מכבי תל אביב 2017/18: אנחנו לעצמנו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by orimor2212, Jun 30, 2017.

1. סמואל אטו Member

סילפו לגמרי את כל מה שהוא אמר.
    הוא לא טינף על אוגו ובכלל לא אמר את
    המילה ״שואו״.

2. DRORIKO Member

אגב יש לו גם תאום חיפאי-דקל קינן

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הגשתם הצעה של 2 מיליון יורו על אלמוג כהן.
    אני לרגע לא מזלזל באחרון, אבל רק לי יש את התחושה שבסכום העברה כזה (נוציא לרגע את גודל החוזה), אתם יכולים לרכוש זר ברמה גבוהה יותר ?
    הייתי מבין אם הייתם מלאים במכסת הזרים, אבל בכל זאת יש לכם עוד מקום להתחזק במידת הצורך בזר משמעותי.

4. DRORIKO Member

אני לא עוקב השנה אחרי אינגלוסטדד(למרות שהבנתי שהם לא פתחו את העונה טוב) אבל על סמך המשחקים שלו בעונה שעברה הוא קשר אחורי נהדר,ואם הוא יראה את היכולת הזאת בליגה זה יהיה בינגו. צריך גם להוסיף שזה שהוא ישראלי זה יתרון כי בניגוד לזר הוא לא צריך זמן בשביל להתאקלם בליגה.

5. עידן444 Member

להעדפה לישראלים בכירים, גם אם בהמון כסף(לדעת אורימור... משום מה כשמדובר על ישראלי זה תמיד מוגזם וכשמדובר בזר זה ריאלי), אין קשר למכסת הזרים. אני לא מבין כמה עוד הוכחות לכך צריך.
    מכבי ת״א לא מסוגלת להנחית כאן את הזרים שהיא באמת רוצה ומסתפקת בזרים שהבאתם נראית יותר כמו תיירות מרפא מאשר כאלה שבאמת משדרגים...
    אגב, בינתיים גם הזר הכי מרשים על הנייר שהגיע לב״ש עונה להגדרה הזו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Noam77 Member

בכל מקרה, אלמוג כהן, כמו ברדה ומליקסון לפניו, יחזור לשחק בארץ רק בהפועל באר שבע.
    זה לא יקרה בחלון הנוכחי.

7. DRORIKO Member

ברדה ומליקסון היו סמלים במועדון, זה שאלמוג כהן גדל בב"ש לא אומר שיש לו חיבור מיוחד אליה, כמו שלחן עזרא ואפילו יוסי בניון אין חיבור כזה

8. Raulito Madridista

אני קראתי את הראיון של ייני בכל מיני אתרים וחייב לומר שגם אם פעם אחת 'התפלק לו' זה לא אומר שהוא איזה עוד שחקן כדורגל מעצבן עם האף למעלה, לרוב הוא נותן ריספקט ליריבה ודמות חיננית ולא צריך לחפש את החרא בכוח.
    לגבי הישראלים, כולם מסכימים שבוזגלו לא חזר למכבי חיפה בגלל אהבה מפוספסת, אז תיאורטית מכבי די פיספסה אותו, גם רמי גרשון היה יכול להיות חיזוק מצוין. אלמוג כהן, ואני מתעלם מהשאלה אם הוא יעדיף את באר-שבע או לא, כרגע לא רלוונטי - נראה מסוג השחקנים כמו ביבראס ורפאלוב שלא עומדים על הפרק וימשיכו בחו"ל. מדובר בקפטן, שחקן חשוב במועדון, מרוויח יפה אני מניח, מחויב שם לטווח הארוך ובתאריך כזה כשאוטוטו נגמר החלון - לא 'נזכרים' פתאום שהקבוצה בלי קשר אחורי.

ייני קשר אחורי בינוני, לא שיחק בתפקיד הזה בקביעות המון זמן(בארץ לפחות, מודה שפחות עקבתי אחריו בהולנד), זה שהוא שיתק את כריסטיאנו פעם או שטות כזו איי-שם זה לא אומר. הוא איטי, הוא שקוף, הוא מסורבל. מסכים שהוא לא מקבל את חולצת ההרכב בחיפה, בית"ר ובטח לא בבאר-שבע.
    כשקרויף אומר לדור בלך 'התיאוריה שלך יכולה להתפתח לסרט מעניין ואשמח לעזור לך לממן אותו', או שקיארטנסון מתראיין 'אנחנו טובים יותר מבאר-שבע', אתה תוהה האם במכבי נמצאים בשנת 2015 ואם הם מאמינים לעצמם וחושבים שאנחנו מטומטמים. יותר מכל שחקן רכש כרגע הבעייה שקרויף מאבד מכוחו ולא סופרים אותו. או שמישהו מאמין שהוא חשק במקלארן..

9. Noam77 Member

תתפלא :)
    אלמוג אומנם אפילו לא שיחק בבוגרים אבל נשאר מחובר מאוד לעיר ולמועדון.
    כל מי שמקורב לאלמוג יודע שמבחינתו הוא חוזר לארץ - זה להפועל באר שבע. גם אלונה יודעת(בתכלס אלמוג כבר סיכם. אם היינו עולים לליגת האלופות - אלונה הייתה משלמת לגרמנים את הפיצוי שהם דורשים ואלמוג היה חוזר לארץ כבר בחלון הנוכחי).

10. קשר שמאלי Member

11. קשר שמאלי Member

8.5 מיליון יורו על קיארטנסון

איך אתם עושים את זה?

12. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

ממציפר. טוקבק גאוני בטמקא.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

Abu George likes this.
  14. Raulito Madridista

1. כל הרדיפה הזו אחרי אלירן עטר הייתה מביכה מלכתכילה, גם אם ישחק יותר טוב מאשר בחיפה - הוא לא השחקן של 2017.
    2. שלומי אזולאי לא קיבל צ'אנס אמיתי במכבי לדעתי, לא זוכר שחקן שנרכש בכזו התלהבות וכל-כך רצו להיפטר ממנו. לא יודע לגבי שאר השחקנים, אבל לגבי אלה שאין ספקות לגבי מה שהם שווים, כלומר הישראלים - הוא לא נופל מייני ודור פרץ.
    3. אם הדיווחים באנגליה נכונים - מכבי חייבת למכור את קיארטנסון. היא בעצם מרוויחה עליו בדיוק את מה שרצתה. מצד שני צעד כזה ינמיך משמעותית את הסיכויים להתמודד על אליפות. אני לא חושב ששוינפלד מספיק טוב כדי להיות החלוץ המוביל שלה.

15. Blanco 7 Member

מסכים עם שתי הנקודות הראשונות, עם השלישית פחות.
    בוא נגיד שקיימת הצעה כזאת (ממה שאני מבין מקור לא אמין במיוחד באנגליה) - אנחנו נמצאים שלושה ימים לפני סיום מועד ההעברות באירופה. אני לא מאמין שאפשר למצוא בשלושה ימים חלוץ כמו קייארטנסון, על אף הסכום הגדול שייכנס ממחירתו. מניח שאם ההצעה הזאת הייתה מתקבלת לפני חודש אולי היו שוקלים אותה, אבל הטיימינג הוא לא טוב ואני לא מאמין שהוא יימכר.