מכבי מגיעה לשיאים חדשים שבלתי ניתנים לתפיסה . גם במשחק המאה , משחק החגיגות של מכבי הם זוכים לשריקות בוז מהקהל.
או.קיי מכבי ת"א, הפסדתם את המשחק לחגיגות שנת ה-100, למרות ששנת המאה הייתה מאוד מבזת כמו שכולנו ידועים. לא מובן לי איך במעמד כזה, יכול להיות שגם האוהדים שורקים בוז, וגם בכלל היו יותר אוהדים ארגנטינאים. לראות את הקהל בארגנטינה מה שהראו על בוקה זה משהו מדהים, גם בדרבים הכי גדולים הקהל שווה, הלוואי ככה שהקהל של ריאל היה בא בהמוניו לקאמפ נואו, בכל מקרה בוקה קבוצה גדולה, למכבי יש מזל שהיא באה עם הנוער והיא גם הצליחה לנצח. אהבתי את חלוקת התעודות ומדליות לי שעוזב, אהבתי לראות את שטראובר מתרגש, הוא בכה בלב, מבין אותו, הוא רק סבל שם, למרות שאני אוהד הפועל, הוא שחקן שאני לא שונא, בן אדם נחמד הוא היה בבית ספר יסודי שלי באיזה יום וחילק חתימות, הקהל לא התחבר אליו, ואני אוהב שחקני נשמה, וכאלה אין הרבה כבר בכדורגל. לדעתי במשחק הזה, מכבי היו צריכים לעשות את ההרכב הכי חזק שלהם מהשנים האחרונות, להקים "נבחרת מכבי" נגד בוקה ג'וניורס. למשל, שטראובר בשער, לזמן את בן-חיים מאנגליה, סטרול בהגנה או גונזאלס, פנסטיל באגף אחד, בקישור האחורי את טל בנין לדעתי היה לו מקום, בקישור ההתקפי את ביטון, לוז, עובד, לא יודע מי, זה היה מצליח יותר.
או שהם פשוט היו צריכים להביא עוד איזה כוכב או שניים שיחזקו את הקבוצה. בכל מקרה הם עשו משחק לא חכם..זה גם הזמן להיפרד מכל מיני שחקני עבר[אני לא זוכר אם עשו לדריקס איזה משחק פרידה אבל אפשר היה להכניס אותו בתור חלוץ ב-5 דקות האחרונות]. איך היה אורסמבל אתמול?
לשם שינוי מגיע שאפו להנהלה על אירגון המשחק אתמול,היתה אווירה טובה בסך הכל וידעו להיפרד משחקנים כמו שצריך. המשחק עצמו היה חלש מאוד,צריך להתחיל הכל מחדש לקראת העונה הבאה.
אני תמיד חשבתי שמכבי הוקמה ב1909 וככה היה כתוב בכל דפי המידע. רק בקיץ הקודם ראיתי שמדברים על 2006 שנת ה100 ושטויות כאלה
מי שהוקמה ב1906 היא מכבי ראשון-יפו,שלאחר מכן שונה שמה/או אוחדה (אחד מהאפשרויות האלו,אני לא סגור על הבטוחה) למכבי תל-אביב.
הם סתם המציאו את העניין הזה של שנת המאה כדי להוציא עוד כסף מהאוהדים בכל חגיגות הגלקטיקוס שלהם. עובדה שמועדון הכדורסל לא חגג שום שנת מאה.
קבלו את ניר קלינגר שהתחיל לחיות, רגוע, מפוייס, איש משפחה למופת: http://www.tam.co.il/19_5_2006/sport1.htm הרבה מאמנים בפועל יכולים לקנאות בו!
אוהדי מכבי -קראתם את הכתבה שעשו במעריב ? אם הייתי אוהד מכבי לא הייתי יוצא מהבית מרוב בושה. ביזיון מה שעבר השנה על מכבי תל אביב .