אומרים שגיא חיימוב שוער טוב, ביום שבו שטראובר יאבד את הקרדיט של המאמן (לא משנה מי המאמן, קאנן או כל אחד אחר), רק ביום הזה נוכל לדעת אם מה שאומרים עליו זה נכון, ואז יהיה למכבי שוער נורמלי בשער (עם כל הכבוד לשטראובר שהיה שוער יציב בעונת האליפות, וגם העונה הביא לנו לא מעט נקודות).
מה יהיה, גם לך יש יס?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ואני אומר לתת לגיא חיימוב צ'אנס. שחקן בית שאומרים שיש לו עתיד גדול, מה רע? ואני מאמין שקאנן יתן לו צ'אנס אם הוא נתן לליאור ז'אן
סתם יורד לרמה של הקנאנקטיקוס / עגליקוטיבלוף / לוניטונס כמו שנאמר : "אין שמחה כמו שמחה לאיד " http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
בדרן אתה אהה? איפה ראית פה אוהד מכבי מספים ככה שצריך לרדת רמה כלשהי? לא ירדת שום רמה, זאת פשוט הרמה שלך כנראה.
חחח אהבתי, לוניטונס חחחח... ותראו, מוזר לי שלא ממש שמעתם על גיא חיימוב. ממה שהוא אמר לאבא של חבר שלי, הוא סבלני ומחכה להזדמנות שלו כבר הרבה זמן. איך שגל ניר חזר מהשאלה, היה לו עונה אחת שנותרה לו בחוזה והוא ידע שלא יחדשו לו אותו (או שגל ניר הושאל למכבי, אני כבר לא זוכר...). מכאן הוא רק מחכה להזדמנות שתנתן לו כשוער ראשון, אחרי ששטראובר יעזוב, מתי שמכבי סוף סוף תקבל ראש ותחליט לעשות את הצעד הזה. אם אני לא טועה, הוא כולה בן 20, ככה שאם באמת הוא "יקיים" את ההבטחה שבו, מכבי הולכת להרוויח ובגדול.
אי אפשר לתת לשוער בן 20 מקום קבוע בהרכב, זה לא מגן או חלוץ, זה תפקיד עם אחריות כבדה יותר. בינתיים הוא משתפשף בגביע הטוטו, צובר קצת ניסיון. כשמכבי ייפטרו משטראובר, אין בכלל ספק שחיימוב יהיה השוער הראשון. ביינתים גיא לא עושה בעיות, וכמו שאמרת הוא מחכה להזדמנות שלו,אז אין ספק שהוא בדרך הנכונה.
אבל למה רק בגביע הטוטו? הליגה די גמורה למכבי ת"א, ושטראובר מתחיל עם ההתנהלות פרימדונה לעונה זו, למה לא להכניס את חיימוב?
נכון שגם ככה העונה הזאת גמורה, אבל במקרה שההימור על חיימוב כשוער ראשון ילך לעזה.. אנחנו לא צריכים לרדת ליגה.
ככל הנראה, קאנן יעמוד על הקווים גם בעונה הבאה, אבל אם הייתם קאנן, את מי הייתם משאירים ואת מי הייתם מביאים?
השחקנים שהייתי משחרר ממכבי ת"א: 1) ג'ובאני רוסו- "הגלאקטיקו" הכי מאכזב, אולי הוא מתאמץ ונותן את הנשמה כל משחק, אבל זה לא זה. זה לא רוסו של חיפה. אמנם הוא באמת מקצוען אמיתי, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב בשבילנו. 2) אייל ברקוביץ'- באמת להסביר למה?. 3) ארז מסיקה- מסמל את תקופת הקלינגר במכבי ת"א, שחקן אפור שהגיע מחיפה ואיכשהו הצליח להשתלב בהרכב שלנו. כדורגל אין לבחור, זה בטוח. לשחקנים כאלה אין מקום במכבי ת"א 4) אבי סטרול- זה לא אתה, זה אני. אני חשבתי שיצא ממך משהו, שתהיה בלם מוביל. אולם אתה בשלך, ממשיך באי יציבות, ורוב הזמן יותר מזיק להגנה מאשר מועיל. להתראות. 5) יקיר שינה ורועי דיין- בדיחות, שני "כשרונות" שעוד יגיעו רחוק הא קלינגר? אנטי כדורגל בהתגלמותו, הבייתה. 6) אופיר חיים- עוד שחקן שפשוט לא ברמה מספקת , בקבוצות קטנות הוא ייפרח. 7) לירן שטראובר- לבחור יש עונה מדהימה, אין עוררין על כך. אבל הבחור מזדקן, ועדיף להפטר ממנו עכשיו ולהתחיל להריץ את חיימוב. יוג'ין טריקה לא ברשימה הזו, מכיוון שאני חושב שהוא שחקן מצויין שלא קיבל מספיק הזדמנויות. הוא לא קשר שמאלי, הוא צריך לשחק באמצע. כאשר הוא שיחק בעמדה הטבעית שלו בסיבוב הקודם נגד בני יהודה, ראינו כמה הוא יכול לתרום לנו. הייתי משאיר אותו. שחקנים שהייתי מצרף: 1)חיים מגרלשווילי- חיים הוא כל מה שאבו סיאם לא. מגן שמאלי מצויין, עם יכולות מצויינות הן בהגנה הן בהתקפה. הוא מתייבש אצל רוני לוי, אם קאנן יצליח להביא אותו, העמדה הזו סוף סוף לא תהיה החיסרון הגדול שלנו. 2) קלמי סבן- גם הוא מיואש מחיפה, וגם הוא רוצה להוכיח את עצמו, בלם מצויין שיכול רק להוסיף לנו. 3) משה אוחיון ויניב עזרן- הכישרונות האלה מיובשים ע"י מזרחי, אחרי שבעונות הקודמות הראו מה הם יכולים לעשות. מדובר בכישרונות גדולים (במיוחד עזרן), שהתבגרו קצת, ועכשיו הגיע הזמן לנסות ולהביא אותם לקריית שלום. 4) זרים איכותיים בעמדת הקשר האחורי והחלוץ. כמובן שיש גם אופציות לא ריאליות, אבל חבל לעסוק בהם.
אני רק זוכר שבתחילת העונה כמה אנשים פה אמרו שאבו סיאם עדיף על מגרשוילי וקייסי... John Barnes אני מסכים איתך כמעט בהכל חוץ מארז מסיקה,כמעט כל פעם שיצא לי לראות אותו[ויצא לי לראות אותו די הרבה] הוא היה יותר טוב משאר שחקני מכבי והוא בכלליות שחקן טוב עם פוטנציאל לא רע..אמנם הוא לא סתם עף ממכבי חיפה ומהפועל תל אביב,אבל גם לא סתם הוא היה שם...
הסיבה היחידה שהייתי משאיר שחקנים תת רמה כמו רועי דיין,יקיר שינה,וסאלם בקבוצה היא שהם שחקני בית ולצערי על החומר הזה מכבי תאלץ להתבסס בעונות הבאות. למכבי מגיעים שחקנים בלבל גבוה יותר. חוץ מהם הייתי משחרר את שטראובר אבל רק במידה וחיימוב משתפשף בצורה רצינית יותר כבר העונה,רצוי שלא לשחק עם עמדת השוער יותר מידי.