מכבי ת"א: אלי כהן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏3/7/05.

1. עד המוות הפועל Member

חשבתי על פיתרון בשביל מכבי ת"א
    במילא הקהל שולט בקבוצה בסופו של דבר, רק שבדרך עד שהקהל מקבל מה שהוא רוצה יש מלחמות בלאגנים ודברים שרק מזיקים לקבוצה
    לדעתי הכי טוב בשביל מכבי ת"א יהיה לעשות ככה:
    51% מהקבוצה בידי האוהדים- שהם יהיו אלה שמקבלים החלטות ע"י נציגים שנבחרים ע"י כלל האוהדים שרשומים בארגון (כמו שברצלונה מנוהלת)
    49% בידי אנשי עסקים שאוהדים תקבוצה ורוצים רק לתרום למען הקבוצה, ולהם יהיה חלק בקבלת החלטות.
    ההחלטות מתקבלות ע"י הצבעה של כמה נציגי אוהדים, שיהיו רוב בקבלת החלטות, וכמה אנשי עסקים

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בקיצר, לקחת את מודל הניהול של קבוצות כמו בארסה או ריאל מדריד, וליישם אותו פה. יכול להיות רעיון נחמד, אבל אני לא ממש חושב שזה יעבוד פה.

3. Raulito Madridista

אז היום בשיעור ספרות היינו צריכים לנסות לחבר שיר. לא היה לי נושא אז החלטתי להתמקד במכבי ת"א ויצא לי שיר דווקא לא רע. אני לא רוצה שתקחו את זה אישית, אני לא בא להעליב אף אחד פשוט זה התחרז לי.

הנה השיר:

בתחילת העונה הביאה מכבי ת"א שחקנים גדולים.
    כבר לאחר שלושה מחזורים, ראו במכבי רק אבק כוכבים.
    הגלאקטיקוס הפסידו בחוץ להפועל כפר סבא,
    וברקוביץ "רץ" על המגרש כמו סבא.

חלום ההצלחה באירופה נגמר מהר,
    אחרי שאחד הקפריסאים כמעט את כל מכבי סיחרר.

ברקוביץ החרים משחקים כאשר שמע שהוא לא בהרכב,
    לקלינגר כאב מרוב בעיות, הלב.

לתוכנית של שלי יחימוביץ הגיע,
    במגרש ששיחק לא תמיד הזיע.

במחזור ה-12 הקבוצה הייתה במקום החמישי,
    קלינגר שפוזל בעין שמאל שילם את המחיר.

גם בעידן קאנן הקבוצה לא פגעה,
    נגד נצרת עילית ברקוביץ קיבל אדום וכמעט גמר את העונה.

שנימני ורוסו פצועים,
    למכבי ת"א אין מנהיגים.

הקבוצה שהכריזה על דאבל,
    רואה את האליפות נוחת כמו ב4 מתוך 5 שנים האחרונות: בכרמל

מהגביע הודחה מכבי ת"א על ידי הפועל עכו, לאחר שחטפה רביעיה,
    אין סוף לבושה!

עונת המאה תיגמר בכישלון,
    האוהדים שקנו מנויים בהתחלה צועקים "ביזיון!"

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם זה לא היה עצוב, אולי זה היה מצחיק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

5. forza barca Member

שיר באמת עצוב מנקודת מבט של אוהד מכבי ת"א!

6. השחקן ה-13 Member

שיר שבכלל לא מפתיע אותי כאוהד מכבי
    ביוני כשכולכם שמחתם והיללתם את לוני והקניות שלו אני אמרתי שלא יעזור כלום , מכבי זה פלופ וחיפה תישאר אימפר
    ואכן, כך קרה...

7. EL Capitan Member

איזה כיף לבוא ולחבר שלי, שיש לו מנוי בשער 11, ולהגיד לו: "מול מי היום אתם משחקים ברבע הגמר?".

השחקן ה13, טוב שאתה לא מתאכזב. בינתיים, אתה יכול להמשיך לשיר ביחד עם כל אוהדי מכבי "לוני לך הבית אווו אווו אוווו". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

8. Daniel_Harush Member

השינוי שלדעתי צריך להיות במכבי:
    מכבי ת"א צריכה שינוי בעונה הבאה תחילה די ברור שלוני ישאר גם בעונה הבאה .
    אז צריכים לעמיד תקציב ראוי של כ-35-40 מיליון שקלים שרובו יושקע בזרים .
    תחילה להביא את יצחק שום בכל סכום שיתבקש הוא הכי חשוב בתהליך הבניה . שנית להחזיר את רוב שחקני הבית בכדי להחזיר את הזהות של המועדון וגם שחקנים שבאמת ילחמו .
    בשער להשאיר את שטראובר כי למרות הכל הוא נתן עונה טובה , שוער שני חיימוב .
    בלמים - גונזאלס להעיף יחיאל להשאיר כנ"ל את ז'אן בתור מחליף .את סטרול להשאיל לאחת הקבוצות עם לא אז להשאיר גם אותו . להביא בלם ברמה של מיטרבסקי / אולארה ועם צריך להשקיע אז אפילו יותר מ-200 אלף דולר בעונה .
    בנוסף לנסות לצרף את אחד הבלמים המוכשרים בליגה:בלם הפ' פ"ת זאב חימוביץ' הכישרוני או להביא את דקל קינן (למרות שהסיכוי נמוך) או במקרה הכי גרוע את שי בנאי הכישרוני ממכבי פ"ת .
    מגנים - במכבי כיום נמצאים 2 מגינים ברמה טובה :סאלם אבו סיאם ויובל שפונגין הכישרוני כאשר אבי יחיאל ויקיר שינה יכולים להיות מחליפים , אך הבעיה שסאלם בתקופה לא טובה ושינה הוא לא מהשחקנים המוכשרים במועדון אז כדאי לנסות ולצרף את מגן נב' ישראל רוני גפני (שחקן בית) או חיים מגרלשווילי (סיכוי נמוך) .
    קישור אחורי - להעיף ומהר את הבקירי הזה , את שירן ייני להשאיל לאחת הקבוצות ולהחזיר אותו כעבור שנה , את תמיר כהן ומשה מישאלוף להשאיר הם שחקני בית נחוצים ואליהם לצרף קשר אחורי זר ברמה גבוהה אפשר לפנות לאימורו לוקמן מבני יהודה עם לא אז לקנות זר אחורי מחו'ל ברמה גבוהה במחיר גבוהה יחסית לשוק .
    בנוסף לנסות לצרף את עידן מליחי מבית"ר שאולי יסכים מפני שאין לו סיכוי למלחמה על ההרכב עם אלברמן .
    קישור קידמי - ברקו ומסיקה להעיף ממכבי וכמה שיותר מהר (עם כל הכבוד לארז הוא לא שחקן ברמה של מועדון מפואר כמו מכ' ת"א) .את נימני , לירן כהן ורוסו להשאיר אני מאמין ברוסו ולירן כהן שהם יכולים לתת מלחמה על האגף הימני בקישור ועם מעיפים את רוסו אז שיחזירו כמובן את אלי ביטון לאותה עמדה או כחלוץ שני .
    את עובד להחזיר הביתה וכמה שיותר מהר בנוסף אליו להביא קשר התקפי ברמה דומה לזו של בוקולי וגם עם זה יעלה הרבה .
    לנסות לצרף את דוד רביבו ובן לוז שתיהיה מלחמה על ההרכב וחוץ מזה יהיה יפה לראות הרבה שחקני בית בסגל .
    בהתקפה - להעיף את כולם למעט אופיר חיים ואולי רועי דיין שישחק בתור חלוץ 2 מחליף .
    להביא 2 זרים ברמה גבוהה ולנסות בכל הכח להביא את שי הולצמן ועם לא אז איתי שכטר .

הרכב :
    שטראובר , אבו סיאם , בלם זר , קינן/יחיאל , שפונגין ,לוקמן/קשרזר ,ל.כהן/רוסו , עובד , נימני , ביטון/חיים(כחלוץ שני) ובחוד זר או הולצמן
    חלום!

9. EL Capitan Member

אממממ... מנהלים, אני מבקש לשנות את הכותרת ל"מכבי ת"א: ב-י-ז-י-ו-ן".

10. Legolas Member

זה היה פורטגלי שהגיע אליהם מפורטו שסיחרר אותם כמו כלום,עדין זוכר תמשחק.
    נסכם את העונה של מכבי השנה תביזיון אחד גדול והביזיון הכי גדול הוא הבאתו של טון קאנן במקום להביא מאמן כמו אווינר שהיה יכול להוציא יכולת דיי טובה ממכבי ולא מהסוחר רכב המלוקק.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר?תראה מה קרה לאיווניר בנצרת עילית מאז....גם לא משחקים טוב וגם בחירת הזרים על הפנים..
    אני לא רואה יתרון דווקא של איוניר על קאנן..מילא היית אומר שום או מישהו כזה.

12. לא מצאתי כינוי Member

איווניר נכשל בבחירת זרים גם לפני שהיה מועמד למכבי (סשלר,פטמיץ',ג'וקיץ',קוקול,קרוגלאן)

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק מחזק את מה שאני מנסה להראות.

14. Legolas Member

אבל מתי הגיעה הירידה של איוניר וקבוצתו? ממתי שהיה דיבורים על צירופו למכבי תל אביב, עד אז הקבוצה שלו שיחקה טוב ואין מה לעשות ששניים מהשחקנים הכי טובים של נצרת(יואב זיו ודאורטה) שהיו אחראים לרוב השערים שלהם עוזבים קשה למצוא מחליפים ברמה ראויה, חוץ משכטר אין אף אחד בנצרת עלית שמשתווה להם.
    בכל מקרה, הייתי מעדיף כל מאמן על פני קאנן שהשיטות שלו מוזרות ולא נראה שבכלל הוא מבין מזה טקטיקה ופשוט אומר לשחקנים לשנות מערכים כל הזמן שהוא לא מתרגל אותם באימונים ואי אפשר לשנות מערך בשנייה שהם כל השנה היו רגילים למערך אחר.

15. מכבי הרצליה ! Member

אבל האוהדים תלו שלטים שהם רוצים את קאנן, למה שההנהלה לא תקשיב לאוהדים?? ככה זה עובד במכבי לא?