מכבי ת"א: אלי כהן הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏3/7/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קהל רציני? אולי. אם הקבוצה היתה מצליחה, אנשים גם היו שוכחים מנמני, אבל כשבכל מקרה אין כדורגל זה קל לשים ערכים מעל לכל.

קהל טיפש? בהחלט. מכבי ת"א חדלה להתקיים, עכשיו זו מכבי נמני.

2. נדב מיכאלי Member

תראו איזה שקרן ברקו-ביץ' :
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3222214,00.html

השופט שאל אותו אם הוא היה אצלו בעבר כשהוא תפס באשכים של איציק זוהר וברקוביץ' אמר שזה לא היה הוא ושהוא שחקן הוגן.
    מכבי תל אביב צריכים לשמוח על העונש שברקו-ביץ' קיבל,הוא לא תרם להם כלום השנה ורק עשה נזקים.
    שחר שיחק אותה שלא הביא את ברקו-ביץ' לחיפה.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב שקרן..אם הוא אמר את זה הוא אידיוט יותר ממזרחי...

4. d3fton3s Member

לא כל כך מסכים איתך, אבל כאן זה יותר דעה אישית, ככה שאין מה להתווכח..

וברקוביץ זוכר רק כשפוגעים לו באגו, חוץ מזה הוא לא ממש זוכר כלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. דוקטור Member

מזה נשמעים? איפה נשמעים? במדיה! כתבתי לך חצי שעה הסבר על זה ואני לא מתכוון לחזור עליו.

וריינמן, זה שאתם מקללים את ברקו בכל הזדמנות, זה שההנהלה רצתה להיפטר בקיץ מאלון חזרזי וזה שרובן עטר עזב לנתניה ואף אחד לא אמר מילה. מספיק?

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבת הסבר מכובד ויפה, ויכול מאוד להיות שגם מדויק. אבל גם אם זה נכון, לא יכול להיות שהרוב ייתן לקול של מפגרים בודדים להישמע כל כך חזק. התקשורת תקשיב גם לצד השני, אני בטוח.

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אתה בטח מדבר על תקשור במדינה אחרת.. לא אצלנו.

8. דוקטור Member

דבר ראשון אני מודה לך על הקריאה והפידבק.
    אבל בכל אופן מה אתה מצפה שנעשה איתם? נירה עליהם רקטה משער 8 בזמן משחק? נתקוף פיזית את בתי התקשורת הכתובה שנותנת להם פיתחון פה?
    או אולי את הכתבים המקושרים אליהם? אין מה לעשות הם לא יפסיקו עם זה כל עוד התקשורת מעודדת אותם ונותנת להם במה.
    ולא! תקשורת הספורט בארץ לא תקשיב לצד השני. כבר עכשיו הרי אין מבחינתם צד שני כי עובדה - כמה ילדים לבשו חולצות שחורות = "אוהדי מכבי במחאה".
    לא חלק מהם, "אוהדי". תבין, המטרה של תקשורת הספורט הישראלית היא לעלות על הסכסוך הבא, על הליכלוך, האינטריגות בחדרי ההלבשה,ההוא שאמר על ההוא,
    לרקוד על הדם של כל מי שלא צלח לו המזל. התקשורת הספורטיבית בארץ הגיעה לרמה הנמוכה ביותר בתולדותיה, המילה אובייקטיביות לידה נשמעת כמילת גנאי.
    היא לא פחות גרועה מזירת עיתונות הכדורגל בגלזגו במצבה הנוכחי.

בעיני, התסריט הבא לא דמיוני: בעקבות מהומה רבת פצועים בסוף משחק כדורגל עיתון ספורט בכיר בארץ יוצא בכותרת: "חשד לביזת הפצועים ע"י אוהדי XXXX"
    כשהחשדות כלל לא אומתו או כלל אינם נכונים. זה קרה באנגליה לפני 17 שנה למה שזה לא יקרה כאן? הנה עוד מעט יש עוד מפגש בין סכנין לבית"ר.

9. דוקטור Member

http://sports.walla.co.il/?w=/7/867810

בלאגן! האם זה נכון? אם כן, זה מעיד על עוד פארסה מבית מדרשו של הכישלוני שהבטיח תשובה עד ל 1 במארס וגם מצידו של דריקס שהבטיח תשובה חיובית לקאנן.
    מצד שני... אתר וואללה!...

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים עם הכל (ומצד שני, יש גבול כמה זמן אני מוכן להקדיש לדיון על אוהדי הקבוצה הזאת!), אבל עם דבר אחד אני אסכים. תקשורת הספורט בשפל מדהים ובתור אחד שבא משם, אני יודע את זה יותר טוב מכולם לצערי.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאנחנו מקללים שחקנים שפגעו במועדון מראה שאנחנו לא אוהבים את המועדון?
    ברקו-ביץ' ביזה את עצמו,מוזר לי איך עדיין אוהדי מכבי תל אביב לא מפנימים איזה שחקן מטומטם הוא..
    הוא עדיין לא מספיק הרס לכם את העונה?

זה שההנהלה לא רצתה להחתים בהתחלה את חרזי זה קשור לקהל?

ושעטר עזב הייתה המון התמרמרות בקרב האוהדים..נכון,לא עשו מספיק...אבל חשבתי שאנחנו מדברים
    על הסמל של המועדון ועל הקבוצה עצמה,אתה מדבר רק על שחקנים...אני מדבר על המועדון שהוא
    מעל לכל שחקן...

12. דוקטור Member

תאמין לי שהרבה מאוד אוהדים, ואני ביניהם, חושבים שאבי נמני פגע במידה מסוימת במכבי בשנים האחרונות אבל זה לא גורם, לי למשל, לשנוא אותו.
    גם כשהוא היה בבית"ר, ורבים חשבו שזה מצב אופטימלי, לא שנא אותו גם מי שהתנגד לו. אוהדים צריכים לזכור מה עשה השחקן בעבר למען המועדון.
    גם אתם צריכים לזכור מה אייל עשה למען מכבי חיפה, והוא עשה המון. עם כל הכעס כלפיו העבר המזהיר שלו בקבוצה צריך למנוע מכם מלקלל אותו.
    בדיוק בגלל זה אני הבעתי כאב רב לשמוע את אוהדי מכבי מקללים את קלינגר, בית"ר את אוחנה למרות הצידוק שנתנו לזה כי הם מקללים את "המאמן" ולא את האדם או השחקן.
    נכון שהקבוצה מעל לכל (אצל אוהדי נמני זה לא ככה אבל כבר כתבתי עליהם מספיק) אבל עדיין צריך לזכור את תרומתן של הנפשות שפעלו בה,
    גם אם הן עברו קבוצה או חלילה, יצאו כנגד "הבעלים".

13. d3fton3s Member

ברקו רוצה לנסות לבקש חנינה אחרי שלושה משחקים שיחמיץ (משמע 1 באפריל, אחלה תאריך לבקש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx) בכדי לשחק נגד חיפה בבלומפילד.. לא כל כך נראה לי שיתנו לו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוקטור,עדיין לא הבנתי אז מה קשור שהקהל לא אוהב את הסמל עצמו...עד עכשיו דיברת רק על שחקנים.

כל הזמן מתנפלים על חיפה בעניין ברקו-ביץ' ובאמת שוחכים להתנפל על אוהדי מכבי[קלינגר] בית"ר[אוחנה]
    והפועל[סיני],במקרה של ברקו-ביץ' השחקן פגע במועדון בנשיא שלו ובאוהדים ומגיע לו היחס הזה.

15. דוקטור Member

אה.. עכשיו הבנתי.
    ריינמן, לא דברתי על עניין הסמל עצמו דיברתי על שחקנים שהפכו לסמל בעיני האוהדים - שחקן המסמל בעיניהם את קבוצתם ותמיד יהיה מזוהה איתה.
    ובעניין זה, לדעתי ברקו לא פגע לא במועדון ולא באוהדים אלא רק ביענקל'ה. להיפך הוא בא והתרפס בפני המועדון שיקבל אותו אך הכעסים שלו על הדחיה
    הופנו רק כלפי שחר. גם אחרי שחתם במכבי הצהיר שהמועדון והאוהדים יקרים לליבו.

ואיך שכחתי את סיני - ה*ועל?

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/06