אני לא הייתי אומר שזה בגלל מגבלת הזרים. אוהבים לשלם לישראלים הרבה מאוד כסף, אתה בטח יודע, כמו שאתם משלמים לידין.
אני גם חושב שמכבי הייתה חייבת ללכת בכל הכוח על רואדה, ההגנה שלה היום תלויה בצורה יוצאת דופן בטב"ח הבלם והוא כבר לא ילד והאמת שהוא מאוד הפתיע בכושר הטוב שלו. ולנושא אחר, יש הרבה שחקנים שמתנדנדים, הרבה שחקני רכש מהעונה שעברה לא המשיכו. שגיב יחזקאל בדרך לק"ש וספק אם יצליח איי-פעם במכבי. מרסלו, שבתקשורת כתוב שעלה למכבי מעלה מיליון דולר, וחלק פה טוענים שהגיע בחינם - הושאל לבני-יהודה. החדשות האחרונות מדברות על רפאלוב למכבי. עכשיו על פניו רכש מבריק, אבל אם בנוגע לעטר מדובר על שנת 2013, אז רפאלוב היה שחקן גדול עד 2015 או משהו כזה. הוא היה פצוע זמן רב, הוא ירוויח המון כסף, העמדה שלו היא בצד שמאל כשעטר ממוקם שם(הוא לא באמת אוהב להיות חלוץ מרכזי), ואולי מדובר רק בשם גדול אבל בשליפה מהמותן של מכבי ברגע האחרון? היא הייתה צריכה להיות יותר יצירתית. ועל אלמוג כהן היו צריכים להילחם לפני כי הוא גרזן אמיתי אבל למרות העונה היוצאת דופן שלו מבחינת כיבושים - זה קורה אחת להרבה זמן.
יש לי הרגשה שמרסלו יכול להיות הצלחה בקבוצות שמשחקות עם 10 שחקנים מאחורי הכדור, כמו בני יהודה, יהיה מעניין לעקוב.
מכבי רוצה את רפאלוב, לאותה עמדה שהיא שברה עבורה את שיא ההעברות בתוך הליגה לפני פחות או יותר יומיים? עושה רושם שג'ורדי מנהל את מדיניות הרכש עם עמוד הויקיפדיה של הפועל ת"א 2010, הדף של נבחרת ישראל בהתאחדות ושידורים חוזרים של המשחקים של מכבי באירופה.ן
מכבי ת"א רוצה את רפאלוב סתם כי הוא "ישראלי בכיר". בב"ש יכולים להיות רגועים. אין שום הגיון מקצועי בהבאתו ועוד אוהדים שלהם מטיפים לאחרים על איזון. Sent from my SM-G930F using Tapatalk