המכבי דוט קום זה אתר משכמו ומעלה .נכנסתי לשם כמה פעמים,חייב להגיד שזה אחד מאתרי הספורט הטובים שיש בארץ.
תנו לי להבין, נניח שהחלוץ הזר חתם (ועקב ההכחשה של דריקס ההחתמה לא מתעדכנת בדיון). ההרכב הזה שפתח היום והוא החזק של הסגל הנוכחי: לירן שטראובר אבי יחיאל, אבי סטרול, כריסטיאן גונזאלס, סאלם אבו-סיאם בלסינג קאקו, תמיר כהן, אבי נמני, ג'ובאני רוסו, אייל ברקוביץ' ז'וזה דוארטה. איך הטריקה הזה אמור להכנס?
לא חלילה וחס.. בד"כ כשאוהד מכבי נכנס לאתר של הצהובים זה רק על מנת ליצור פרובוקציות בפורום שלהם ולהיפך..
יחד עם דוארטה בתור חלוץ. מה הבעיה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx אם קלינגר יואיל בטובו לשחק 4-4-2. ואם לא אז צריך גם חלוץ מחליף לא???
ההחתמה של החלוץ הרומני תגרום לכך שמכבי תוכל לשנות את שיטת המשחק בהתאם ליריבה,או תוך כדי המשחק עצמו. כמובן שהשחקן יכול להוות גיבוי לדוארטה.
לא דוארטה ולא הטרקה הזה ישבו על הספסל. מכאן שאחד הקשרים ייצא. אם ייצא אחד האחוריים- קאקו או כהן, אז בונא, תגמרו כל משחק 9-9. אם אחד הקדמיים, אז בונא, נימני/ברקו/רוסו על הספסל, בשביל זה הבאתם אותם? מקווה שהבנתם.
משהו נראה מאוד לא מאוזן.... מה שבטוח בדבר אחד חיפה מתעלה על מכבי ברמה אחת: ההגנה... ------דוידוביץ'------- קייסי--בנאדו--אולארה--סבן -----שטראובר-------- אבו סיאם--סטרול--גונזאלס--יחיאל לא ככה?
סבן מגן ממוצע לגמרי...בלם הוא מצויין. אין ספק שבשער אתם עולים עלינו ב-37 דרגות. אני מאמין שיחיאל בנאדו אולרה וגונזאלס הם ביחד כל הצמדים הם בערך אותו דבר...במיוחד כשבנאדו זה לא אותו בנאדו...
אבל מה הבעיה שאחד מהם ישב על הספסל בתור גיבוי? גם ככה דוארטה צריך לעבור ניתוח אז בינתיים טריקה ישחק. תשמע חייבים גיבוי לדוארטה לא יכול להיות שלקבוצה שרוצה אליפות יהיה חלוץ אחד בכל הסגל. ומשוגע... לפי מה שהבנתי ההגנה של מכבי תהיה ככה: ---------שטראובר---------- -אליאב-יחיאל-גונזלס-אבו סיאם-
ככה קראתי בידיעות ביום רביעי... היה כתוב שיש לו בעיה די רצינית בקרסול והוא יכול להיפצע קשה אם לא יעבור ניתוח
http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=64837&bz=26 תקציר מהמשחק של מכבי : ) ניתן לראות גם את השלט BROTHERS שכתבתי לכם... ובסוף ראיון קצר עם חבר מהולנד, אוהד אייאקס...שפעם אחרונה שדיברתי איתו היתה לפני איזה שבועיים...ואני שמח שהוא מגיע לדרבי עוד חודשים!
יחיאל בלם גרוע... נקודה.... הוא מגן ימני ולא שום דבר אחר...וסבן מגן ימני טוב... בכל שנותיו הוא שיחק בתפקיד הזה... רק נגד צרפת הוא שיחק בלם... חוץ מזה שבנאדו זה עדיין אבל עדיין לא הדרדר לרמות שאפשר להשוות ליחיאל... זאת הגזמה פראית...