הוא עזב בגלל האנטי-מכבי המאוד חמור שהיה כאן למשך מספר חודשים (שדעך טיפה), לא כי מכבי לא זכתה באליפות. זה כמעט לקח גם אותי, ובאופן כללי הרבה עזבו בגלל זה.
אנטי מכבי? חוץ ממני ועוד אחד שניים בתכלס אני לא רואה פה איזה משתמש שכזה שונא אתכם. יש הבדל בין אנטי מכבי לבין לא לגמור מהמנהל המצוין קרויף. בכל מקרה אין לי ספק שאם תחזרו לקחת אליפויות קלות לפתע יצוצו פה עוד כמה וכמה אוהדי מכבי.
חוץ מפיתוח אלגוריתם שמצרף גיף של רעשן בכל פעם שכותבים מכבי, הוצגה כאן כל צורה של שנאה למכבי ונגזרותיה מצד משהו כמו שליש מהמשתמשים הפעילים כאן (זה המון).
שטויות, מי שמחפש להיות מסכן בסוף מוצא סיבות בכח להיות כזה. יש פה מספיק משתמשים, הרבה מאוד, שסוגדים לכל דבר שקשור למכבי תל אביב ותמיד "תופסים את הצד שלה" . לכל דיון יש 2 צדדים, מי שמחפש להתמסכן בסוף יחשוב ברצינות שהוא כזה. אין פה שונאים לשום דבר, חוץ מאיתי שבאמת שונא. יש פה פורום כדורגל עם מגוון דיעות, אם משהו לא מתחבר למה שאתה חושב, זה לא אומר שיש שנאה, אלא פשוט דיעה נוגדת למה שאתה מאמין בו. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
הייתה כאן תקופה בה כל אחד שקצת נתן מילה טובה על מכבי חטף מטח האשמות, ועל כל חצי דבר שעושה מישהו ממכבי פיתחו דיוני שרשורים של שנאה יוקדת, זה נכתב גם בזמנו. במקביל גם נכנסו בי גם בלי שהייתי מעורב. אני לא היחיד שיעיד על כך, ואני לא מבין למה צריך ליפות את המציאות. לפעמים הפורום הזה הוא חרא טהור.
כואב הלב. אוהדי יריבות גדולות של מכבי ת"א הם "אנטי מכבי". אני דווקא אוהב שיש הרבה שונאים לקבוצות שאני אוהד.
דיון חסר תכלית. אפשר להתעלם ממשתמשים בלחיצת כפתור, יש פה מספיק חבר'ה הגיוניים שאפשר להתדיין איתם בכיף, מי שמחליט לברוח, חבל. הלאה. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
זה לא האישיו. העובדה שהשיח כאן על מכבי ודברים שקשורים אליה היה ברמת המיץ של הזבל בפח של משה פרימו זה האישיו.
אני רואה את זה הפוך. הרבה מסרים של ג'ורדי משודרים פה כאילו תורה מסיני. אני אגב כן מעריך את ההולנדי על דברים ששינה אצלכם, ועדיין לא צריך לחשוב שאוהדי קבוצות אחרות נולדו אתמול. לגבי נושא הנבחרות, מי אם לא פרגי הגדול עשה הכל כדי ששחקניו ישחקו כמה שפחות בנבחרת. מספיק לבדוק מתי סקולס פרש מנבחרת. וגם גיגס יכל לשחק יותר - יש לו 64 הופעות ב - 16 שנה בנבחרת, בוא נגיד זה לא יותר מדי יחסית לכזו תקופה ארוכה. יש הרבה טריקים ולא מכבי ת"א ולא הפועל ב"ש הראשונים שרוצים פחות עומס מנבחרת כדי שהשחקנים יבואו במקסימום כשירות למשימות הקבוצה.