבוצה לא תאבק על האליפות ותפסיד בכל משחקי הדרבי שלה העונה.. אני לא רואה את זה קורה..{לצערי הרב..}. ועומר, מי בדיוק יביא 2000 אוהדים אורחים מלבד הקבוצות הגדולות?..והרי למשחקים האלו יעבירו את הביתיות לר"ג על מנת להגדיל את ההכנסות..
זה דווקא מאוד הגיוני! זה הכי הגיוני שיקרה! אם מכבי כן תיאבק על אליפות והעסק יתחבר זה יהיה הדבר המפתיע, האמת אם זה יקרה זה יהיה הדבר היחידי שיציל לניר קלינגר את הקריירת אימון! בכל אופן, שימו לב: בלומפילד נמכר מראש והעונה עוד לא התחילה. מדהים.
עומר, אני מבין שאתה לא רוצה לנחס את הקבוצה שלך אבל יש לכם קבוצה מעולה..אומנם עם מעט בעיות בהגנה אבל אם הכל יילך כמו שצריך אז תכבשו יותר מאשר תספגו.. אני לא יודע אם זה יספיק לאליפות אבל אני לא מאמין שתתרסקו..
גיל, העונה המטרה ברורה מאי פעם- אליפות. אם זה לא יקרה, ולא משנה אם ננצח 5-0 בכל הדרבים ובכל זאת נסיים 10 נק' מאחורי מכבי חיפה. ניר קלינגר יילך הבייתה.
סבבה, העיניין מובן וברור!! אני רק לא שותף לפסימיות שלכם, שוב פעם אני לא יכול לנבא מי תיקח את האליפות אבל אם מכבי ת"א תדע לחלק את הכוחות של שלושת האסים שלה בצורה מושכלת וחכמה אני חושב שהיא תהיה במרוץ עד הסוף עם מכבי חיפה..
אחרי התיקו 0-0 עם כפ"ס, מכבי שיחקה היום נגד הארלם ההולנדית (ליגה הולנדית שנייה...) והפסידה 1-0 (הפסד ראשון במשחקי ההכנה) אחרי שגונזאלס זרק את הכדור על פניו של שחקן יריב, הורחק, והשאיר את הקבוצה ב-10 שחקנים. מחר הקבוצה תחזור לארץ מלבד רוסו וטאריקה שיסעו למדינות שלהם לסדר כמה דברים, ויגיעו לישראל ב-3 לאוגוסט.
יופי אז אחרי כל המחנה אימונים למדנו שגונזאלס עצבני, ברקו בחרא כושר (את זה תמיד ידענו) ואין כרגע ריבים משמעותיים. בשביל זה הם נסעו להולנד?
כוס אמק הייתי בתוך בועה, אני נכנס לONE רואה "הפסד בכורה לגלאקטיקוס?", אני נכנס לSport5 אני רואה "הפסד ראשון העונה לגלאקטיקוס", נכנס לספורטליין "גלאקטיקוס?", נכנס ynet "הגלאקטיקוס של ניר קלינגר הפסידו 1-0", רואה חדשון הספורט "...בינתיים הגלאקטיקוס שלנו הפסידו 1-0..." כוס אמק שיפסיקו לקרוא לכם גלאקטיקוס!! זה כל כך מעצבן!!
למה זה כל כך מעצבן אותך?..אני דווקא אוהב את הביטוי, זה כינוי לעג מבחינתי.. ואני מקווה שגורלם יהיה כמו של הגלאקטיקוס האורגינליים מהברנבאו.
כולה משחק אימון מה הקטע? וזה באמת טמטום ולא בגלל הקטע של הגלאקטיקוס הטמטום הוא שמתעסקים בהם כל היום כל פלוץ של ברקוביץ' וגרפס של נמני הם מעדכנים. משחקי ליגה של הליגה השנייה בישראל הם לא מסקרים ורושמים בקושי רב את הכובשים אבל לראות את אבי נמני עושה קידוש זה כן. אני מחכה לראות את מכבי בליגה לא לפני.
זה מעצבן שעושים תהשוואה בינם לבין ריאל, למרות שזה לא בדיוק השוואה, זה עדיין מעצבן! אני רוצה לראות אם יש לתקשורת ביצים ואחרי דרבי שהפועל תנצח כותרת "הגברת הזקנה". הרצליה, אני לא מעוצבן מזה שדיווחו על ההפסד שלהם, אלה על הכינוי הדבילי.
אני בכלל שונא את המונח "גלאקטיקוס" זה תמיד מבוא לצרות צרורות . מה שכן למכבי תל אביב יש משהו שאין לריאל מדריד -הגנה !
אפו, אני בספק אם אוהדי מכבי אוהבים את זה, גם אני לא, בעיקר את איך שכל מיני צהובונים זולים כמו וואלה וספורטליין מנסים לסכסך ולעורר ריבים בקבוצה, עם כל השטויות על שטראובר שכועס על נמני, שטראובר בריב עם קאקו. כל הקטע הזה ששטראובר הוא היחידי שנשאר מ"מחנה דגו" כביכול וההיטפלות הזאת אליו נמאסה מזמן, אני רק מחכה ליום שבו קלינגר יסגור כבר תאימונים לתקשורת וזהו