מכבי לא בונה על סטרול והוא בכלל לא מתוכנן להרכב...ההרכב המסתמן יהיה כזה: ---------שטראובר---------- סאלם----יחיאל (סטרול)---גונזאלס---אליאב (יחיאל) ------קאקו----תמיר כהן------- נמני-------ברקוביץ'------רוסו -----------דוארטה-----------
אין לי בעיה עם 4-5-1 בתנאי שיהיה לקבוצה אופי התקפי והקשרים האחוריים והמגינים באמת יתקפו אבל קשה לי להאמין על קלינגר...
גם ההרכב של עומר נראה סבבה ולמיטב הבנתי זה ההרכב שקלינגר מתרגל באימונים, אבל יכול להיווצר מצב שנמני יעבור תוך כדי המשחק למרכז ואז יהיה בלאגן באמצע..
פחות מחודש בארץ וקאקו הצליח לעלות על שטראובר גם בלי לראות ארץ נהדרת. מתוך "וואלה": באימון נרשמה תקרית קלה בין בלסינג קאקו לשוער, לירן שטראובר. לקראת סיומו של משחקון האימון הפנימי ספג שטרואבר שער שעצבן את קאקו. הניגרי גער בשוער וצעק לעברו, "אין לך ידיים לתפוס את הכדור?". שטראובר העדיף לשתוק ומיד אחר כך שרק ניר קלינגר לסיום
היה רשום את זה גם ב-ynet. לא נמאס להם לחפש את הדברים האלו? יאללה קצת כעס על שטראובר, מה אסור לו? קורה. אם זה היה בקבוצה אחרת (מה שבטוח קורה, ואי-אפשר לומר שלא) לא היינו שומעים על זה בכלל.
וזה גם קורה בקבוצה אחרת, כל הקבוצות... וזה לגיטימי לגמרי. פשוט על מכבי תמיד אהבו להתלבש, במיוחד השנה עם כל הגלקטיקוס
סתם שאלה שעלתה במוחי בעקבות מחשבה על שתי המחזורים הראשונים שלנו בר"ג. מתי פעם אחרונה פתחנו עונה עם 2 נצחונות? השנה הפסדנו לפ"ת 2-1. בפתיחה 03\04 ניצחנו את אחי נצרת 2-0 .ובמחזור השני עשינו 0-0 בשכונה. 02\03 פתחנו עם נצחון 4-2 נראה לי על מכבי פ"ת (או שזה היה ב01\02??) ואז הפסדנו לבאר שבע 1-0. 01\02 לא זוכר אבל לא זכורה לי איזה פתיחה טובה 00\01 ניצחנו את בני יהודה 1-0 מפנדל של בנין (הצלה מדהימה של אדם וזר באותו משחק) לא זוכר תשני אבל נראה לי לא ניצחנו. 99\00 לא זוכר כלום (עוד לא הייתי בעניינים אז כל כך) אבל זוכר שפתחנו חרא תעונה התבלבלתי במשהו? אם לא אז מתי בפעם אחרונה כן הוצאנו שתי נצחונות בפתיחה?
תתחדש !! ובקשר לסטיסטיקה הקטנה שלכם למעלה מה זה אומר הפסד לבית''ר ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx