את זה אף אחד לא זוכר, אבל כולכם קופצים שמדברים על הניצחון של מכבי חיפה על מנצ'סטר. מכבי ת"א לא שיחקה באותו משחק מול קבוצת כדורגל אלא מול כמה אנשים שרצו לגמור כבר את העונה וללכת הביתה. אפילו אוהדים בקושי היו.
joe_cool, זה לא משנה מה היו הנסיבות.. זהו יום שחור בהיסטוריה של בית"ר וכמו שסיר אלכס פרגוסון אמר פעם אחרי תבוסה של היוניטד של 5-0 לניוקאסל "זהו עוד יום בהיסטוריה של מנצ'סטר יוניטד".. ככה צריך להתייחס לזה...
מכל 3 המשחקים האלה הכי נהנתי מה4-1 המדהים על בני יהודה מ95... מכבי הזכירה לי את בארסה במשחק הזה. הפריצות של אבי נימני ורון נחמן באגפים, הדריבלים של איציק זוהר(מה שמאוד הפתיע אותי), המסירות הגאוניות של קלינגר... איך נחמן הזה נעלם ככה? ראו במשחק מול בני יהודה שזה שחקן גדול כל כך חבל שלא עברנו את גראסהופרס, מכבי של העונה הזאת היתה עושה דברים מטורפים בליגת האלופות.
קראת את מחשבותיי. על היונייטד הוא לא היה אומר "זה מנצ'סטר יונייטד. נקודה. מצידי שפועלים זרים ישחקו שם".
מוסא עזב את מכבי, למי אכפת איפה הוא יהיה עכשיו? אבל לפי וואן הוא היה צריך היום להצטרף לאימונים של אשדוד.
זה כמו שאף אחד לא יזכור את זה ששחקני מכבי עשו בכוונה ב-88 בשביל שגיורא שפיגל יפוטר ויקבלו 10...אלא פשוט זכרו את זה שחיפה נתנה למכבי 10:1...בדיוק אותו דבר (רק שבית"ר לא עשתה בכוונה)
10-0 10-1 מה זה משנה...התבלבלתי כי את ראשון ניצחנו 10-1 וגם אתכם ניצחנו 10-1 בשנים הראשונות של הליגה אחרי קום המדינה... לא קשור לתירוצים גל...בתאכלס זוכרים רק את התוצאה ונגד מי לא מי שיחק ואם עשו בכוונה או לא.
כל הכבוד לגלאקטיקוס שהצליחו לנצח את הקבוצה ה-2 שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
זהו? השאילו אותו סופית ליריבה העירונית? ברוך שפטרנו. ולמה בכפר קאסם? אני גר קרוב לשם (ראש העין, חצי מטר משם)... שיסיים את הקריירה במקום רחוק יותר.
לפחות נקבל עליו קצת החזר...150 אלף דולר לעונה הקרובה...עוד 130 אלף משכורת ימומנו מהפועל...אם הפועל ירצו אותו לעוד עונה זה עוד 150 אלף...ויש גם סעיף שיחרור לחו"ל. וגם אם לא יעבור לחו"ל...במידה ויעבור לקבוצה באירופה (בתום החוזה) מכבי תקבל 200 אלף דולר...ואם לאחת מהליגות הבכירות (ספרד איטליה גרמניה אנגליה צרפת פורטוגל) מכבי יקבלו 560 אלף.