אני מקווה מאוד שתחת אלי כהן אנחנו נראה מכבי ת"א יותר טובה משל ה-3 שנים האחרונות (גם זאת של עונת האליפות האחרונה לא הציגה כדורגל מלהיב במשך כל העונה ההיא).
ורוד?מה ורוד?אף שחקן כמעט לא רוצה לבוא אליכם בשביל לקבל שחקנים אתם צריכים להקדים את נתניה,חיפה וכמובן את בית"ר,עזוב..בשביל להשאיר שחקנים שלכם אתם צריכים להיאבק חזק והמאמן שלכם כבר שנים שלא עשה משהו טוב בכדורגל,אני אפילו לא בטוח כבר כמה קשרים יש לו כמו פעם שהוא יביא זרים טובים[לא לשכוח שהזרים שאז כהן היה מתמחה בהם הם לרוב מבריה"מ והיום הם עולים המון] ובנוסף,אלי דריקס בינתיים עדיין שם.
צ'אבלינה ומנור חסן מועמדים למכבי תל אביב. אני לא רואה את חסן ונימני מצליחים ביחד באותה קבוצה (ורוסו) . אבל צ'אבלינה שוער לא רע בכלל
חטף?לא היה לכם בחיים סיכוי להביא אותו,כמו שרשמתי קודם,יש קודם כל את בית"ר,נתניה וחיפה ורק אחרי זה אתם לוקחים שחקנים,אין מה לעשות.
את זנדברג לא היה לכם שום סיכוי להביא,או שהיה נישאר בחיפה או שהיה הולך לכסף הגדול של בית"ר.וזה מה שקרה. אין למכבי כסף כדי לפתות שחקנים. אם חסן חותם במכבי זה יגרום לים של בעיות בין נימני,רוסו וחסן.מתכון בטוח לכישלון.
"אם חסן חותם במכבי זה יגרום לים של בעיות בין נימני,רוסו וחסן.מתכון בטוח לכישלון. " אני לא מאמין שהקרואטי ישאר במועדון
זה לא רציני להביא שוער שהוא ברמה נמוכה יותר משטראובר. אני קראתי שמדברים על שוער נבחרת טוגו, קוסי אגאסה ועל שוער נבחרת קרואטיה, סטיפה פלטישוקה, שאם הוא יינחת פה הוא יהיה מהשוערים הטובים שהגיעו לפה.
איפה קראת על פלטיקושה?אין מצב שהוא בא,זה נשמע לי דמיוני. ודרך אגב אני גם לא בטוח שציבלינה ברמה נמוכה משטראובר,דווקא הוא שיחק מצויין בפתח תקווה והוא מאוד מזכיר את שטראובר או ליתר דיוק את דוידוביץ כי גם לא יש משחק שלם טוב מאוד וטעות אחת במשחק. AVI AZULAI - כבר פורסם שרוסו יישאר במועדון והיום במשחק הוא גם יהיה הקפטן נגד בוקה לפי מה שהבנתי.
לא עקבת אחרי אתרי האינטרנט השבוע,אמרו לרוסו שהוא ממשיך לעוד שנה. למה ששוער טוגו יגיע לישראל?ממש לא הגיוני. צ'בלינה שוער לא רע בכלל .
למה שלא יגיע? טוגו לא איזה מעצמת כדורגל עולמית והגיע בסך הכל פעם ראשונה למוניאל אם אני לא טועה. וההוכחה לכך ששוערים יותר גדולים כמו אניימה הגיעו לפה. גם אג'יי שוער נבחרת גאנה שתשחק במונדיאל משחק פה,אבל הוא סתם שוער בינוני
אניימה הגיע לישראל בפוקס. הוא יהיה שוער טוגו במונדיאל ואם הוא יתן הצגות במונדיאל אני מניח שיהיו לו הצעות יותר מפתות ממכבי תל אביב עם כל הכבוד למכבי תל אביב בפרט ולכדורגל הישראלי בכלל.
יש סיכוי לא רע שהשוער של טוגו ברמה של אג'יי,לידיעתך. סמי אג'יי יכול להביא הופעה אחת אדירה במונדיאל ולהמכר במליונים ואחרי זהסתם להשאר בינוני.