לאוהדי הקבוצה, אתם לא חושבים שהעמדה במגרש שהייתם מצפים לראות בה את החיזוק של הדקה ה 90 היא דווקא בעמדת הקשר האחורי?
רק דודזאדה ורפאלוב? בעידן השייחים של היום כמעט ואין (99.99%) שחקנים טובים שמזוהים מועדון ונשארים נאמנים לו לאורך זמן. בגרמניה זה קורה עם באיירן, בצרפת עם פסז', אצלינו כולם נוהרים למיצ'ייה. תמים מי שבונה על משהו אחר.
סלח לי טלקיסקי, אתם מתייחסים לשחקנים ששיחקו אצלכם כאילו זאת שבועת נאמנות של סמוראי. מילא היה יחס סביר לשחקנים במועדון, אבל כבר בערך 10 שנים היחס לשחקנים הוא על גבול המחפיר.
היחס לורמוט היה מחפיר? אוהדים חיכו לו בשדה תעופה כדי שישאר בהפועל. אתה באמת טוען שהיחס של אוהדי להפועל לורמוט היה מחפיר? גם לגבי זהבי.מתי הוא קיבל "יחס מחפיר" מאוהדי הפועל? אתה רוצה שוב לכתוב לי להזדיין מפה כמו אחרי השלישייה מביתר? כל הודעה שלא באה לך בטוב אתה נהיה איזה שומר הסף של הפורום. יעני המשתמש שכותב תמיד לעניין ממש, אורימור.
מאוהדי הפועל לא, מההנהלה כן. את היחס המוגזם לחלוטין הם קיבלו אחרי שבחרו, לא לעזוב, אלא לעבור מקבוצה שנייה לקבוצה שלישית שאף אחת מהן היא לא הפועל. עם כל החוסר אהבה שלי לזהבי, הוא קיבל מנת שנאה מוגזמת לחלוטין מהאוהדים שלכם.
עם כל החרטוטים על שפיכת כספים במיצ'ייה, יצא שמכבי ברווח של מיליונים הקיץ, והיריבה הגדולה שלה במינוס שמכבי צברה ב-5 שנים. סוף מאכזב לחלון האירופי, אולי יגיע שחקן רק לליגה. אין לדעת.
קרויף אכזבה ענקית לא פעם הוא אמר שאחד החיסרונות של הקבוצות הישראליות ואי הצלחתן באירופה הוא הגבלת הזרים והינה למכבי היה מקום לזר ולא ניצלו אותו לא מאמין ששחקן זר ברמה ירצה לבוא רק לליגה, לא מבין את ההתנהלות השכונתית הזו חבל מאוד עם הסגל הזה מכבי לא תעבור שלב באירופה (מקווה שאני טועה) בנוסף לדעתי היה אפשר להביא גם בלם יותר טוב . מאכזב מאוד
בניגוד לזהבי ורמוט הוא באמת סמל של הפועל וכשהוא עבר למכבי זה היה בתור חפרפרת שניסתה לחבל במשחק של הקבוצה
זאת עדיין הפרנסה שלהם. הגיוני שכסף יהיה שיקול מכריע בקבלת ההחלטות שלהם. אף פעם לא הבנתי את האנטי נגד זה.
אין מקום לדיבורים על בוגדים. אין סמלים היום. מכבי תל אביב הרימה את עצמה למקום הראשון מבחינת איכות הקיצוניים, מה שהיה שלך לנו שנתיים, ולדעתי יחד עם הקשר האחורי זה המקום הכי חשוב. אצילי, מיכה, עטר ובלקמן ביחד אפשרויות ספסול ישיר לכל מי שלא טוב ושחקנים טובים. את וואקמה ומליקסון הייתי לוקח לפני כל אחד מהם אבל אנחנו חודש וחצי תקועים רק איתם, בלי שום יכולת רענון וזה גם מה שהופך אותנו לחלשים משמעותית העונה. ייני בתור קשר אחורי זה בדיחה והוא לא מספיק טוב, הבחור לא נכנס להרכב של כל קבוצות הצמרת ולא ברור איך הוא מקבל את הקרדיט הזה, אבל אולי אולי, כאשר סושיץ' ובאטוקיו לפניו זה יראה בסדר. ברור שריקן שם יחד עם ייני זה בדיחה עוד יותר עצובה. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
כבר שנה שניה ברציפות שהוא לא מצליח להביא 6 זרים לקבוצה שלו. אני אפילו לא מדבר על אם הזרים שהוא מביא טובים או לא. אבל העיקר שהוא הטיף נמרצות על כמה צריך להגדיל את המכסה. איזה חרטה האיש הזה. קרויף: "בלי שינוי מהותי, לא תשיגו תוצאות"