מכבי ת"א: אלי כהן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏3/7/05.

1. Apu Member

ברקוביץ העגלה נפצע בתחילת המשחק :aaarofl:

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שברקוביץ' נפצע בקרסול בגיל 34 במשחק אימון אחרי שהוא לא נגע בכדור חודשים, ברקוביץ' לא היה קפטן של קבוצה בליגה והגיע לאימוני כושר בנבחרת וקיבל תוצאות של שחקן בליגה א'.. מי זה היה מעניין

3. יוגב אסולין Guest

דגו -
    אני חושב שחבל שמכבי ויתרה על דגו אבל זה היה מצב בלתי נמנע. על פניו דגו בשנה שעברה מתי שהוא קיבל את ההזמנות לשחק היה השחקן הטוב ביותר. ותמיד שהוא עלה כולם נזכרו לשאול איך הוא לא בנבחרת (אני מכיר הרבה ששאלו) הוא ידע לעשות את ההבדל בין קבוצה בינונית לקבוצה טובה באירופה. יש לו מהירות חוכמת משחק ויכולת שבשנה שעברה לא היה לשום שחקן אחר. גם השנה הוא היה יכול להיות משולב מצורה מעולה לצד ברקוביץ בחלק האחרי של הקישור.. או אפילו ברקוביץ קצת יותר קדימה ולעשות דברים יפים. יש לו יכולת להניע קבוצה שלמה ומכבי ויתרה עליו לא בגלל קטע מקצועי.

ברקוביץ -
    אייל לא שיחק הרבה זמן הוא בגיל מאוד מתקדם יחסית לשחקן. יכול להיות שבהתחלה הוא יפצע פה ושם וטוב שזה קורה עכשיו בתקופה של לפני העונה. הוא צריך לחזק את עצמו הרבה. הגמשיות של השרירים שלו תיהיה בעייתית בגלל התקופה הרבה שהוא לא שיחק וכן אלה. אבל ברקוביץ בגדול לא עבר שום פציעה רצינית בקריירה שלו וזה המזל שלו ומראה שהוא שומר על עצמו עם זה במגרש (למרות שהוא סוחט המון עבירות) וגם מחוץ למגרש על ידי מסגרת מצויינת של עבודה. אני מאמין שבקטע הזה למכבי לא צריכה להיות בעייה איתו ואין לה מה לדאוג

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר הפגיעה של אייל זה כתוצאה מהעובדה שמישהו פגע בו...אני גם שיחקתי כדורגל כשהייתי עוד ילד...לפני כמה שנים, וגם אני נפגעתי בקרסול...לקח לי לפחות כמה ימים עד שיכלתי לחזור להתאמן ועוד כמה ימים אח"כ עד שזה החלים...זה לא פציעה קשה...לוקח בערך בין 10-14 ימים להחלים מזה לגמרי...מאמין שעד יום ראשון הבא הוא כבר יעשה אימונים מלאים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/05
  5. Roberto Baggio Member

לאן הגענו?!
    בספורט 5 שמים בכותרת את זה-
    מכבי ת"א: מזוזות חדשות בקרית שלום

ועכשיו יש לי שאלה , חוץ מזה שדיווחו בכתבה גם על הפציעה של הקשיש ברקו , למה זה אמור לעניין אותי שבקרית שלום יש מזוזות חדשות?
    מה הבא, הגאלקטיקוס התכנסו ואכלו במסעדה!!!
    וואו מאוד מעניין אני כבר מחכה לעונה שהם יחטפו 5 הפסדים רק בסיבוב הראשון איך יעשו עליהם כתבות כאלה.... :aaaprot:

עריכה:
    בלי "איחולים" מהסוג הזה בבקשה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/05
  6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

והשטויות ששליחי וואן רושמים על מכבי חיפה צריכות לעניין מישהו?

7. robson Member

לא, וכבר רשמתי בדיון של מכבי חיפה שעיתונות הספורט {אם אפשר לקרוא לזה עיתונות..} איבדו כל רסן..
    לא מעניין אותי מה קטן אכל בארוחת הבוקר, לא מעניין אותי איזה צבע של חולצה לבש ארביטמן בערב שבת בקידוש...
    אני רק מנסה לדמיין מה יקרה כשהגלאקטיקוס ייסעו למחנה האימונים שלהם..סביר להניח שאני אנסה להמנע מעיתונים בימים אלה..

8. Roberto Baggio Member

לא זה לא אמור לעניין.....אבל לפחות שם רושמים על דברים שקשורים לאימונים או ציטוטים לא על מזוזות חדשות.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקני מכבי חיפה כייפו באמסטרדם...בוקולי אכל גלידה...מה אני יגיד לך...קשור לאימונים. קשור כמו הקשר בין אבי מלר לשחייה צורנית.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחזור למכבי ת"א, כמה כרטיסים יקבלו אוהדי מכבי ת"א אם המשחק הראשון יועבר לר"ג?

11. אלי מתחן Member

לא יגיעו יותר מ20 אלף אוהדי בית"ר אם המשחק הראשון בר"ג

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי מכבי יביאו לרמת גן 10 אלף צופים לפחות...

13. burning soil Member

מס' האוהדים יהיה תלוי במידה מסוימת גם בתוצאות המשחקים בגביע הטוטו ובאופ"א..

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה פתאום...את אוהדי מכבי מעניין רק דבר אחד: ליגה. יבואו לפחות 10 אלף וזה לא תלוי בשום דבר!

15. John Barnes Member

בגביע הטוטו?! התחלקת על השכל?!. משחק רשמי חשוב ראשון בעונה, כל הכרטיסים שיביאו למכבי ייחטפו.