אם את המשחק הזה מול סכנין אנחנו גם נפסיד, אפשר לומר שאנחנו הפכנו העונה לקבוצת מרכז טבלה. אנחנו ממוקמים במקום ה-5, והקבוצה לפני מהמקומות שיורדים ליגה בסוף העונה (נצרת עילית) מרוחקת מאיתנו 7 נק'. צריך להזהר, הפסד מול סכנין מסבך אותנו במאבקים מיותרים.
פה זאת אשמת איוניר בבחירת שחקנים.... ואם איוניר היה מאמן כזה טוב אז כנראה שהוא היה מונע את ההתרסקות הזאת.
מתי אנחנו לא עלובים במיוחד??.. נמאס כבר, אנחנו חושבים עכשיו שעוד עונה הלכה ולא קרה כלום אבל אם זה ממשיך ככה לעונה הבאה הדרך ללאומית סלולה. אני נתתי הרבה קרדיט לקאנן אבל הוא מוכיח את הליצנות שלו כל פעם מחדש. הוא בנה במכבי סגל ביזיוני והקבוצה נראית יותר גרוע מכל מה שהיה עם קלינגר. אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מתגעגע לקלינגר.. אם לוני לא הולך הביתה בסוף העונה חבל על הקבוצה הזאת, באמת שחבל.
זה עצוב ...התרגלנו להפסדים ואנחנו שמחים בתיקו כאילו ניצחנו את בית"ר למשל בגול של דמטירזה נגד ה.פ"ת קפצתי כאילו לקחנו אליפות .. פשוט הקבוצה מתחילה להתפרק המועדון הכי גדול בארץ אני כתבתי בעמוד הקודם את דעתי שצריכה להיות במכבי ואז אולי עוד יש סיכוי אני חושב שגרנט אולי יוכל להציל את המצב אבל אין לי כח להיכנס עוד פעם לסיטואציה הזאת של ריב בין קהל להנהלה זה נהיה כבר מאוס הפתרון הכי טוב זה יצחק שום ... עם לא אפשר להגיד באופן רישמי שאולי רק חורבן תביא ת'קומה .. עצוב
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3234436,00.html באמת מעניין ואפילו מרגש .. עומר ברק אוהד מכבי ת"א בכתבה מתוך בלייזר אני לא אוהב מכבי ופעם ראשונה שאני קורא טור של מישהו בכל כך קפדנות. שווה לקרוא!!
מה שווה לקרוא בזה? אוהד מסריח, שילמד קצת מאוהדי אינטר ובית"ר מה היא נאמנות. "אני יודע מה אתם חושבים: שאני לא אוהד אמיתי, שאני מפונק" אני לא חושב את זה, אני בטוח בזה.
למרות שאני מסכים עם רוב מה שהוא אומר אני חושב שהוא סתם מפונק. באמת היה פעם משהו קסום ומרגש לאהוד את מכבי, הרגשת שאתה מיוחד ושאתה אוהד את הקבוצה מספר 1 בארץ גם בשנים שהסתכלנו מלמטה על חיפה, הפועל או בית"ר. כל זה נעלם לגמרי ב3 שנים האחרונות. אבל עוד יבואו ימים טובים, וכשהם יבואו הוא ירגיש כמה אפס הוא יצא. *מצאתי בכתבה הזאת אחד שאני מסכים איתו ב100%: תגובה 27. כדאי לקרוא.